register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Algaja ameeriklase huviline :)  
Poster Message
mutionu
Algaja ameeriklase huviline :)
Tere
Oskate härrased nõu anda ühele algajale(veel ilma autota) ameeriklase huvilisele? Millist autot tasuks piiluda inimesel kel rahakott eriti paks pole, pigem selline "ise kuskil vaikselt nokkija" tüüpi kodanik on kes üritab võimalikult palju ise teha. Olen piilunud(ja mis salata ka hulga sülge niristanud) Cadillac Eldoradot. Sellist kandilisema moega ja mugavat usakat. Auto eesmärk oleks lumetul aastaajal sõitmine ja "eputamine"(selle sõna viisakas tähenduses). Väga meeldib ka vanema vurfi Camaro ca aastast 79-80.
Oleks toetava ja nõuandva sõna eest tänulik :).
23.07.2004 at 19:22
hents99

Soovitaks netist uurida. Mobile.de`st ehk hinda vaadata??? Kellegil teisel on raske pakkuda midagi - ise pead vaatama mis meeldib ;) edu igatahes.

23.07.2004 at 22:00
mutionu
Ma seda esialgset ostuhinda ei pidanudgi silmas .. eks see sõltub kust ja kuidas otsida ning kuidas rääkida. Pigem see, et mis võivad olla siuksed kallimat sorti tüüpvead/probleemid ... st mis peale auto ostmist võivad hakata tasku pihta käima. On ju usalasi mustmiljon ja ma usun, et mõned neist on tehtud vähe kõvemad kui teised jälle. Endal kogemus puudub ... lihtsalt meeldivad ... sestap uuringi :)
23.07.2004 at 22:12
CrossssoveR
Mina olen kah algaja usa raua huviline ja ootaksin samuti juhtnööre ja valgustust selles suhtes :)

küsimus selline et kui euroopa autodega on enamvähem teada juba margi järgi mida see auto endast kujutab siis kas saaks kuidagi tõmmata mingisuguseid paraleele usa ja euroopa autode vahele . et oleks ka algajal usarauahuvilisel kergem orjenteeruda.

näide : seda me teame et opel ei hiilga oma kuulsusega ja samuti fiat, citroen škoda jne ... samas aga peetakse lugu bmw s t , audist , vw nist jne..

kas oleks võimalik seostada kuidagi nii näiteks et usa opel on pontiac ja usa audi lincoln jne ???? lihtsalt võrdluseks mis mark milliseid autosid pakub :)

teada värk on muidugi ka see et ühe margi autosid on nii õnnestunumaid kui ka mitteõnnestunumaid ...

äkki saab siis tekitada mingi võrdlusmomendi ka niivsi linconln continental = audi A6 ( näide ) :)

võibolla tundub see jabur, aga mõte on asju lihtsustada nii et non usa raffas ka aru saaks mida tahta ja mida mitte
24.07.2004 at 11:42
newton

Moderator
Üritaks siis seekord vähe konstruktiivsemalt - erinevatest markidest on paar lühikest lauset olemas näiteks siin: http://www.tqhq.ee/dir.php?id=4#0 aga laias laastus on sellised üldistused mõttetud, ühtegi USA-kat siit foorumist margi pärast ära ei aeta ja kõik margid on tootnud erinevaid häid ja halbu, kiireid ja aegalseid, ilusaid ja koledaid autosid ja müünud ka teiste markide toodangut - Cadillac Opelit, Pontiac ja Chevy Toyotat, Ford Mazdat jne. Geo vist suisa spetsialiseeruski japside ümbersildistamisele.

Seepärast ei tasugi mingis margis kinni olla, vaid lihtsalt ringi vaadata, et mis endale meeldib ja hingelähedane on - kui see juhtub olema mingi puhtavereline :) USA raud, siis seda toredam :) Ja kui on mingi konkreetsem Eldo või muu autoga seotud küsimus, siis ma usun, et leidub siin foorumis inimestel oskust ja tahtmist sellele vastata.
25.07.2004 at 11:20 Last edited 25.07.2004 at 11:22 by newton (Moderator)
Olds

Ka mina olen omanud kolme Oldsmobilet, ühte Pontiaci, ühte Cadillaci ja nüüd oman Mopari toodet- Dodge`t. Ütleme nii- tundub et olen leidnud selle "õige."
Aga tagasivaadates on see autode vaheldus olnud hea- igastühest natuke ampsatud;) ja lähemalt teada saadud, mis on mis...

26.07.2004 at 07:56 Last edited 26.07.2004 at 07:57 by Olds
Kert
Minu kogemused on seotud rohkem 86-93.. 5.0l mustangitega ja ei oska ühtegi halba omadust kirja panna. On õnn olnud omada 4 mustangit ja kõik neli õigustasid ennast igast küljest. Kui masinat hoida originaalis (mootor) siis auto on vägagi töökindel aga nii see vist kipub olema iga masinaga.
27.07.2004 at 12:07
Vanaisa

Moderator
Eks see odava auto ostmine olegi nn "entry level" - saad näpu korralikult õliseks ja aimu tehnikast kui sellisest, sealt hea edasi minna suuremate ja kiiremate aparaatide peale.
Igatahes pead vaatama, et ostetav isend poleks eelmiste omanike poolt "surnuks" sõidetud.

27.07.2004 at 12:12
PlyVal64
Minu arust on kaks loogilist võimalust: osta kohe see, mida ikka väga tahad või osta enam-vähem meeldiv, kuid rahakotile sobilikeim. Esimesel juhul ei saa teoreetiliselt eksida, teisel puhul saad aimu hobiautondusest. Ise tegin omal ajal(1995) teise valiku, sest seda, mida ma tahan, pole siiani Eestis. Ostsin Valiandi, sain asjast aimu kuid hing vajab ikka Barracudat. Ja eks see on ka üks põhjuseid, miks Ply hetkel eriti üheski suunas ei arene. On küll armas ja ise tehtud koos abikaasaga ja palju ilusaid mälestusi, kuid... bookmarkide all on rivis Barrad ja muudkui klõpsid. Maha ei müü Plyd, eks aeg annab arutust. Äkki saab endale venna, sest on's Ply ju naissoost;), et siis koos ilmamööda ringi sõita.
27.07.2004 at 12:47
Olds

PlyVal65 ja Olds paadunud Mopari fännid :)

27.07.2004 at 14:22
hents99

quote:
Olds: PlyVal65 ja Olds paadunud Mopari fännid :)
Jajah :D

27.07.2004 at 16:08
challenge

Moparil on nii kujult kui sisult kõige paremad autod minu arust! Selle pärast :hail ma Moparit! :)
27.07.2004 at 18:26
tqhq.ee foorum : Autod : Algaja ameeriklase huviline :)  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.