Poster |
Message |
erik |
üüriks bussi või suurema auto (koos juhiga soovitavalt)
Tervitus
Ma kirjeldan muret kõigepealt, äkki keegi saab abiks olla.
Niisiis - vaja väike aga stiilne pidu maha pidada idaregioonis suve keskpaiku ja mõtlesin varakult transavõimalusi otsida. Kohti võiks olla 6 või rohkem, seltskonna suurus sõltub konkreetsetest transapakkumistest. Minekul on kõik (loodetavasti) kained, tagasi tulles ilmselt mitte. Samas on tegemist ülikonnastatud/õhtukleitides täiskasvanud ja normaalsete inimestega niiet muid muresid peale keskmisest valjema lärmi ja jorina ilmselt seltskonnaga ei kaasne.
Ideaalne, kui saaks mingi bussi moodi asja koos juhiga, tasu loomulikult kokkuleppel, kuid mõte oleks saada asi renditransititest odavamalt. Endale kargasid pähe kohe Lumina APV-d, vanid jms. Kui juhiga koos pakkuda ei ole, eks me ka kaine kogemustega autojuhi endi seast leiame - igal juhul peaks sellisel variandil mahtuma B-kategooria juhilubade alla. Ei pea ilmtingimata usa päritolu olema, aga ega ära ei ütleks, kui pakutakse.
Suurim probleem ilmselt on see, et üritus on samal päeval Pärnus toimuva RockRace 2005-ga - äkki on mõni minusugune lammas veel, kes ei lähe ja tahaks oma vabal õhtul olla päästjaks ühele peoseltskonnale?
Pakkumised ja läbirääkimised privas, üldise iseloomuga läbu stiilis oh-kus-meil-oli-alles-pidu-ja-auto-lagastati-niiiii-täis või loll-et-pärnusse-ei tule võite newtoni rõõmuks siia kirjutada
Ahjaa, sissepääsu peole ei saa garanteerida, aga kui see on vältimatu eeltingimus, siis arutamist väärib kindlasti |
03.05.2005 at 11:29 |
|
tammevana |
Küsi Karolilt(Karol Kikkas +372 55 17 637), tegeleb VAN -de ja muude usakate rendiga. |
03.05.2005 at 11:55 |
|
erik |
Rendikohtade (-inimeste) soovitamisi kukkus mu postkasti üksjagu ja ma olen äärmiselt tänulik. Request hetkel päevakorralt maas ja mingi transavõimalus leitud. Esialgu siiski mitte pakutud variantide seast.
Thanks |
29.05.2005 at 00:52 |
|
|