register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kere pikendamine ja tagasilla lisamine   1 2  
Poster Message
Astro SS
Kere pikendamine ja tagasilla lisamine
Internetis surfates jõudsin lehele ,kus vanake oli oma Astro poole pikemaks teinud ja silla lisanud. No umbes nii, et eemaldas tagapaneeli koos ustega ja keevitas teisest Astrost võtud jupi otsa.
Endal tekkis selle vastu tõsine huvi ja tahaks teada sellise projekti võimalikust legaliseerimisest ARK kontoris.
Meie foorumis on ka mingil tegelasel kastiga Fjord, millele on lisa sild juurde pandud (on see meie riigis tehtud,kas ka ametlikult)
Moned illustreerivad pildid ka

21.03.2004 at 21:21
peep

Moderator
Ja kui sealt teemat edasi arendada, siis võiks Su Astro lõpuks selline välja näha:

Veel mõned sillad, natuke plekitööd, salongi muutmine osaliselt pöörlevaks, kuri look jne.

Sry, selle OT pärast :)
21.03.2004 at 21:29
hents99

IMO väga rõve näeb välja :( sry

21.03.2004 at 21:32
rustang

Moderator
Veerenni tn 4x4 klubis on üks kolmesillaline maastikuelukas pooleli kuid ma ei tea, kas seda ka registrisse tahetakse saada.
21.03.2004 at 21:41
Astro SS
peep: päris naljakas ! *bad look* body kit :D

Pikendus oleks päris vajalik, kuna teise ismerivi ja tagauste vahe on ainult 1 meeter, sinna mahub ainult lapsevanker ja ei midagi muud. Reisima minnes oleks aga vaja pisut kaupa kaasa võtta , hea kui saaks ka autos ööbida.
Muidugi üks stiilne variant oleks Astro kongist järeläru.

21.03.2004 at 21:43
Vanaisa

Moderator
Kas sul poleks aeg suuremate busside pole liikuda, kui ruumipuudus kummitab? Siis nagu see pool ka tore, et saad jälle kõike otsast alata...
Lõõtsaga Ikaruseni on ju veel pikk maa :)

21.03.2004 at 21:45
diesel
astro, ae, äratus.
seukseid asju ehitatakse ikka, kuna miskit muud mõmmigi teha pole ja pappi ka nigu ...
reisihuvilised aga võtavad astro asemele van-i (saad ju täitsa margitruu olla)
21.03.2004 at 21:46
urmas
Väikese "pikenduse" (mõtle, kui hea sõna :) ), kui sa soetaks endale originaalse pikema kerega Astro. Ma olen aru saanud, et sul on hetkel lühema kerega variant.
21.03.2004 at 21:48
Fog

Mis lõõtsaga ikarus, ikka korralik meid in usa "kollane koolibuss"

21.03.2004 at 21:49
Astro SS
Muidugi ideaalne oleks selline: kollane,piisavalt suur ja 4WD

21.03.2004 at 21:58
Astro SS
quote:
urmas: Väikese "pikenduse" (mõtle, kui hea sõna :) ), kui sa soetaks endale originaalse pikema kerega Astro. Ma olen aru saanud, et sul on hetkel lühema kerega variant.
Pikem kere on ainult 20 CM pikem, mul on jah see kääbus ehk *shorty*

21.03.2004 at 21:59
diesel
see piisavalt suur ja 4wd on ju suht niru versioon lapsevankri jaoks, või mis? ja reisule vast ka suht keeruline minna?
21.03.2004 at 22:02
urmas
quote:
diesel: see piisavalt suur ja 4wd on ju suht niru versioon lapsevankri jaoks, või mis? ja reisule vast ka suht keeruline minna?
:eek Kahtlejatele võin demoda. Ju ta siis on 20cm pikem, kui teadja mees nii ütleb. Aga sinna mahub kolm rivi istmeid ja päris pirakas pakiruum viimase rivi taga.
21.03.2004 at 22:16
diesel
urmas, sind täitsa usun, olen soomes sõitnud selle pikema astroga, tundus täitsa lahmakas olevat. aga oma viites "piisavalt suur ja 4wd" tsiteerisin ma selle kollase monsterkoolibussi pildi allkirja.
21.03.2004 at 22:22
Astro SS
Mul on keskmist istmerivi nihutatud 30 cm taha poole, et seal istujatel mugavam oleks ja saaks jalgu sirutada :)

21.03.2004 at 22:23
urmas
Tõstsid põrandast kiirpaigalduse haagid ringi? Või oli sul see isetehtud diivan?
21.03.2004 at 22:37
wagoneer
See kollan koolibuss on ju igati paslik meie teedel liiklemiseks. Aga ühe silla lisamiseks autole peab arkis ikka käpp vist kole hästi sees olema.
21.03.2004 at 22:38
Astro SS
quote:
urmas: Tõstsid põrandast kiirpaigalduse haagid ringi? Või oli sul see isetehtud diivan?
Kiirkinnituse konksud jäid põrandasse samasse kohta ,raami selle peale tegin uue ,kuna istmeteks on 3 Porsche korvistet.

21.03.2004 at 22:47
Daniel

Lisa sild annab juurde vaid kandejõudu
Sulle on aga ruumi vaja .... niisiis ehita lihtsalt keskele jupp vahele ... kasvõi 2 meetrit ;)
ja hiljem ARK-s kah kergem
22.03.2004 at 11:12
Astro SS
Ainult pikendatud kere näeb välja perverssne.

22.03.2004 at 12:11
ylovoitka
Mulle meeldib kahe teljega, see on eriline!

Kas tagumise telje saab ka vedama panna?
22.03.2004 at 12:34
wax

Nägin pühapäeval tartus VW Caravelle baasil ehitatud (tehasest arvatavasti) väikebussi, millel kõrgendatud katus, hüdraulikaga bussiuksed, suured klaasid ning taga 2 silda :D Sõidab seal arvatavasti mingit maakonnaliini, kuna liininumber oli küljes ;)
Ei jõudnud tagaistmelt nii kiiresti fotokat krabada :(
22.03.2004 at 12:37 Last edited 22.03.2004 at 12:38 by wax
Max3,0

...aga nelja rattaga buss vist ikka lihtsam lahendus ja auto jääb kergem ,ning pena kulu väiksem (+kummid veljed ja asjad)...minu meelest ka kenam...ei pea ju meetrit päris juurde lisama ???

Edit: ilmeslt on 4rattaga bussi juhitavus ja manööverdamis võime ka parem ,kui 6rattaga ?

Edit2: ma paneks sellel esimesel pildil oleva punase pussi alla telje täpselt sinna keskele kus kahe augu vahe on....!

22.03.2004 at 16:36 Last edited 22.03.2004 at 16:40 by Max3,0
Zombiev6

quote:
wax: Nägin pühapäeval tartus VW Caravelle baasil ehitatud (tehasest arvatavasti) väikebussi, millel kõrgendatud katus, hüdraulikaga bussiuksed, suured klaasid ning taga 2 silda :D Sõidab seal arvatavasti mingit maakonnaliini, kuna liininumber oli küljes ;)
Ei jõudnud tagaistmelt nii kiiresti fotokat krabada :(
See on marsuut takso ja sõidab linnas. See 6Rattaga on eriline mõttetus, millegi arvelt eriti ei võida ja uksed peaks elektriliselt käima, vähemalt hääle järgi.

Muidu see 6 rattaga Astro oleks väga vinge, tee siis juba ka 6ratta veoga :D
22.03.2004 at 16:56
13piisab

quote:
Astro SS:Endal tekkis selle vastu tõsine huvi ja tahaks teada sellise projekti võimalikust legaliseerimisest ARK kontoris.
noh, foorumist sa vaevalt "tõe" leiad...
päri parem otse mõnelt riigiteenistujalt - ning löö seejärel meidki valgusega! ära unusta ekspertiiside hindu küsida!

irrw, märjad unistused - loodame, et mosse sealt siiski terve nahaga välja tuleb!

22.03.2004 at 18:03
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Kere pikendamine ja tagasilla lisamine   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.