Poster |
Message |
eero |
tuvastage Dodge Ram 250
Kunderi tänaval Tallinnas, kohe enne Hermanni tänava risti seisab juba vääääga kaua aega järgmine masin:
Elan Hermanni tänaval juba aasta aega ja see loom pole vist millimeetritki selle ajaga liikunud. Kuna suvel on plaanis ette võtta Euroopa ringreis otsin sobivat bussikest selleks otstarbeks ja see konkreetne auto on juba pikemat aega silma all olnud ja sobiks ideaalselt - pisukest tööd ma masina kallal ei karda.
ARKi SMSinfo annab infoks, et tegu on 88 aasta Dodge Ram 250ga, mootor 5210ccm(128kw) ja sellele ei vaidle ma üldse vastu. Kuid juba vaadates on näha, et veljed on ikka väga roostes ja kaagid on kummidest (veider, pildi järgi väidaks ise küll, et kummides on isegi et mingit õhku ) ja peeglitest juba ammu jagu saanud.
Kas keegi oskab kommenteerida, kellele see masin võiks kuuluda ja mis ta üldine seis - kere roostes? Äkki pole üldse mootoritki peal. Et ta nii kaua ühel kohal on seisnud lubab oletada, et müügiks oleks ta kindlasti, kui keegi huvi üles näitaks.
Samas, kas kellelgi on antud mudeli kohta üldist infot ja kommentaare - bensiini kulu, jne |
09.03.2004 at 17:07 |
|
AL65 |
tuvastage Dodge Ram 250
Selle isendi kohta küll midagi ei tea aga kui on ostu huvi siis võiksid proovida helistada 51989968 Meelisele. Tal on ruotsist toodud samasugune ja heas liikumiskorras. Kui saate kaubale siis edu.
|
09.03.2004 at 18:02 |
|
wax |
tuvastage Dodge Ram 250
quote: eero: Elan Hermanni tänaval juba aasta aega ja see loom pole vist millimeetritki selle ajaga liikunud.
võin kinnitada, et see buss pole sealt vähemalt 3 aastat liikunud omanikku ei tea
|
09.03.2004 at 19:42 |
|
rrrr |
tuvastage Dodge Ram 250
quote: AL65: Selle isendi kohta küll midagi ei tea aga kui on ostu huvi siis võiksid proovida helistada 51989968 Meelisele. Tal on ruotsist toodud samasugune ja heas liikumiskorras. Kui saate kaubale siis edu.
Sellel isendil paistab olevat sinine ülevaatuse kleebis, viimati oli 2003 sinine Aga Meeliselt seda isendit tasub küsida.
ja doonorid |
09.03.2004 at 20:37 |
|
Jarmo |
tuvastage Dodge Ram 250
Võin küll eksida, aga kuskilt meelde jäänud, et antud isend enam mitte bensiini ei ahmi, vaid hoopis diisli peal nüüd on.
Ja 3.0 vist see litraash siis.
Aga nagu öeldud, võin eksida.
09.03.2004 at 21:29 |
|
Olds |
tuvastage Dodge Ram 250
quote: eero: Samas, kas kellelgi on antud mudeli kohta üldist infot ja kommentaare - bensiini kulu, jne
09.03.2004 at 22:10 |
|
eero |
tuvastage Dodge Ram 250
quote: chopper: Võin küll eksida, aga kuskilt meelde jäänud, et antud isend enam mitte bensiini ei ahmi, vaid hoopis diisli peal nüüd on.
Ja 3.0 vist see litraash siis.
Aga nagu öeldud, võin eksida.
see oleks iseenesest suurepärane, sest kuna idee oleks autot kasutada väga pika vahemaa läbimiseks, siis ökonoomsemast mootorist ei ütleks antud juhul ära...
siiski, kas kellelgi on aimu, kes on omanik ja kuidas temaga ühendust saada?! muidu jäta või kirjake tuuleklaasile
|
10.03.2004 at 09:32 |
|
eero |
tuvastage Dodge Ram 250
nii, ja käisin nüüd ja vaatasin üle - ülevaatus on oktoober 2003ni, ehk siis kindlasti on ta 2002 liikvel olnud ja kui mitte hiljemgi.
meelise bussi kohta olen foorumist juba enne lugenud... kas see nüüd juba eestimaa pinnal ja eesti registris?!? |
10.03.2004 at 16:09 |
|
AL65 |
tuvastage Dodge Ram 250
Olen praegu olude sunnil suuvooder. Meelise buss on eestis detsembrist. Kõik paberid on olemas ja arvele saab kohe kui on olemas konkreetne ostja. Istekohti praegu passis 5. |
10.03.2004 at 18:01 |
|
blazerK5 |
tuvastage Dodge Ram 250
kui see on 3.0D siis vist oli MB motoga ja poolaastat või enam tagasi börsis müügis kui nii siis otsi börsi arhiivist ehk leiad mõne kontakt numbri |
11.03.2004 at 01:45 |
|
Broncist |
tuvastage Dodge Ram 250
quote: eero: Kunderi tänaval Tallinnas, kohe enne Hermanni tänava risti seisab juba vääääga kaua aega järgmine masin:
Elan Hermanni tänaval juba aasta aega ja see loom pole vist millimeetritki selle ajaga liikunud. Kuna suvel on plaanis ette võtta Euroopa ringreis otsin sobivat bussikest selleks otstarbeks ja see konkreetne auto on juba pikemat aega silma all olnud ja sobiks ideaalselt - pisukest tööd ma masina kallal ei karda.
ARKi SMSinfo annab infoks, et tegu on 88 aasta Dodge Ram 250ga, mootor 5210ccm(128kw) ja sellele ei vaidle ma üldse vastu. Kuid juba vaadates on näha, et veljed on ikka väga roostes ja kaagid on kummidest (veider, pildi järgi väidaks ise küll, et kummides on isegi et mingit õhku ) ja peeglitest juba ammu jagu saanud.
Kas keegi oskab kommenteerida, kellele see masin võiks kuuluda ja mis ta üldine seis - kere roostes? Äkki pole üldse mootoritki peal. Et ta nii kaua ühel kohal on seisnud lubab oletada, et müügiks oleks ta kindlasti, kui keegi huvi üles näitaks.
Samas, kas kellelgi on antud mudeli kohta üldist infot ja kommentaare - bensiini kulu, jne
Jällegi üks uus Emexi kandidaat!!!! |
19.03.2004 at 09:17 |
|
James Dempsey |
tuvastage Dodge Ram 250
2001 aastal ostis selle üks Kunderi 31 -1 elanud kutt, toonas oli seal veel mingi autopood, käis sellega kelkimas... nõksa elas tal veel kusagil Kuusalu kandis. Ma arvan, et tasuks üritada seal Kunderi 31 elanike käest küsida. Muideks, plaan oli tal jah sinna vahele MB diisel aretada, aga kas see ka teoks sai, on küsitav.
19.03.2004 at 09:48 |
|
Raul |
tuvastage Dodge Ram 250
Nii palju kui mina tean, siis Kunderi tänava elanikud on tõsiselt kaalunud mõtet see auto sealt Emexisse viia. Eriti häiris see auto kohaliku poekese tegelasi, kelle reklaamid auto ära varjas. Kusjuures seda juttu rääkisid nad juba eelmisel suvel, isegi kaua vastu pidanud. |
19.03.2004 at 09:51 |
|
|