Poster |
Message |
Põssa |
Kui keegi oskab/viitsib aidata
Ei tea see võib olla natuke totter ja tüütu küsimus aga on plaanis osta ameerika päritolu masin, aga pole kindel mida täpselt. Endale on silma jäänd Chevrolrt Caprice kuni 90 ja Chevrolet Van. Olen enda arust kõik neid autosid puudutavad leheküljed läbi uurind(Esstis) ja kuna www.tqhq.ee on minu arvates vägagi asjalik siis loodaks siit mingit infot nende masinate kohta leida.
ette tänades |
22.02.2004 at 21:02 |
|
Astro-97 |
quote: Põssa: Ei tea see võib olla natuke totter ja tüütu küsimus aga on plaanis osta ameerika päritolu masin, aga pole kindel mida täpselt. Endale on silma jäänd Chevrolrt Caprice kuni 90 ja Chevrolet Van. Olen enda arust kõik neid autosid puudutavad leheküljed läbi uurind(Esstis) ja kuna www.tqhq.ee on minu arvates vägagi asjalik siis loodaks siit mingit infot nende masinate kohta leida.
ette tänades
...lugeda oskad?? vaata üles SEARCH ja sealt vaata edasi.
minuarust küll lapatud neid teemasid..
mis klassis käid
|
22.02.2004 at 21:18 |
|
peep Moderator |
Astro, paha tuju või ?
Teema algatajale, need masinad on nagu kõik teisedki klassikalised usakad, lihtsa konstruktsiooniga ja midagi erilist seal pole, mida eraldi välja tuua. Search on tõesti abiks... Kui Sul midagi konkreetset vaja teada, siis küsi - nii üldisele küsimusele ei viitsi/oska ilmselt enamik siinsetest kasutajatest midagi mõistlikku vastata.
Abiks on ka koht nimega www.google.com - sisesta sinna Sind huvitava auto nimi ja infot on rohkem kui Sa lugeda jõuad. |
22.02.2004 at 21:26 |
Last edited 22.02.2004 at 21:27 by peep (Moderator)
|
Astro-97 |
quote: peep: Astro, paha tuju või ?
Teema algatajale, need masinad on nagu kõik teisedki klassikalised usakad, lihtsa konstruktsiooniga ja midagi erilist seal pole, mida eraldi välja tuua. Search on tõesti abiks... Kui Sul midagi konkreetset vaja teada, siis küsi - nii üldisele küsimusele ei viitsi/oska ilmselt enamik siinsetest kasutajatest midagi mõistlikku vastata.
Abiks on ka koht nimega www.google.com - sisesta sinna
Sind huvitava auto nimi ja infot on rohkem kui Sa lugedajõuad.
ei ole sugugi paha tuju,kaugel sellest. esimene ehmatav
mõte lihtsalt viis taas draiveri driimideni..
kaido@pole üldse seestpoolt saatan.
|
22.02.2004 at 21:51 |
|
Põssa |
quote: ASTRO-87: quote: Põssa: Ei tea see võib olla natuke totter ja tüütu küsimus aga on plaanis osta ameerika päritolu masin, aga pole kindel mida täpselt. Endale on silma jäänd Chevrolrt Caprice kuni 90 ja Chevrolet Van. Olen enda arust kõik neid autosid puudutavad leheküljed läbi uurind(Esstis) ja kuna www.tqhq.ee on minu arvates vägagi asjalik siis loodaks siit mingit infot nende masinate kohta leida.
ette tänades
mis klassis käid
Tõepoolest käin koolis ja loadki alles teist aastat. Aga just selle pärast küsisin siit foorumist ,et see kohalik. Tahaks just kaasmaalaste käest natuke informatsiooni. Vabandust kui tülitasin lolli küsimusega:
|
22.02.2004 at 22:57 |
|
Astro-97 |
quote: Põssa: quote: ASTRO-87: quote: Põssa: Ei tea see võib olla natuke totter ja tüütu küsimus aga on plaanis osta ameerika päritolu masin, aga pole kindel mida täpselt. Endale on silma jäänd Chevrolrt Caprice kuni 90 ja Chevrolet Van. Olen enda arust kõik neid autosid puudutavad leheküljed läbi uurind(Esstis) ja kuna www.tqhq.ee on minu arvates vägagi asjalik siis loodaks siit mingit infot nende masinate kohta leida.
ette tänades[/quote
mis klassis käid
Tõepoolest käin koolis ja loadki alles teist aastat. Aga just selle pärast küsisin siit foorumist ,et see kohalik. Tahaks just kaasmaalaste käest natuke informatsiooni. Vabandust kui tülitasin lolli küsimusega:
ära nüüd hakka pihta...iga algus on raske ja küsimusi on
mustmiljon.selleks ongi foorum,kus võid oma küsimustele
saada vastuseid. ka nii nagu sulle ennist soovitati,sarjast
Google! vaata vanemaid topicuid ja kola vähe siin ringi,
usun et saad ammendavaid teemasid.jõudu ja jaksu siis
otsinguil !!! |
22.02.2004 at 23:07 |
|
Põssa |
Kas keegi avaldaks arvamust selle masina mootorite osas( mis head mis paha). Ja kust tuleks endale seda masinat otsida, kas Eestist või tuleb Soome sõita. |
23.02.2004 at 22:21 |
|
max |
5,7L V8. Mõne leiab ka Eestist. |
24.02.2004 at 01:02 |
|
Põssa |
Kui Eestist leiab ,siis mis võiks olla hinnaks? Aastaarv ei ole eriti tähtis. Põhiline ,et oleks "kandiline" mudel. |
24.02.2004 at 14:47 |
|
spark |
märten müüb http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=8148
või vaata KB |
24.02.2004 at 16:05 |
|
Põssa |
Jaa aga probleem selles ,et 45k on hetkel natuke palju minu jaoks. Selline summa õnnestuks kokku panna alles suvel ,aga niikaua ei jõua oodata. Ise olen mõelnud ,et hoopis mõeldavam oleks minu jaoks osta mõni tegemist vajav masin. Endal garaaz olemas ja tegemisega saaks ka ehk hakkama. Endal sugulased, tuttavad kes lõpetand erinevaid autoerialasi. Ja just tahakski masinat mis oma käte vahelt läbi käind. |
24.02.2004 at 16:17 |
|
iseKass |
Aga tee Märtenile oma pakkumine kui auto Sind huvitab. |
24.02.2004 at 17:19 |
|
Põssa |
Ma arvan ,t poolt hinda ei anna alla tingida ja järelmaksuga ei tahaks mitte võtta. Pärast selle asemel ,et autosse investeerida tuleb hoopis iga kuust järemaksu taguda. P.S Tahaks projekti autot!! |
24.02.2004 at 18:03 |
|
spark |
kannata ja kogu raha - vahest siin neid "projekte" ikka liigub |
24.02.2004 at 18:07 |
|
antennimees |
quote: Põssa: Ma arvan ,t poolt hinda ei anna alla tingida ja järelmaksuga ei tahaks mitte võtta. Pärast selle asemel ,et autosse investeerida tuleb hoopis iga kuust järemaksu taguda. P.S Tahaks projekti autot!!
Lõpeta minu projekt ära. Oldsmobile Custom Cruiser, keevitatud ja kohe saabub värvimisest. Vaja kokku panna. Umbes 90-95% juppidest olemas. Hind kokkuleppel. Helista kui huvitab.
24.02.2004 at 22:17 |
|
tfr |
Seal Oldsu aiste vahel oli Gerdi ajast vist traktorimootor ainult? |
25.02.2004 at 02:05 |
|
Põssa |
Ma saatsin küll Antennimehele meili ,aga kui keegi teab siis võiks selle masina kohta infot jagada. |
25.02.2004 at 11:47 |
|
smr |
quote: Põssa: Ma saatsin küll Antennimehele meili ,aga kui keegi teab siis võiks selle masina kohta infot jagada.
Antennimehe veebilehe sisuosa on ka täiesti tühi ...
|
25.02.2004 at 11:58 |
|
Põssa |
No jah see seletab nii mõndagi. Ikkagi antud masina kohta info oodatud!!! |
25.02.2004 at 12:00 |
|
Põssa |
Nagu ma näen ei ole vist antud teema kohta kellegil midagi lisada... |
27.02.2004 at 13:35 |