Poster |
Message |
mees2 |
cherokee 2 ehk liberty toomine eestisse
otsisin siin foorumis uue cherokee (liberty) kohta infot, aga ei leidnudki? igatahes mulle pakub juba pikemat aega huvi kas pt cruiser või siis see liberty ameerikast toomine. tõenäoliselt ikkagi võib olla see viimane on huvitavam. aastases perspektiivis. aga küsimus siis kui palju maksaks kohale toimetamisega eestisse + registrisse saamine liberty puhul mille läbisõit on kusagil 20 000 miili. kuna tõenäoliselt ise ikkagi sinna sõitma ei hakkaks, siis huvitaks inimese arvamus, kes toob sealt autoid. auto ei tohiks olla ka teinud ühtegi avariid. millise hinnaga peaksin arvestama? seal vist ainult 3.7 liitrit ongi, kuid variandina võib pakkuda ka 2 veolist |
24.03.2004 at 18:32 |
|
hents99 |
siin foorumis p88rdu pisike99 v6i bikerman i poole. nemad teavad kuidas asi lihtsalt 2ra ajada. ja infi saad veel n2iteks googlest
24.03.2004 at 19:00 |
|
nostang |
USA mudelit ,mille euro variandil Eestis Riiklik tüübikinnitus, Eestis arvele ei saa. Piilu parem mõnda Dodge't.......
24.03.2004 at 23:28 |
|
vkx |
Kuna Liberty`st peaks euro variant täiesti olemas olema, siis mina otsiks neid pigem just euroopast.
24.03.2004 at 23:44 |
|
pisike99 |
quote: nostang: USA mudelit ,mille euro variandil Eestis Riiklik tüübikinnitus, Eestis arvele ei saa. Piilu parem mõnda Dodge't.......
Jutt õige.
25.03.2004 at 02:53 |
|
mees2 |
liberty on euroopas ka saadaval, aga tükk maad kallimalt. mis kamm siis selle liberty toomisega siia on. pisike, mis hinnaga sa sellise masina nagu eelnevalt kirjeldatud siia tooks? palju tahaksid saada? |
25.03.2004 at 14:03 |
|
hents99 |
quote: mees2: liberty on euroopas ka saadaval, aga tükk maad kallimalt. mis kamm siis selle liberty toomisega siia on. pisike, mis hinnaga sa sellise masina nagu eelnevalt kirjeldatud siia tooks? palju tahaksid saada?
m6te oli vist selles, et autot ei saa Eestis arvele Eurovarjanti aga saab.
25.03.2004 at 14:13 |
|
mees2 |
kas peale esimest maid ei pidanud midagi muutuma selles vallas mitte. isegi kusagil visioonist lugesin (seal oli lugu infinitist), et peale euroliitu saab igasugu autoid siia kergelt tuua |
25.03.2004 at 14:20 |
|
vkx |
quote: mees2: kas peale esimest maid ei pidanud midagi muutuma selles vallas mitte. isegi kusagil visioonist lugesin (seal oli lugu infinitist), et peale euroliitu saab igasugu autoid siia kergelt tuua
... euroliidu riikidest, mitte aga kolmandatest maadest, nende puhul ei muutu eriti midagi.
edit: kasuta searchi, leiad oma küsimustele vastused ise.
25.03.2004 at 14:21 |
Last edited 25.03.2004 at 14:22 by vkx
|
James Dempsey |
quote: mees2: kas peale esimest maid ei pidanud midagi muutuma selles vallas mitte. isegi kusagil visioonist lugesin (seal oli lugu infinitist), et peale euroliitu saab igasugu autoid siia kergelt tuua
...kergelt tuua võid seda, mida hing ihaldab, arvele saamine on teine ooper...
25.03.2004 at 15:01 |
|
mees2 |
aga miks see liberty arvele saamine suur töö peaks olema? isegi km näidik on nii miilides kui km-des. tegelikult ma arvan, et see auto ongi universaalselt ehitatud nii usa kui euroopa turu jaoks. ja seda infinitit, mis oli visioonis, minu teada ka euroopa jaoks ei valmistata. fx45 oli vist. kahju, et mul seda visiooni käepärast pole
loomulikult ei tao ma siin rauda. kui on mingid erinevused, siis lihtsalt ei saa, arkiga vaidlema hakata ei viitsi. pole midagi teha.
anyway, kas liberty ja cherokee erinevad peale nime millegi poolest? |
25.03.2004 at 15:12 |
|
Taavi |
Selle Infiniti artikli puhul oli tegemist eksitava reklaamiga |
25.03.2004 at 15:36 |
|
peep Moderator |
quote: mees2: aga miks see liberty arvele saamine suur töö peaks olema? isegi km näidik on nii miilides kui km-des. tegelikult ma arvan, et see auto ongi universaalselt ehitatud nii usa kui euroopa turu jaoks. ja seda infinitit, mis oli visioonis, minu teada ka euroopa jaoks ei valmistata. fx45 oli vist. kahju, et mul seda visiooni käepärast pole
loomulikult ei tao ma siin rauda. kui on mingid erinevused, siis lihtsalt ei saa, arkiga vaidlema hakata ei viitsi. pole midagi teha.
anyway, kas liberty ja cherokee erinevad peale nime millegi poolest?
Liberty'l ei ole EÜ tüübikinnitust ja Cherokeel on - see ongi põhiline erinevus, lisaks veel palju sellest tulenevaid pisierinevusi. Kahjuks on tegemist sisuliselt ühe ja sama autoga, nagu Sa ilmselt isegi aimad ja seetõttu on Liberty Eestis arvelevõtmine välistatud nende seaduste kohaselt, mis hakkavad kehtima alates 1 mai võimillaliganes need uued reeglid kehtima hakkavad. Kui mingist autost on olemas Euroopas tüübikinnituse saanud versioon, siis ei ole võimalik teha sellele autole üksikkorras rahvuslikku tüübikinnitust ehk teda siin kohalike regulatsioonide alusel arvele võtta. Küll aga saab arvele fx-45 (muidugi teatud protseduuride ja ümberehituste teostamise järgselt), kuna sellest masinast ei ole olemas Euroopa tüübikinnitusega versiooni.
Loodetavasti on nüüd arusaadav... |
25.03.2004 at 22:27 |
|
peep Moderator |
Muuseas, C6 Vettega on sama teema, kui euroversioon saab tüübikinnituse, on usa versiooni arvele saamine välistatud. Kuna see võtab veel ilmselt mingi aja (1 a.?), tuleks huvilistel seda "akent" kasutada ja usast märksa soodsama hinnaga ost ära teha. |
25.03.2004 at 22:30 |
Last edited 25.03.2004 at 22:31 by peep (Moderator)
|
mees2 |
ma täpselt ei mäleta, aga vist oli nii, et nissan muranot (ehk praktiliselt sama mis fx) hakatakse müüma ka euroopas. |
26.03.2004 at 15:49 |
|
gretzky Moderator |
PS no ei saa virisematta jätta:
muideks hollandi ja belgias pidi suht poogen olema sellest eu TÜÜPIDE kinnitusest - kuna rahvuslik heaolu on ohus. Huvitav kust sa peep sellist infi ammutad, et ütled, et on tüübikinnitus või mitte ?
Jälle ott: Lugesin just meie jobude 2,5 % piima probleemi siis tegi hinge täis küll... aga eks toetust tahad ? sitsi kutsu.
26.03.2004 at 23:00 |
Last edited 26.03.2004 at 23:02 by gretzky (Moderator)
|
peep Moderator |
quote: mees2: nissan muranot (ehk praktiliselt sama mis fx)
Murano ja FX ei ole sama auto. |
26.03.2004 at 23:01 |
Last edited 26.03.2004 at 23:04 by peep (Moderator)
|
peep Moderator |
quote: gretzky: Huvitav kust sa peep sellist infi ammutad, et ütled, et on tüübikinnitus või mitte ?
Tead minul sellest poogen...
Aga sellest oli ministeeriumi asjatundjatega juttu ja vist jäi lõpuks nii, et selliseid usa variante ei saa mille euroversioonidel on Eesti rahvuslik tüübikinnitus (?), st. mõni samasuguse auto euroversioon on siin arvele võetud. See info on ARK'il täiesti võimalik hankida, milliseid autosid nad on juba arvele võtnud. |
26.03.2004 at 23:04 |
Last edited 26.03.2004 at 23:07 by peep (Moderator)
|
mees2 |
siia veel selline küsimus. kas nissan xterra saaks eestis registrisse? euroopa varianti minu teada vist pole |
27.03.2004 at 13:17 |
|