Poster |
Message |
ryblik |
veel sellest ghost irmscherist!
et kodanik mell mulle helistas siis on ta kogu info mis kuulis siia üles pannud kuid noh tsipa ebatäpsusi on ka sisselipsanud.ja tegelt polnud meie omavaheline vestlus mõeldud avalikusele,see on pisut bad.
kuid auto omanikuna luban vastata tekkinud küsimustele võimalikult ausalt nii et shoot me!
mis puudutab hinda siis nagu sm. vvt leidis on opeli hind liig kõrge samas kui tema lemmikmark bmw on äggggggedam auto.noh mul pohh kellele ema kellele tytar.isiklikult arvab mina et 7500 euro eest saaks ta hõredaks põletatud ühe toimiva turboga alpina b10ne. |
25.12.2004 at 00:36 |
|
ryblik |
veel sellest ghost irmscherist!
et kokkuvõttes olen aru saanud et siiski mõned inimesed teavad ka sellest isemoodi opelist.õnneks enamik ei tea.ja kuigi ma olen väga korralik ja mitte hulljulge liikleja ,meeldib ka mulle neid mootoreid kräunutavaid vendasid peedistada.eriti kui selleks on spoilerite alla maetud corolla või golf või bmw300 .
aga natuke ka siis täpsustusi.
need ilmselt üks või kaks vanemat sena on olnud 3,6 ja 12v.kuid minu oma oli uuem ja 4,0 24v.ning siiski arvan et ainuke originaalne 4,0 eestis.
natuke ka saunanaiste juttu: üks saksa fänn väitis et 4,0 mootoriga autosid tehti vaid pisuke üle 200 ja neist täislisadega autosid vaid 36 või 37.minu oma pidi olema täislisadega.
päris prillikivi ka pole.teha jätkub veel küll ja küll.
mootorist niipalju et: 4,0 24v 200kw.ja 395 nm momenti.
ps kes leiab et eputasin carratingus siis eksib see oli tuttavatele parim piltide näitamise moodus.sest ma ei viitsi kõigile saata epostiga.
ning nüüd kui mul on see auto siis müün ka kõiki vanu opeleid mis seisma jäänud: 3 autot on monzad,1ascona sr,1rekord 2ukseline,jne ps veel omega td |
25.12.2004 at 00:49 |
|
|