Poster |
Message |
Epic |
Unistuste papud.
Ehk siis jagaks lugejatega seda, milline on sinu unistuste sõiduk mida tahaksid/plaanid omada ja milles ringi kruisida :P
Täpne nimetus ja mõni illustratsioon oleks ka jube äge
(PS! Kui sinumeelest see teema nõme on, siis ära vaeva oma sõrmi kritiseerimiseks trükkima kasutut mula vaid vajuta parem "Back"-i brauseris ja ongi rahu majas )
Lööks siis ka avalöögi..
'69 Dodge "General Lee" Charger
|
15.01.2005 at 16:58 |
|
LaSa Moderator |
Unistuste papud.
Mingi selline teema juba oli kunagi, parasjagu pikk ja pointless teema oli minu mäletamistmööda.
Ei viitsi seda jutulõnga üles otsida hetkel... |
15.01.2005 at 17:04 |
|
Ets |
Unistuste papud.
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=9543 |
15.01.2005 at 17:11 |
|
Epic |
Unistuste papud.
sarnasus on jah.. aga siin pigem huvituks, poolekohaga absoluutsest unistuste liikutrist, ja milline kindlasti plaanitakse hankida mitte "kui-saan-kullakaevanduse-ostan-need-ja-need.."
|
15.01.2005 at 17:19 |
|
malloc |
Unistuste papud.
quote: Epic: sarnasus on jah.. aga siin pigem huvituks, poolekohaga absoluutsest unistuste liikutrist, ja milline kindlasti plaanitakse hankida mitte "kui-saan-kullakaevanduse-ostan-need-ja-need.."
No sinu unistuste auto on täpselt selline, mille ainult väga rikas inimene endale lubada saab. Originaal Generale on ainult 8 tükki maailmas ja ainult 1 nendest on see, mis filmis ka tegelikult olnud on kunagi.
Huvitavat lugemist ühe mehe isikliku General Lee kohta: link |
17.01.2005 at 17:18 |
|
rabbit rider |
Unistuste papud.
..ma tahaks ullult seda vedurit endale, mis`"Tagasi tulevikku 3. " lõpus oli..... |
17.01.2005 at 23:10 |
|
Epic |
Unistuste papud.
helista warnerisse ja küsi, äkki on müügiks |
18.01.2005 at 00:25 |
|
Martin460 |
Unistuste papud.
http://www.cinemavehicles.com/
Sellised on ka päris lahedad...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=90967&item=4520306510&rd=1
18.01.2005 at 12:18 |
|
vr_ |
Unistuste papud.
maitia, papudeks nimetaksin mina pigem rehve..
niiet.. jah mis on teie unistuste papud?
18.01.2005 at 12:35 |
|
Incerror |
Unistuste papud.
mulle meeldivad need papud kus on valge kiri külje peal
BF Goodrich on kindlasti äge
ja kui MASTER valgeks värvida siis on ka
|
18.01.2005 at 14:40 |
|
kalev35 |
Unistuste papud.
quote: malloc: quote: Epic: sarnasus on jah.. aga siin pigem huvituks, poolekohaga absoluutsest unistuste liikutrist, ja milline kindlasti plaanitakse hankida mitte "kui-saan-kullakaevanduse-ostan-need-ja-need.."
No sinu unistuste auto on täpselt selline, mille ainult väga rikas inimene endale lubada saab. Originaal Generale on ainult 8 tükki maailmas ja ainult 1 nendest on see, mis filmis ka tegelikult olnud on kunagi.
Huvitavat lugemist ühe mehe isikliku General Lee kohta: link
Inglise maal ei ole vist päris see, aga ilus on sellegi poolest
Link:
21.01.2005 at 15:59 |
|