register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Lowrider   1 2  
Poster Message
taunc
Lowrider
Mõnes mõttes, see siia foorumisse ei sobiks... Aga kuna idee, mida ma tahaks oma vene masinale(Volga- GAZ-21) rakendada seostub mõnevõrra ikkagi usakatega, siis küsimus järgmine. Olen näinud filmides, muusikavideodes ja netist tõmmatud videoklippides siukseid lahedaid hüplevaid auotsid. Natuke olen uurinud asja ja saanud teada, et hüplemise põhjuseks tundub olevat pneumaatiline süsteem: kompressor, rõhuballoon ja õhupadjad. Et siis, kust sellist varustust leida võiks, mis hinnaga jne? Või on veel teistsuguseid viise sama tulemust saada...(tahan siis olen kõrgel, tahan olen madalal)?
20.03.2004 at 16:37
alambe
Lowrider
ise olen asja siit uurinud
http://www.maxhydraulics.com/

hinnad ei tundu ka väga metsikud olevat kõige lihtsamatel süsteemidel
20.03.2004 at 16:51
tfr

Lowrider
Pisike99 müüs millalgi sellist süsteemi. Uuri, ehk on alles.
20.03.2004 at 17:23
urmas
Lowrider
Minu meelest kõige nõmedam auto tuunimise vorm. Parem juba siis istuda palja peega sipelgapesas. Vähemalt saavad sipelgad söönuks.
20.03.2004 at 19:27
ylovoitka
Lowrider
Ma vaidleks vastu, ghetto.... Snoop.. Dr. Dre... Tha Beat.. lowridaz.. pimpini biach's.. weed. That's a way to go! Päris erutav oleks näha Vanaisa Caddy't muusika rütmis õõtsumas.. Mulle meeldib! Kunagi saan lowrida' Caddy, ma luban..
20.03.2004 at 19:44
kalev35

Lowrider
noo, miks mitte! ikka hüppav rohutirts ka vaja eestisse
otsi siis HÄSTI väikesed rattad ka, et oleks nagu päris (selline mehhiklaste tüüpi) - kummi läbimõõt tohib diffri läbimõõtu ületada max 0,5 cm - vot see oleks tase! ja rattad 110% kere gabariidist välja! ja 1000-nde kullatud kodaraga veljed ka...
alga siis sealt http://www.lowriders.org/ - ohhoo, tuleb musa ka, kui oodata viitsid...
olen ise californias sellist Golf'i näinud - vaevlesin 1/2 päeva õhupuuduse käes... &(

20.03.2004 at 19:56 Last edited 20.03.2004 at 19:57 by kalev35
MossOpel
Lowrider
Aga sellise "noogutajaga" tavalisel viisil ka sõita kannatab või? Muidu ise-enesest olen ylovoitkaga 100% nõus.
20.03.2004 at 19:57
ylovoitka
Lowrider
quote:
MossOpel: Aga sellise "noogutajaga" tavalisel viisil ka sõita kannatab või?
Aga loomulikult!

Kui kõvem mees oled, saad sõita üks rattas õhus..
20.03.2004 at 19:58
MossOpel
Lowrider
quote:
kalev35: noo, miks mitte! ikka hüppav rohutirts ka vaja eestisse
otsi siis HÄSTI väikesed rattad ka, et oleks nagu päris (selline mehhiklaste tüüpi) - kummi läbimõõt tohib diffri läbimõõtu ületada max 0,5 cm - vot see oleks tase! ja rattad 110% kere gabariidist välja! ja 1000-nde kullatud kodaraga veljed ka...

Selline apastraat peaks juba beaterz.com all olema :D
20.03.2004 at 20:02
kalev35

Lowrider
aga püüa ette kujutada M21 !
leidsin Lincolni ka, aga kodarad pole kullatud - no good

20.03.2004 at 20:04 Last edited 20.03.2004 at 20:08 by kalev35
kalev35

Lowrider
quote:
ylovoitka: Kunagi saan lowrida' Caddy, ma luban..
siin üks mudas :)

20.03.2004 at 20:12
MossOpel
Lowrider
Gaz 21 ei ole jah kõige parem variant - poleks nii stiilipuhas. Pigem oleks veneautodest parim Gaz 24

Sellistel masinatel peaks ka subframe'id connect'itud olema (oh seda ilusat eestikeelt :)) ja puurid sees, eriti seda viimast Caddy pilti silmas pidades.
20.03.2004 at 20:14
ylovoitka
Lowrider
Mulle meeldib vanem generatsioon rohkem ;) Eriti lahe oleks '73 Deville. See on väga stiilipuhas masin minu silmale ja lowriderina vääga tegija!
20.03.2004 at 20:26
urmas
Lowrider
Nagu läheks arsti juurde. Laseks ühe terve jala amputeerida ja asendada lakitud puujalaga. Ja siis mõni teine päev eputaks nikeldatud karkudega.
20.03.2004 at 20:38
MossOpel
Lowrider
quote:
urmas: Nagu läheks arsti juurde. Laseks ühe terve jala amputeerida ja asendada lakitud puujalaga. Ja siis mõni teine päev eputaks nikeldatud karkudega.

Muidugi maitseasi aga minuarvates ei peaks terve maailm välja nägema nagu sügishommik.
20.03.2004 at 21:05
diesel
Lowrider
hmm, ega sügishommikutelgi miskit viga põle. aga idiootlikult uroodistatud autod nüüd kevadet ka ei tee vast. aga eks see käib nende va kurdude arvu järgi vististi :(
20.03.2004 at 21:13
j2nx
Lowrider
varga kindel vähemasti, lased end rahulikult põhja peale, ei vii seda keegi ära, ja kullatud velgi ei saa ka alt kätte, nad ju koopas kinni.
see oleks päris vahva show auto, aga siiski on see üks halvemaid tuuningu variante.
(siiski parem kui gay taxi'd)
20.03.2004 at 21:20
MossOpel
Lowrider
Idiootlikult uroodistatud? Hakkab jälle pihta.

Oleneb mida kellelegi näha meeldib läbi oma masina tuuleklaasi. Mõnele võibolla meeldib, kui kogu panoraam üles-alla käib, teine jälle on rahul alles siis kui tema masina juhikohalt peale bloweri tagakülje midagi muud näha pole. Võta nüüd kinni kumb too tervema mõistusega on.
20.03.2004 at 21:35
diesel
Lowrider
no ma ju räägingi, et kurdude arvuga otseses seoses olev asi.
no ja kuna mul kurde nigu nõukogude miilitsal, siis ju igati loogiline,et mulle ei meeldi. aga veelkord, tehke igaüks oma massinatega mis tahate.
20.03.2004 at 21:43
MossOpel
Lowrider
Peace :)
20.03.2004 at 21:50
TTUUL
Lowrider
Üks suur lowrider eeskujuks.
21.03.2004 at 05:15
ylovoitka
Lowrider
Kui nüüd aus olla, siis ega mulle eriti ei meeldi sellised lowriderid, millel imepisikesed rattad alla keeratud on. Kõige lahedamad on ikkagi originaalmõõdus, originaalkorras masinad, mis suudavad imesid teha (vihje Vanaisale)!
21.03.2004 at 08:32
Astro SS
Lowrider
quote:
TTUUL: Üks suur lowrider eeskujuks.
See ei saa mitte kunagi olla LOWRIDER, kuna ainult kummi kõrgus on juba üle 2 meetri.

Astro @sõitnud selliste riistadega

21.03.2004 at 14:12
zeke
Lowrider
Härrad O.T meistrid püsiksite ehk teemas ja vastaks küsimustule kust saab ja millised on alternatiivid mitte kellele ema kellele tütar.

21.03.2004 at 14:18
Astro SS
Lowrider
Kõige lihtsam oleks kasutada pneomaatikat ja Firestone air bagisid.
Seda teemat on ka puudutatud siin Tqhq topikus

21.03.2004 at 14:27
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Lowrider   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.