register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : M:hella lisatulesid  
Poster Message
imre007

M:hella lisatulesid
Comet FF 300 kaugtuli hall 480kr tk
Comet FF 300 kaugtuli valge 480kr tk
Comet FF 300 kaugtulede komplekt hall 1180kr

Comet FF 300 udutuli hall 592kr tk
Comet FF 300 udutuli valge 592kr tk
Comet FF 300 udutulede komplekt hall 1216kr

usun,et hinnad soodsad ja neid saab sokutada kuhu tahes!

www.blueworld.ee-parimad paadid ja tarvikud.
14.09.2005 at 10:26 Last edited 14.09.2005 at 10:27 by RNT
priitsuvila

Ei taha küll halvasti öelda, aga tundub, et siin on tegu otsese reklaamiga. Eelnevalt oli teema Thule toodete kohta, nüüd Hella tooted, teatavasti toob mõlemaid maale sama firma.

Selline otsene reklaam siin foorumis on minu arust väga ebaeetiline ja vastunäidistatud. Reklaamiks on olemas palju paremaid kanaleid, kuhu rõhku tuleks panna. Jah, seal tuleb ka maksta, kuid tqhq.ee all äritegevuse ajamine on ka otsene foorumireeglite rikkumine. Sinu erinevaid sõnavõtte foorumis jälgides tundub, et Sa lihtsalt ei raatsi reklaami eest maksta, sest Eesti riik on hästi halb ning ei anna Sulle vastavaid võimalusi - nöörib, piirab, ahistab.

Enda tegevuse teadvustamiseks on see teema ning vajadusel otsitakse Sind ka selle abil üles.

Edit: hetkel ei ole ka tegemist väga soodsa pakkumisega, hind ei erine letihinnast just väga suure suurusjärgu võrra. 10% kindlasti seda pole. Tasuks lugeda ka seda.
14.09.2005 at 11:51 Last edited 14.09.2005 at 11:59 by priitsuvila
imre007

mul polnud pilte paremaid võtta kuskilt võtta-samas thulet ja hellat toovad teisedki maale!!!
. Lubatud on pakkuda kaupu ja teenuseid juhul, kui tegemist on soodsa, vaid selle foorumi kasutajatele suunatud eripakkumisega, st. kaupa müüakse selgelt alla turuhinna!- ma oskan nagu lugeda???

www.blueworld.ee-parimad paadid ja tarvikud.
14.09.2005 at 12:12
tqhq.ee foorum : Vaba teema : M:hella lisatulesid  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.