register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : auto vahendaja/müüja USAs   1 2  
Poster Message
blind animal

auto vahendaja/müüja USAs
Ka keegi on tegemist teinud või ostnud sellelt müüjalt autot?
http://www.usaraud.ee/?id=4_4_27_30

Kuna raha tuleb pikaks ajaks usaldada võhivõõrale, siis lihtsalt uurin tausta.

26.03.2005 at 14:38
Astro SS
Piltide järgi otsustades on päris palju autosid USAst teele saadetud, iseasi kuhu nad on jõudnud, Eestisse vist küll mitte.???

26.03.2005 at 15:57
olevtoom

quote:
Astro SS: Piltide järgi otsustades on päris palju autosid USAst teele saadetud, iseasi kuhu nad on jõudnud, Eestisse vist küll mitte.???

ja selle väite faktiline kinnitus?

26.03.2005 at 21:34
Vanaisa

Moderator
Seal usaraud.ee toodud lingil on vähemalt üks auto, mida suure huviga siin vaataks - ´56 Coupe DeVille, juhul kui ta siia jõuaks...
Samas on konteineri info skannitud, mis väidab siia saabuvat päris kena rauda.

26.03.2005 at 21:41 Last edited 26.03.2005 at 21:44 by Vanaisa (Moderator)
rutua
Ka mina soovin sealt osta seda 1960a new yorkerit ja lubasin talle järgmine nädal raha ülekanda.Kas siinsetest on keegi temaga varem asju ajanud?
27.03.2005 at 12:35
blind animal

pisut kummaline, et selliste autokoguste juures pole siinsetest foorumlastest müüjast midagi kuulnud. Ise huvitun Buick Rivierast ja virtuaalselt ka käedki löönud aga enne reaalset tehingut tahaks siiski mingit pidepunkti.

27.03.2005 at 16:32
olevtoom

noh, mina olen usalduse teel teist sammu ees -- kandsin raha eile üle. Teemaks '56 CdV. (Kuigi ma pole päris kindel, kas see ikka mitte plain 62 coupé pole).
Eks te saa 6 nädala pärast vaadata, mis minuga juhtunud on ;)
27.03.2005 at 18:33
Astro SS
quote:
olevtoom: noh, mina olen usalduse teel teist sammu ees -- kandsin raha eile üle. Teemaks '56 CdV. (Kuigi ma pole päris kindel, kas see ikka mitte plain 62 coupé pole).
Eks te saa 6 nädala pärast vaadata, mis minuga juhtunud on ;)

Maksta 10'000.- $ võhivõõrale :-/ :uhoh
Kummaline on ka ,et ostad 56 Cdv, samas võida saada 62 Coupe ???

Sel juhul on järgmised 6 nädalat ootusärevusest väääääääääga pikad

27.03.2005 at 18:39
Vanaisa

Moderator
1956 Coupe DeVille
http://www.pilt.ee/photo/356497/7190768/

27.03.2005 at 18:39 Last edited 27.03.2005 at 18:40 by Vanaisa (Moderator)
newton

Moderator
quote:
Kummaline on ka ,et ostad 56 Cdv, samas võida saada 62 Coupe ???
"62" all ei mõeldud ilmselt mudeliaastat siin.
27.03.2005 at 18:43
olevtoom

quote:
newton: "62" all ei mõeldud ilmselt mudeliaastat siin.

Täiesti õige. Cadillaci ajalugu tuntakse :). Ma ei näe ta esitiival vapi juures kirja "Coupe de Ville", näiteks.
27.03.2005 at 18:56
Vanaisa

Moderator
Kõik mudelid, v.a. Eldorado ja Fleetwood olid 62 kerega.
DeVille oli rikkalikuma varustusega ja lisaks oli esitiival "DeVille" kiri.
See must auto on jah ilmselt tavaline HT Coupe - esitiival tundub olevat ainult vapp ja tal on vändaga aknad, seda varianti DeVille´l polnud.

Edit: igatahes hoiame pöialt, et sul kõik plaanipäraselt läheks. Anna siis teada, kuidas asi edeneb!

27.03.2005 at 19:06 Last edited 27.03.2005 at 19:11 by Vanaisa (Moderator)
Astro SS
http://www.usaraud.ee/?id=4_4_27_30
Nende tutvustav tekst ,sellelt lehelt (laiskadele,kes ei viitsi klikata):

Myyn koiki usa autosid,mootorrattaid ja paate tellimuse peale alates aastast 1950 kuni tanapaevani usa laanerannikult kus puudub rooste .Konteinerid la'hevad
2-4 korda kuus.Juurdepa'a's ko'ikide usa osariikide autooksionitele, samuti ajalehe ja internetikuulutustele.Abistame transpordi , tolli ja arvele panekuga.
Hetkel saadaval olevaid voite vaadata koos hindadega Eestisse valja www.pilt.ee/masinapark/
Yle 10 aastane kogemus.Kui teil on unistus soetada endale ameerika auto siis siit saate te selle koige soodsamalt.
Telefon 1 503 891 7008 fax 1 503 652 0355
email marcu@uno.ee ja marcu@excite.com

27.03.2005 at 19:14
olevtoom

quote:
Vanaisa:
See must auto on jah ilmselt tavaline HT Coupe - esitiival tundub olevat ainult vapp ja tal on vändaga aknad, seda varianti DeVille´l polnud.

Edit: igatahes hoiame pöialt, et sul kõik plaanipäraselt läheks. Anna siis teada, kuidas asi edeneb!

aitäh! No küll ma teada annan ... musta stsenaariumi rakendudes on ju hea suurt sarnaste huvidega kampa kokku ajada :P. Ja kui kõik hästi läheb, ei saa ülevoolav uhkus jätta mind tulemusest igas võimalikus infokanalis kisamast.

27.03.2005 at 19:16
Astro SS
Nende poolt pakutavatel autodel on küll ülihead hinnad.
Ei tea kas põhjuseks on läänerannik, vasutpidiselt teisetele *diileritele* ,kes toovad idarannikult ,Florida lähedalt ? (samas transa peaks kallim ju olema ?)

27.03.2005 at 19:19
spirit93

Pakun, et suure tõonäosusega on tegemist isikuga, kelle asju Eestis korraldas firma atomik või automik või sarnase nimega. Asusid teiselpool Raadi ristimiku ja vedasid siia hulgaliselt autosid, enne kui ARK korraldas esimese näitliku tahakeeramise ameerika autode omanikele. Muidugi võin eksida ning tegemist kellegi teisega, pole kontrollinud. Aasta siis oli 96 ja just läänerannikult saabus meie peresse esimene auto.
27.03.2005 at 21:31
Caddy73
huupi pakkud tegu transpordi firmaga.

28.03.2005 at 10:01
w-cc
quote:
Astro SS:Maksta 10'000.- $ võhivõõrale :-/ :uhoh Sel juhul on järgmised 6 nädalat ootusärevusest väääääääääga pikad

Relax Astro SS, kõik eestlased/kohalikud ei ole pätid-röövlid-kaabakad. Üsna tihti esineb täiesti mõistlikke indiviide. Ise ostsin ka oma usaraua ettemaksuga sel viisil, et esimest korda nägin müüjat näost-näkku alles siin kohalikus ARK-is. Enne seda liikusid rahad ja info ainult elektroonilist teed pidi.
28.03.2005 at 10:45
Astro SS
Nende postkast : marcu@excite.com ei tööta, lihtsalt infoks ;)

28.03.2005 at 10:52
_martin_

quote:
Astro SS: Nende postkast : marcu@excite.com ei tööta, lihtsalt infoks ;)
marcu@uno.ee aadress igatahes töötas kenasti ja eile saadetud kirjale tuli vastus mõne tunni jooksul.

28.03.2005 at 11:14
peep

Moderator
Kui inimesed ennast siin teemas või foorumis tutvustaksid, siis seda kõlvatu reklaamina küll ei võtaks aga samas saaks potensiaalsed kliendid kindlust juurde ja äri kah edeneks.
28.03.2005 at 12:24
spirit93

Tegemist siis tõesti isikuga, kes mulle 96 aastal auto tarnis. Aatomik transport on äriregistrisse kantud hiljem kui mul esmaregistreerimine, mul ükskõik mis see nimi täpselt oli, peaasi, et kaup oli kohal ja selline nagu eelnevalt kirjeldatud. Kes temaga äri ajab siis ehk palute siia foorumisse tutvustuse saata, peaks ju ärile kasuks tulema.
29.03.2005 at 07:42
marcu007
Mina olen see Margus siis kellest siin kirjutatakse et ko'klusi nagu pole aga kahtlused ei anna rahu :))

Kirjutan teile siis vaikese nimekirja nii o'elda ja'a'ma'e veepealse osa oma klientidest , loodan et ilma nende poolt kysimata mind kohtusse ei anta telefoni numbrite ja emailide avalikustamise eest , vabandan nende ees ette ilma loata avaldamise parast , teatan et pole kellegai selles suhtes kokku leppinud.

Ants -Eesti suurima limusiini pargi omanik - limu@limu.ee
Shipco transport -labi selle tulevad konteinerid hetkel tallinnasse Portlandist 6055800
Erik - motodepoo tartu osakonna juhataja erik@motodepoo.ee 53446909
Madis 5231253
Alar alar.puusepp@mail.ee
Andrus 5018140
Toomas romu.ee oksioni omanik 56472277
Tarmo tartus autoosade kaupluse omanik 56564775
Jyri 56450071
Elar yld@hot.ee
Klaus gtl@hot.ee
Andres muum.troll@mail.ee
To'nis toonis4@hotmail.com
Urmo -tallinna usa auto hai-6778178
Air 5540636

Tervitusi koigile !!!!
Minu email marcu@excite.com ja marcu@uno.ee
telefon 1 503 891 7008 fax 1 503 652 0355
ja loomulikult suur ta'nu tasuta reklaami eest!! :))))
29.03.2005 at 10:46
Astro SS
Suured tänud enda tutvustamise eest, seda me lootsimegi kuulda.

Vihje : tee enda poolt müüdavatest autodes eraldi topic, mida sa saad pidevalt uuendada.

Kodukas ei teeks ka paha, sest see sinu praegune pildiserver on siga-aeglane. ;)

29.03.2005 at 10:52
marcu007
Kui keegi viitsiks aidata koduka asjus siis uuendaks teda meelsamini. Tean jah et pilt.ee on probleemne.
Muide tartusse laks palju konte 95-97 ja samuti labi aatomiku vormistati tolle nii et see nimi on mulle tuttav kuigi antud firmal polnud mingit seost minuga lihtsalt tartu vahendajad kasutasid nende teenust. Veel miks minust kuulda eriti pole olnud : kysimus ----milline vahendaja on huvitatud laialt avalikustama oma a'risaladusi?? hahahah
Voi mis teie arvate?
:)
29.03.2005 at 11:03
tqhq.ee foorum : Autod : auto vahendaja/müüja USAs   1 2  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.