register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : '80 Camaro projekt   1 2  
Poster Message
crazycookie
'80 Camaro projekt
Pilte sirvides leidsin ka sellised
http://www.pilt.ee/view/28057/
Kes tunnistab omaks?
24.02.2004 at 19:12
peep

Moderator
'80 Camaro projekt
quote:
crazycookie: Pilte sirvides leidsin ka sellised
http://www.pilt.ee/view/28057/
Kes tunnistab omaks?

Momendi omanikku ei hakkaks pakkuma aga kunagi ennemuistsel ajal:) sai see masin ühe Raplamaa talu kuuri alt ära toodud:

http://www.mailer.ee/tqhq/Untitled-03.jpg
http://www.mailer.ee/tqhq/Untitled-06.jpg
http://www.mailer.ee/tqhq/Untitled-08.jpg

Edit: selle auto all olevaid, mulle isiklikult kustumatu mulje jätnud, Indoneesia päritolu "Gaiah Tungaal" firma rehve on usaldusväärsetel andmetel Eestis vaid üks jooks ehk kummipõletamiseks tasuks mingid väheväärtuslikumad rehvid muretseda.;)
24.02.2004 at 20:22 Last edited 24.02.2004 at 20:31 by peep (Moderator)
crazycookie
'80 Camaro projekt
Täpsustus: Gajah Tunggal
http://www.gt-tires.com/
24.02.2004 at 20:43 Last edited 24.02.2004 at 20:50 by crazycookie
Vanaisa

Moderator
'80 Camaro projekt
Kas mitte Laki alguses asuv pood seda GT rehvi ei müü?
Jäi justkui silma, kui eelmiseks suvesõiduks Jeebile jalanõusid otsisime...

24.02.2004 at 21:25
LaSa

Moderator
'80 Camaro projekt
quote:
peep: Momendi omanikku ei hakkaks pakkuma ..
kes vähegi tähelepanelikkumad on, siis selle kasutaja signatuuris täiesti kirjas too auto :) Igatahes momendil peaks auto asuma Eesti lõunapoolsemates regioonides, nägin täitsa oma silmaga kuis Edeku suur must Ford tolle omale selga sikutas ja lõunapoole ajama pani...
25.02.2004 at 01:26
jyrki
'80 Camaro projekt
That's about the coolest Camaro I have ever seen! No spoilers to spoil the car, no scoops or whatsoever, V6 engine and a three speed manual! There is some spirit in that car!
25.02.2004 at 10:37
peep

Moderator
'80 Camaro projekt
Mõnes mõttes kahju jah, et seda autot originaalina ei taastata, oleks väga stiilne pill. Neid "ehitatud" asju on maailmas mustmiljon.
25.02.2004 at 10:52
Marco
'80 Camaro projekt
Mullegi see Camaro originaalina väga meeldis.... simple & cool... Muidugi huvitav, kuidas on sõita 115 hobujõu :) ja kolmese manuaaliga, kas 15 sekundiga saab sada kätte...
25.02.2004 at 21:29
jungle

'80 Camaro projekt
quote:
crazycookie:Kes tunnistab omaks?

Tunnistan enda omaks!

Ilmselt saab ta uue värvi, tehnika esialgu 350+350 ja väliselt lisandub tagumine spoiler.

26.02.2004 at 00:30
kusjuures
'80 Camaro projekt
quote:
jungle:
quote:
crazycookie:Kes tunnistab omaks?

Tunnistan enda omaks!

Ilmselt saab ta uue värvi, tehnika esialgu 350+350 ja väliselt lisandub tagumine spoiler.

Ega selle spoileri lisamisel sind vist keegi takistada või ümber rääkida ei suudaks... :)
26.02.2004 at 09:15 Last edited 26.02.2004 at 09:17 by kusjuures
jungle

'80 Camaro projekt
quote:
kusjuures: Ega selle spoileri lisamisel sind vist keegi takistada või ümber rääkida ei suudaks... :)

Ma arvan küll jah. Ilma näeb minu arust nõme välja ..

26.02.2004 at 10:05
PlyVal64
'80 Camaro projekt
quote:
peep: Mõnes mõttes kahju jah, et seda autot originaalina ei taastata, oleks väga stiilne pill. Neid "ehitatud" asju on maailmas mustmiljon.
Ühinen. Hõbedane, punane plüüz ja 3-manuaal põrandal - ehe The Blues Brothers'i aegne auto. Pikad kraenurgad, bakenbardid ja neeger kingi viksimas ... mõnuga ei osata enam asju võtta:(
26.02.2004 at 12:27
Vince
'80 Camaro projekt
:) Ply'l on stiilitunnet. Omaltpoolt lisaks veel velvetpintsaku, millel küünarnukkidel nahkpaigad. :)
26.02.2004 at 14:00
wax

'80 Camaro projekt
;) kui inimene ostab stock auto, siis hakatakse vinguma, et a'la 305cid - bullshit - kui ikka BB-d vahele ei viska, ei jõua see auto rattaidki ringi vedada.
Nüüd kui keegi soovib V6 nurka visata, on jälle teistpidi paanika lahti, et miks mitte originaalina hoida :D
Saa nüüd neist foorumihärradest aru :lol

jungle - ära lase ennast häirida :D Igaüks teeb oma autoga just seda mida heaks arvab :)

Mulle endale meeldiks nii ja meeldiks naa :) Võta nüüd kinni mis õige on :)
26.02.2004 at 14:16
kusjuures
'80 Camaro projekt
quote:
wax: ;) kui inimene ostab stock auto, siis hakatakse vinguma, et a'la 305cid - bullshit - kui ikka BB-d vahele ei viska, ei jõua see auto rattaidki ringi vedada.
Nüüd kui keegi soovib V6 nurka visata, on jälle teistpidi paanika lahti, et miks mitte originaalina hoida :D
Saa nüüd neist foorumihärradest aru :lol

jungle - ära lase ennast häirida :D Igaüks teeb oma autoga just seda mida heaks arvab :)

Mulle endale meeldiks nii ja meeldiks naa :) Võta nüüd kinni mis õige on :)

Loomulikult on iga inimene oma tegude peremees ja peabki olema. Aga see et meil siin selline foorum on mõtete ja arvamuste avaldamiseks on minuarust väga tore ja sellepärast me seda kasutamegi et oleme teadmis- ja uudishimulikud ja lahked kui meil endil miskit jagada on.

Minu isiklik maitse, kogemus ja ilumeel ütlevad et see auto näeb välimuselt ilma liigsete vidinateta väga ehe ja haruldane välja, arvan et pole mõtet rõhuda sellele mis tema olemusest niigi välja kiirgab. Eriti kui disainerid on ise selleni oma loomingu käigus lõpuks jõudnud ja mingi terviku loonud.

Aga igaühel meist on oma arusaam ilust ja väärtusest. Kui keegi leiab et näiteks ameerika lipu värvides wunderbaum tahavaate peegli küljes teeb tema ameerika autost veel ameerikama auto ja ta ise tunneb end ka roolis sellest jörmima mehena siis tehke selle minu arvamusega mida ise tahate.
26.02.2004 at 14:59 Last edited 26.02.2004 at 16:09 by kusjuures
peep

Moderator
'80 Camaro projekt
Iga mees jah ise teab, mis oma autoga teeb. Ja seda orig. tehnikat vist momendi omanikul enam polegi ?
26.02.2004 at 15:03
jungle

'80 Camaro projekt
quote:
peep: Ja seda orig. tehnikat vist momendi omanikul enam polegi ?

Orig. tehnikat ei ole mul kunagi olnudki ja hetkel on kogu tehnika mootorist kardaanini puudu.

Tutvustaks ennast ka pisut. Nimi on Madis ning elan ja õpin Tartumaal Nõos. Hetkel olen Nõo RG abiturient. Ameerika raua pisiku sain ma suuresti Heigolt ja omamoodi haiguseks arenes see Raadi kiirendustel. Samuti olen ma väga kindel, et ilma tqhq-ta ei oleks ma Camaro ostuni jõudnud. Hoiate pidevalt mõnusa pinge üleval;) Tehnika on mind alati huvitanud. Kuna pere ettevõteks on talu, siis olen ma enamuse ajast kokku puutunud ainult traktorite jm. sarnase kolaga. Põllu peal saan hakkama enamuse töödega, kündmisest vilja võtmiseni välja. Seepärast on aga autonduses kohati üsna suured lüngad sees. Eks ma nüüd katsun neid siluda. Camaro juures tahan ma võimalikult palju ise ära teha. Õnneks on olemas ka pädev inimene, kes vajadusel nõustab. Seda kuna mind Camaroga näha on ei julge ma pakkuda. Küll aga tahan ma võimaluste piires üritustel osaleda. Kerge unistus on ka rajale jõuda. Pedemajakaid jm. sarnast saasta ärge kartke, kõigest tagumine spoiler:p

26.02.2004 at 17:04
mrtn
'80 Camaro projekt
tubli. käisin kunagi isegi seda masinat vaatamas, aga tundus liiga suur töö olema, kokkuvõttes ostsin hoopis tsikli. endal mõlkus meeles sleeper, nagu Rockfordi kuldne Firebird.
26.02.2004 at 17:27
Mart ja auto
'80 Camaro projekt
Tundub tore auto. Hea kuulda , et noori autodega tegelejaid juurde tuleb. Kas keevitused tegid ise? Parema õmbluse saab kui värvi ja mastiksi eemaldad keevituskohalt. Jõudu auto remondil!
27.02.2004 at 10:11
vette84
'80 Camaro projekt
Minagi mäletan, kui seda Camarot sai Peebu garaazis tqhq inimestega uudistamas käidud ja Jäggermaisterit külmarohuks võetud :beer Olid ikka ajad...
03.03.2004 at 20:01
kristjan_l

'80 Camaro projekt
quote:

Tutvustaks ennast ka pisut. Nimi on Madis ning elan ja õpin Tartumaal Nõos. Hetkel olen Nõo RG abiturient.

Seda lugedes visandus silme ette must 'tuunitud' 3. seeria BMW, mis Nõo RG parklas seisab. Aga edasi lugedes tuli kohe kergendus, et Camarost samasugust ei saa....

Minu poolt jõudu ja jaksu.

04.03.2004 at 18:28 Last edited 04.03.2004 at 18:29 by kristjan_l
insche
'80 Camaro projekt
njai, leidsingi üles :)
selle camaroga olen minagi mõne kilomeetri sõitnud, tuttav sakslane tõi ta eestisse... jube kahju et ära müüs muidugi :( imo veel päris odavalt... oli teine 4.2 mootoriga (kui õieti mäletan), mees oli isegi uue sumpsi ostnud, aga ma ei mäleta kas ta selle alla ka sai..
01.06.2004 at 22:18
peep

Moderator
'80 Camaro projekt
Mootor oli 3,8 ja odavalt ta seda küll ei müünud - hind oli pigem kallis aga tollal ju ei saanud neid masinaid sisse tuua...seetõttu läks kaubaks.
02.06.2004 at 10:47
insche
'80 Camaro projekt
passis oli ikka alla 3l see mootor, mudu oleks jah haige toll tulnud....
02.06.2004 at 14:20
martin000
'80 Camaro projekt
http://www.mailer.ee/tqhq/Untitled-03.jpg
väga hea näeb välja
02.06.2004 at 14:30
tqhq.ee foorum : Autod : '80 Camaro projekt   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.