Poster |
Message |
Madlobster |
Perekool
Siin viimasel ajal nagu asi päris käest ära läinud esiteks on õelutsejaid ja parastajaid tekkinud paras ports, teiseks tekib siia ikka ime teemasi aiandusest varsti tite lappideni välja. Loe nagu perekooli möla juba siin (ise ei loe naine loeb vahest ette)
Tegelt nagu võiks ikka tõesti vaadata mis foorum see on.
Kala aiandus tite jms foorumid on ka olemas saab sealt vastuse või siis postita oma küsimus sinna. Miks krt peab tehnika huviline tulema siia foorumisse lugema mingeid faking kala ja aianadus teemasi.
Püsige teemas
Krt sry lihtsalt hetkeline emotsioon
Pikka närvi isand njuutonile.
Lukku
Edit: kirjavead
|
14.06.2005 at 16:22 |
Last edited 14.06.2005 at 16:38 by Madlobster
|
vr_ |
Perekool
minge metsa härrased
Perekooli foorumid on mu lemmik koht.. teist nii uhket huumoriväljaannet pole kui seal..
see peaks iga mõistusega inimese lugemisvara olema.. soovitatavalt mitte siiski igapäevane.. kord nädalas kiigata piisab..
minu mõttekäik on muidugi teema algataja omast ooopis teist rada läinud..
14.06.2005 at 16:28 |
Last edited 14.06.2005 at 16:28 by vr_
|
hypertyyp |
Perekool
quote: Madlobster: Siin viimasel ajal nagu asi päris käest ära läinud esiteks on õelutsejaid ja parastajaid tekkinud paras ports, teiseks tekib siia ikka ime teemasi aiandusest varsti tite lappideni välja. Loe nagu perekooli möla juba siin (ise ei loe naine loeb vahest ette)
Tegelt nagu võiks ikka tõesti vaadata mis foorum see on.
Kala aiandus tite jms foorumid on ka olemas saab sealt vastuse või siis postita oma küsimus sinna. Miks krt peab tehnika huviline tulema siia foorumisse lugema mingeid faking kala ja aianadus teemasi.
Püsige teemas
Krt sry lihtsalt hetkeline emotsioon
Pikka närvi isand njuutonile.
Lukku
Edit: kirjavead
Kui ei meeldi siis ära loe, selleks on olemas nupp mark read!
14.06.2005 at 19:07 |
|
newton Moderator |
Perekool
quote: hypertyyp:Kui ei meeldi siis ära loe, selleks on olemas nupp mark read!
Selle loosungi all igasuguse läbu vastuvõetavaks ja pühaks kuulutamine on ka rumalus.
Samas pole ilmselt mõeldav ka "Vaba teema" kinnipanemine; kui keegi suudab sõnastada reeglid, et kes ja/või mida sinna postitada tohib, siis käsi püsti...
|
14.06.2005 at 19:24 |
|
rat_013 |
Perekool
"1. adminnidel on alati õigus!"
"1.1. adminnide otsused edasikaebamisele ei kuulu!"
"2. vt punkt 1!"
14.06.2005 at 19:29 |
|
Madlobster |
Perekool
quote: newton: quote: hypertyyp:Kui ei meeldi siis ära loe, selleks on olemas nupp mark read!
Selle loosungi all igasuguse läbu vastuvõetavaks ja pühaks kuulutamine on ka rumalus.
Samas pole ilmselt mõeldav ka "Vaba teema" kinnipanemine; kui keegi suudab sõnastada reeglid, et kes ja/või mida sinna postitada tohib, siis käsi püsti...
No kui vaadata vaba teema alla siis ühe lehe peal on keskmiselt 1-4 teemat, mis nagu ei käi asjaga kokku.
Suurem osa ikka selline asjalik või siis vähemalt mingilgi määral haakuv foorumi printsiipidega.
Tegelikult peaks ju iga mees aru saama millist teemat sobib panna USA AUTO JA TEHNIKA foorumisse.
Vaba teema all normaalsed teemad Näit keegi otsib kellegi usaka kontakte, treileri rent raua liigutamiseks, küsimused näit seal summuti torude kohta, keegi leidis midagi netist huvitavat (teemaga haakuvat), liiklus probleemid jne.
Muruseemne ja kalapüügi teema ei haaku isegi väga kaugelt foorumi eesmärgiga http://ajakiri.kalastaja.ee/
http://www.kodukauniks.ee/phorum/list.php?f=11 oleks sobivad. (Otisng võttis aega alla 2 min)
Sama tobe oleks ju perekooli foorumis muskelautodest rääkida. Sokke sa ei hoia ju külmakpis.
Tahan öelda, et igale asjale leidub oma koht. Ja koha sobivusest peaks iga vähemalt kahte ajukääru omav inimene ise aru saama.
|
14.06.2005 at 19:53 |
Last edited 14.06.2005 at 19:55 by Madlobster
|
Lembit |
Perekool
quote: Madlobster:Tegelikult peaks ju iga mees aru saama millist teemat sobib panna USA AUTO JA TEHNIKA foorumisse.
Eks siin on ilmselt vähemalt kahte tüüpi lugejaid:
1. Ühed, kellele on TqHq on USA AUTO JA TEHNIKA teemaline foorum.
2. Teised, kellele TqHq on virtuaalne klubi, kuhu kuulub suur hulk erinevatel elualadel pädevaid, täiskasvanud inimesi.
Ma ei arva, et peaks ilmtingimata neid "Teisi" maa sisse tampima "valede" küsimuste küsimise eest.
Lembit@teine |
14.06.2005 at 20:03 |
|
Madlobster |
Perekool
quote: Lembit: quote: Madlobster:Tegelikult peaks ju iga mees aru saama millist teemat sobib panna USA AUTO JA TEHNIKA foorumisse.
Eks siin on ilmselt vähemalt kahte tüüpi lugejaid:
2. Teised, kellele TqHq on virtuaalne klubi, kuhu kuulub suur hulk erinevatel elualadel pädevaid, täiskasvanud inimesi.
Ma ei arva, et peaks ilmtingimata neid "Teisi" maa sisse tampima "valede" küsimuste küsimise eest.
Lembit@teine
Vast ikka nii ei ole, kui jälgida modede käitumis mitte haakuvate ja reeglitele mitte vastavate teemadega(teemade kustutamine lukustamine manitsemine jne)
|
14.06.2005 at 20:08 |
|
Maik |
Perekool
Nende foorumitega on see häda,et igale poole peab enamasti regama. Mul näiteks vähemalt 6-9 foorumis kasutajad. Ala õngenööri jaoks või muru jaoks ei viitsi kahte uut kasutajat jälle tavaliselt inimesed teha. Samas suurema kasutajate arvuga foorumitel saab enamvähem kõigele ikkagi vastuse teada kellegi käest. Ja üsnagi asjalikud siiani olnud vastused offtopic teemadele
Vaba teema on vaba teema, MOTT?
just my 2 cents
14.06.2005 at 20:13 |
|
wax |
Perekool
Adminnid-moded otsustavad, mis sobib ja mis mitte! Tavakasutajatel pole siin midagi ködiseda, seda enam kui nad korduvalt ja korduvalt ühtede ja samade asjade vastu eksivad. Kui on usaraua foorum, siis on usaraua foorum.
Siin foorumis on 2000 kasutajat - ise administreerin foorumit, kus on üle 5000 kasutaja. Pole sugugi lihtne kõikidele meele järgi olla. Ja ega ei peagi |
14.06.2005 at 20:35 |
Last edited 14.06.2005 at 20:36 by wax
|
madis |
Perekool
"Probleem" on selles et siin foorumis on, erinevalt delfist, tevalost jne jne jne kõvasti kasutajaid kes elavad ka mingit päris elu, mitte foorumi elu. IGALE küsimusele saab reeglina kohe vastuse. Ja pädeva. Ma ei tea eestis teisi selliseid foorumeid. Ja ma arvan, et kuigi natuke offopic, võib vahel muru kohta ka küsida. Ja ma loodan et minu vastustest on ka vahel tolku, eriti mis puutub poode kus müüakse hujoobinaid ja imelikke asju.
Btw. mis muru puutub: pool tundi peale kirjutamist astus mul töökojast vend sisse, ütles "kuule mul vend ütles et mine sinna ja sinna ja maksab 45 eeku kilo". Kaks päeva peale seda kui inimene, kes vist nädala või kauemgi mööda tevaloid jooksis, sai oma tööpingi käima. Jne jne jne jne.
Minu arvates on tqhq foorum enamat kui ainult usaraua foorum, see on päriselu elavate meeste foorum.
Nii et don't panic. |
14.06.2005 at 21:47 |
|
mr. RocknRoll |
Perekool
Eks kohalikud moderaatorid püüavad ja on, tundub, et siiani suutnud kõikidesse ja kõigesse teatava tolerantsusega suhtuda ja sellega püüdnud teemasi mingites raamides hoida. KUID: ära siis loe kui ei meeldi, poriga võid loopida kusagil mujal,kedagi teist...
14.06.2005 at 21:49 |
Last edited 14.06.2005 at 21:57 by mr. RocknRoll
|
PlyVal64 |
Perekool
quote: Lembit: Eks siin on ilmselt vähemalt kahte tüüpi lugejaid:
Lembit@teine
Vähemalt kolmas seltskond on ka: neile on tqhq nii USA-raud, tehnika kui ka virtuaalne klubi, mis siis USA-raua üritustel reaalseks õlleklubiks moodustub
Sedant küll, et minu jaoks on siinne omamoodi kõige püsivam, kuskohast vajadusel saab adekvaatse vastuse peaaegu kõigele. Samas käin mereasju nautimas kipperi ja vanatehnikat automoto foorumis.
Aga vat seda wax´i adminnitavat läbukeskkonda ma lugeda ei suuda, see on ikka liiga laialivalguv. Tqhq on siiski jäänud ka nendes suht OT teemades a´la majade küttesüsteemid, kalapüük, lapsed, aiakujundus jne täiskasvanute "mängumaale".
Garaazi on ju vaja ka kütta, õhtul sõprade-rauafännidega murupeal istuda ja kala grillida, õlut rüübata, V8-tehnikast "elu tõugata" ning nooremat generatsiooni köögivahet jooksutada. Või arvab mõni teisiti?
|
14.06.2005 at 21:54 |
|
soomuk |
Perekool
imho on sellel foorumil veel lisaks usa raua teemadele üks suur pluss, mida enamikes teistes foorumites ei ole - kasutajaskond on enamuses asjalikud ja konkreetsed ning muidu respekteeritavad. siit ehk ka need vahest teemast möödakalduvad topicud - kui ikka tõsine küsimus on siis see on vist ainus foorum, kus ka asjalikku vastust võiks oodata. seda vaatamata aeg-ajalt foorumit külastavatele driveritele. (see viimane on paratamatus, mis iga foorumi arengus ette tuleb.)
14.06.2005 at 22:11 |
|
Madlobster |
Perekool
Noh jah olen loll ja süüdi
Kirjutage millest tahte.
Nagu öeldud hetke emotsioon peale "Show today´s post" klikkamist pidin lihtsalt aadressi ribalt kontrollima kas olen õigel aadressil.
Peace |
14.06.2005 at 22:12 |
|
orikas3 |
Perekool
Mina olen teinud nii kui asi ei huvita või ei taippa asjast palju midagi ei piilu ega kommenteeri, äkki prooviksid,Siis ei ole argipäeva elus nii palju muresid ka. |
14.06.2005 at 23:25 |
|
imre007 |
Perekool
tqhq.ee foorum : Vaba teema-siia alla peaks kuuluma kõik see,mis ei puuduta usarauda!
muud küsimused jne peaksid olema aktsepteeritavad ja siit tavaliselt saadakse objektivseid vastuseid.
15.06.2005 at 06:08 |
|
foke |
Perekool
Minu arusaam on asjadest selline - kui oled inimesega tuttav, on temaga vestlemine erinevatel teemadel lihtne ja loogiline suhtluse osa. Kui inimene on võõras või pool-võõras, ei räägi sa temaga suvalistest asjadest suvalisel hetkel. No näitaks on töökaaslaseid, kellega räägid pidudest, reisidest, kalalkäigust vms, aga on kolleege, kellega tööväline vestlus piirdub vihmase ilma kirumisega.
Sama kehtib foorumis. Mida kauem oled foorumiliige olnud, mida rohkem näost näkku inimestega suhelnud, seda mõistetavamana tunduvad ka "puude istikute" küsimused. Lisaväärtusena võiks nimetada asjalikke sõnavõtte ja oskust vait olla, kui midagi öelda pole (ehk enamus teemades mitte oma arvamust avaldada).
See on sisemine tunnetus, mis tekib ajapikku. Mõnel varem, mõnel hiljem. Modedele jõudu ja jaksu!
Kuldreegel, mida mina omaltpoolt soovitan järgida - kui sa vait oled, võidakse sind rumalaks pidada, aga see on igaljuhul targem, kui oma jutuga neid kahtlusi tõestada! |
15.06.2005 at 23:14 |
|
Madlobster |
Perekool
Tänan teid kõiki, kes võtisd vaevaks mind käe kõrvale võtta ja valguse poole juhtida.
Nagu öeldud oli tegemist sita päevaga ja hetke emotsiooniga.
Kahetsen öeldut sügavasti ja anun andestust.
Ja oma suure vea parandamiseks hoian silmad laht edaspidi ja kui näen kuskil odavaid istikuid siis annan KINDLASTI teada.
|
16.06.2005 at 08:24 |
Last edited 16.06.2005 at 08:24 by Madlobster
|