Poster |
Message |
Vanaisa Moderator |
Arvutialast abi vaja...
Tehnika lolli inimese käes on nagu tükike vanarauda - jälle pean seda enda puhul kogema.
Mure selline: ostsin läpparile bluetooth kaardi, et saaks telefonist telefoninumbrid jms arvutisse tirida.
Nooh, ilus tore, sai kaasasolev programm peale tõmmatud, modem ka konfitud ja sain ka nii kaugele, et telefon ja arvuti mingil määral omavahel suhtlevad (st. telefon saatis telefoniraamatu arvutisse, samuti on näha läpparist, mis failid mul seal telefonis istuvad) aga edasi on kõõks - arvutist ei saa ma miskipärast midagi telefoni toimetada, väidab, et pole võimalik.
Sellega seoses olekski abi vaja - kas keegi siin on sinihamba hingeeluga kursis, et paneks mul selle süsteemi käima, nagu peab?
otse loomulikult!
Edit: läpakas - XP pro SP2, BT - Motorola PCMCIA, mobla - SE T630
02.04.2005 at 13:44 |
Last edited 02.04.2005 at 13:49 by Vanaisa (Moderator)
|
Mihkel383 |
Arvutialast abi vaja...
Mul endal oli sama jama k700i ja sain abi ericcsoni kodulehelt tõmba viimae versioon tarkvarast http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=ee&lc=et&ver=4000&template=ps1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10117 ja peaks kenasti töötama |
02.04.2005 at 14:07 |
|
rat_013 |
Arvutialast abi vaja...
reeglina abistab jah koduka viimane ver..
endal oli ükspä miski 2-3tunnine higi nokia kaudu arvuti netistamisega, korra töötas ja siis edasi mitte.. muidugi kaasasolevate plaatide toel
lõpuks tirisin netist viimased jutud ja asi toimis laksust niet tavaliselt aitab..
ise pole veel pluutoothind se-ga, ir-ga tegin viimati oma phbooki updatetud..
02.04.2005 at 15:57 |
|
Vanaisa Moderator |
Arvutialast abi vaja...
olid ka need originaalprogrammid, ei aidanud - sama jama.
Ju ma ikka kuskil mingi linnukese olen panemata jätnud või midagi tegemata...
02.04.2005 at 19:11 |
|
Mihkel383 |
Arvutialast abi vaja...
quote: Vanaisa: olid ka need originaalprogrammid, ei aidanud - sama jama.
Ju ma ikka kuskil mingi linnukese olen panemata jätnud või midagi tegemata...
ericcsoni pogrammis setingute alt annab sed adata suhtlust jah seada ühe poolseks ja kahe poolseks |
02.04.2005 at 19:16 |
|
Taurus_93 |
Arvutialast abi vaja...
Olen teinud seda asja kõigi firmade telefonidega ja erinevate mudelitega ka pealekauba. Ainukesena töötavad nii nagu peab SonyEricssonid, teised ei saada või ei vöta faile vastu, proovitud tutikaid samsungeid ja motoralasi ja nende mölema erinevaid mudeleid ja ei tööta isegi originaal tarkvaraga. Sama Ericssonid töötavad ilusti ka ilma igasugu tarkvarata. IR abiks. Seega tegelikult ei oska aidata, sest nii nagu need töötama peaksid, vot just nii need ei tööta.
EDIT: Kas IR portio ei ole läpparil? XTND connect ka mingi proge millega minu T610 ilusasti toimib.
Ex: Chrysler 300M 00´
Yamaha YZF-R6 |
02.04.2005 at 19:22 |
Last edited 02.04.2005 at 19:24 by Taurus_93
|
Jutulind |
Arvutialast abi vaja...
quote: Taurus_93: Olen teinud seda asja kõigi firmade telefonidega ja erinevate mudelitega ka pealekauba. Ainukesena töötavad nii nagu peab SonyEricssonid, teised ei saada või ei vöta faile vastu, proovitud tutikaid samsungeid ja motoralasi ja nende mölema erinevaid mudeleid ja ei tööta isegi originaal tarkvaraga. Sama Ericssonid töötavad ilusti ka ilma igasugu tarkvarata. IR abiks. Seega tegelikult ei oska aidata, sest nii nagu need töötama peaksid, vot just nii need ei tööta.
Ise oma Siemens S55 küll vägagi ilusti tööle sain esimesel katsel. Vanaisa, Sa homme kodukandis ? Kui nii, siis võin vast läbi hüpata, ma ka sinnakanti homme satun.
Edit: Number profiilis
'06 Fiat Panda 4x4 |
02.04.2005 at 21:22 |
Last edited 02.04.2005 at 21:23 by Jutulind
|
Vanaisa Moderator |
Arvutialast abi vaja...
quote: Jutulind:
Ise oma Siemens S55 küll vägagi ilusti tööle sain esimesel katsel. Vanaisa, Sa homme kodukandis ? Kui nii, siis võin vast läbi hüpata, ma ka sinnakanti homme satun.
Edit: Number profiilis
Mingil ajal olen, eks helistan sulle - mina seda asja ise käima ei saa...
Ilmselt hakkab kamm juba sellest pihta, et mul justkui polekski Windowsi poolt BT tuge - vähemalt pole mul Control Panelis ühtegi BT-le vihjavat ikooni
02.04.2005 at 23:32 |
Last edited 03.04.2005 at 00:11 by Vanaisa (Moderator)
|
rat_013 |
Arvutialast abi vaja...
kui ikka ei saa siis mul praegu meenus et mul on kabla ka...
03.04.2005 at 09:43 |
|
henry |
Arvutialast abi vaja...
Nõustun Taurusega, et SE on väärt loom ühinemaks kõigksugu asjapulkadega. N'iga võid päevotsa jamada ja tulemus 0.
XP on suht intelligentne, vähemalt minul on kasutuses
XP Pro sp2, BT dongel (Wavelinker, EIO) SE T630, O3K ning XTND Connect. (kasutan XP BT tuge)
Mina olin hädas W2K, O2K ja BT'ga. Kord tõstis toru ja kord mitte. Enamjaolt ei tõstnud. Siis saigi karikasse viimane piisk ja uus operatsioonisüsteem kolis sisse. (Kaabliga enamjaolt tõstis - kaabel hetkel riiulis)
XTNDed tahab device manageri alla luua kõigsugu porte
(4 kui ma ei eksi, LAN, COMid). Seal olen ma SE defaultiks pand ja hiljem XTND modemite all määrad, mis pordi otsas ta sul käib ja enabled.
Tegelt on siin kirjateel hetkel keeruline seletada, teadmata hetkeseisu.
Mis puutub aga viimasesse softi siis mul ebameeldiv kogemus. Nimelt viimane XTND mis ma SE kodukalt tõmbasin on nuditud. Eelmine suudab sünkroniseerida ja "all day evente" ka korduvaid aga viimane mis kodukal seda enam ei tee. SEsse sai ka kiri saadetud, millele tuli vastus "not supported" vot mine võta kinni.
Vanaisa, kuidas läheb?
H
|
04.04.2005 at 07:41 |
|
Vanaisa Moderator |
Arvutialast abi vaja...
Asi nii kaugel, et Jutulind lubas asja hingeeluga lähemalt tutvuda...
04.04.2005 at 07:52 |
|
|