Poster |
Message |
epsum |
Uued caddyd rootsist - saabid saksamaalt :(
Copypaste @saabneti foorumist:
Dagens Nyheter 4. märts 2005: General Motors'i uusi keskklassi autosid hakatakse ehitama Rüsselsheim'is, mitte Trollhättan'is - GM'i reedene pressiteade.
Tootmine koondatakse Rüsselheimi 2008 a.
GM analüüsis kummal neist kahest vabrikust on suuremad eelised kontserni jaoks, ja leidis, et Rüsselsheim on parem alternatiiv, ütles Fritz Henderson, GM'i Euroopa esindaja.
- Mõlemad tehased on näidanud ennast parimast küljest, kuid pikemas perspektiivis on Rüsselsheim Trollhättan'ist 200 miljoni euro võrra efektiivsem.
Lohutuseks on varem teatatud, et Trollhättan's hakatakse kokku panema uut väikest Saab 9-3'ga põhja jagavat 'euro'-Cadillac'i BLS.
Negatiivse ellusuhtumisega inimene võib nüüd süngelt märkida, et vana USA margi Cadillac ostja saab tulevikus Rootsis iraaklaste poolt kokku pandud auto ja hea Rootsi raua austaja Saksamaal türklaste ehitatu. |
04.03.2005 at 13:17 |
|
vvt |
No ja siis?
Kas Detroidi konveieril töötavad siis "õiged rassid" ainult
04.03.2005 at 13:30 |
|
faust |
Mercedese-ehitajad kirjutasid mõned aastad tagasi, et nende autodele ja igatsugu jubinatele ei tule enam kirja "made in Germany" (või mõni muu riik) vaid "made by Mercedes-Benz". Standard on üks, mis vahet siis, et kus riigis ja kelle poolt tehtud. Aga siis tulid tõved ja eluraskused ühinemised ja muud segadused ja ma ei teagi, mis kirjad praegult karbile trükitakse.
Venelased panevad Kaliningradis BMW-sid kokku. Koostekvaliteet on ülihea. Toljattis (mõnedel andmetel Togljatti ) panevad geneetiliselt samasugused venelased Ladasid kokku. Koostekvaliteet on eriliselt s...tt. Ega siis töömees selles süüdi pole. |
05.03.2005 at 19:33 |
|
Vanaisa Moderator |
Jah - suur osa ongi toote kvaliteedikontrollil, hea näide on laptopid - jupid ju kõik kollast päritolu aga kvaliteet kõigub eri firmadel seinast seina...
05.03.2005 at 19:36 |
|
rat_013 |
quote: epsum: ... 'euro'-Cadillac'i BLS...
BulLShit ?
irw, sry, no EI saanud ilma ütlemata
05.03.2005 at 20:45 |
|
sten666 |
Mul on Saabist rohkem kahju kui Cadillacist
oli teine üks väheseid omanäolisi autosid (saab 9-3).
Ja siis viimase mudeliuuendusega tehti täiesti Opeliks |
05.03.2005 at 21:32 |
|
vvt |
quote: faust: Venelased panevad Kaliningradis BMW-sid kokku. Koostekvaliteet on ülihea. Toljattis (mõnedel andmetel Togljatti ) panevad geneetiliselt samasugused venelased Ladasid kokku. Koostekvaliteet on eriliselt s...tt. Ega siis töömees selles süüdi pole.
Eks see sõltu ikka firmast ja juhtkonnast. Lada püsib venemaal siiani pinnal tänu keskvalitsuse poputamisele, kes siis kasutatud konkurentidele tollid selga lajatas.
Kalininggradi bmw kohta olen mina kuulnud vastupidist - tükk aega kaaluti tehase kinnipanemist, sest suuri probleeme olla töödistsipliini, varastamise ja praagiga. Neid autosid müüakse minuteada ainult SRÜ riikidesse. See on muideks meediast läbi jooksnud teema, keegi võiks välja searchida....
Praegu ei määra enam kvaliteeti niipalju lukksepa rass (kuivõrd enamik operatsioone teevad robotid) ja inimesele jääb seal rohkem abitöölise roll kuivõid allhankejuppide kvaliteet. Kui neid uute kallite autode katkiminekuid vaadata, siis pole küll kuulnud, et kuskil oleks põhjuseks olnud lahtijäetud poldid vms - pigem kuskil Hiinas tehtud juppide olematu kvaliteet või küündimatud tehnilised teostused.
See, et Mersu kvaliteedi rikkus türklaste tulek, on saamatute sakslaste odav laim. Mersu kvaliteedi on ära rikkunud odavus-võidab-põhimõttel ostetav allhankejama ja auto tarbetu elektrijuraga täistoppimine. Kui ikka elektripistikud pole veekindlad või skeemid pärinevad 50 dollarit kuus saavalt hunõusjangi firmast, siis polegi muud tahta.