Poster |
Message |
porge |
Pontiac Bonneville '90 ???
Nii, on tekkinud soov soetada enesele üle pikema aja jälle üks USA päritolu masin. See kord siis selline asi silmapiiril nagu Pontiac Bonneville ja aastast 90. Oli ka siin turu all müügis!
Käsin juba nokkimas teda ja esmamulje on väga ahvatlev, masin väga perfecto olukorras. Küll aga otsustamiseks oleks vaja kaaskodanike arvustust sellise pontu kohta.
Paluks siis võimalikult kriitiliselt, eks kriitika ju parim kiitus masinale. Ja kas Bonneville kui selline mudel on tõsine isiksus või siis selline oma hetke hiti mudel ?
Igatahes tänud juba ette, loodame, et suudan usku vahetada.
see konkreetne masin......
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=8959 |
18.03.2004 at 12:47 |
Last edited 18.03.2004 at 12:53 by porge
|
crossfire |
minagi olen väga huvitatud kriitikast,selle auto kohta |
18.03.2004 at 13:15 |
|
metall |
Omasin sellist 2,5aastat,auto oli igapäevasõidus.Ja oskan ütelda vaid kiidusõnu!Teatavasti GM 3,8 V6 on üks vastupidavamaid V6 üldse!Selle aja jooksul kui auto oli minukäes ei lagunenud absoluutselt.Ostsime sõbraga üheaegselt mina Pontiaci ja tema MB260(maksis 3xrohkem kui mina) ja enam vähem üheaegselt müüsime ka.Tema oli oma mersul selle aja jooksul teinud 2korda mootoriremonti(nukkvõll,plokikaas)12tuhande eest ja lappinud esisilda ja tagadiffrit.Enne müüki pidi ta veel aut.kasti ka remontima.
Pontiac aga seevastu küsis ainult bensiini,õlivahetust,jne jooksvad kulud.Niiet minu arvates parim auto selle raha eest.Sõidumugavus ja ruumikus on ikka 5+
|
18.03.2004 at 13:42 |
|
porge |
quote: crossfire: minagi olen väga huvitatud kriitikast,selle auto kohta
ja jah ärge väga kiitke ka muidu crossfire otsustab ise edasi vurada |
18.03.2004 at 13:56 |
|
kusjuures |
Kui kogu iseloomustus tõele vastab ja midagi olulist ütlemata pole jäetud siis on minu arust patt sellist Bonneville'i siin nii odavalt müütada. |
19.03.2004 at 10:29 |
|
crossfire |
okei,uus hind 35000 ja ei tingi
|
19.03.2004 at 10:54 |
|
kusjuures |
See juba tekitab usaldust.
|
19.03.2004 at 11:55 |
|
rastva |
Ise ka kasutand sellist isendit. Suur ja mugav auto. Tõesti nõudis ainult jooksvaid kulusid. Kui natuke oskad otsida, siis jupp ka eriti kalliks ei lähe. Sest samade aastate Buick, Olds, Luminad, mis sama mootoriga on ka enam-vähem sama tehnikaga. Tean, sest praegu mul Olds analoogne. Ja ma täitsa rahul. |
19.03.2004 at 12:37 |
|
poiss |
quote: metall: Omasin sellist 2,5aastat,auto oli igapäevasõidus.Ja oskan ütelda vaid kiidusõnu!Teatavasti GM 3,8 V6 on üks vastupidavamaid V6 üldse!Selle aja jooksul kui auto oli minukäes ei lagunenud absoluutselt.Ostsime sõbraga üheaegselt mina Pontiaci ja tema MB260(maksis 3xrohkem kui mina) ja enam vähem üheaegselt müüsime ka.Tema oli oma mersul selle aja jooksul teinud 2korda mootoriremonti(nukkvõll,plokikaas)12tuhande eest ja lappinud esisilda ja tagadiffrit.Enne müüki pidi ta veel aut.kasti ka remontima.
Pontiac aga seevastu küsis ainult bensiini,õlivahetust,jne jooksvad kulud.Niiet minu arvates parim auto selle raha eest.Sõidumugavus ja ruumikus on ikka 5+
Pidi ikka yx kehva mersu kyll olema.Ei ytle midagi halba usaka kohta,aga mersu vastupidavus on ikka VÄGA KÕVA.Endal 9a. jooksul olnud 4 tykki ja ei mingeid probleeme.
|
28.03.2004 at 10:54 |
|
mr. RocknRoll |
Pidi ikka yx kehva mersu kyll olema.Ei ytle midagi halba usaka kohta,aga mersu vastupidavus on ikka VÄGA KÕVA.Endal 9a. jooksul olnud 4 tykki ja ei mingeid probleeme.
Oled sa omanud Bonevillet?
28.03.2004 at 10:58 |
Last edited 28.03.2004 at 10:58 by mr. RocknRoll
|
poiss |
quote: mr. RocknRoll:
Oled sa omanud Bonevillet? kui aus olla siis mitte.ei tahtnudki midagi halba öelda konkreetse auto kohta.endale isiklikult Bonneville väga meeldib. |
28.03.2004 at 11:01 |
|
poiss |
ex see vastupidavus sõltub tegelikult ikka konkreetsest autost |
28.03.2004 at 11:02 |
|
diesel |
mesu jutte ajage mujal krt. ja pealegi kui sul 9a joosul neli mesat on olnd, siis ikka sitad masinad küll ju, kui nii sageli vahetama peab. |
28.03.2004 at 16:23 |
|
pritsa |
GM 3,8 V6 väega hea tehnikaga. Ise olen ka 2,5 aastat 92 aasta Buick LeSabrega (hetkel müügis) kulgenud- ainult õlivahetused ja bensiini. Väga hea ja ökonoomne mootor. |
28.03.2004 at 18:30 |
|