register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mõra esiklaasis ja kasko  
Poster Message
Royale
Mõra esiklaasis ja kasko
Ehk kellelgi siinolijatest on kogemusi.

Nimelt sain esiklaasi vastutulevalt autolt kivi. Tulemuseks siis klaasi alumise kolmandiku kõrguselt vasakust piilarist algav ~20 cm pikkune horisontaalne mõra. Otseselt see juhi väljavaadet ei sega. Kasko tingimustes kirjas, et hüvitatakse kui tegemist liklusohtliku kahjustusega. Siit küsimus, kas on mõtet kindlustusse minna ehk mis on kindlustuse jaoks liiklusohtlik kahjustus?

Eks ma helistan ka kindlustusse, aga tahaks enne natuke eelinfot koguda ;)
19.09.2005 at 13:58
Madman

Mõra esiklaasis ja kasko
Mul oli Boxeriga sama jama. Mõra jooksis piki kojameeste piiri all servas. Kindlustus vahetas välja ja probleeme ei tekkinud. Ülevaatuselt ei saa ka ju läbi kui on mõra kojameeste tööalas. Mul oli leping Ergoga.

19.09.2005 at 14:02
kkerem
Mõra esiklaasis ja kasko
Jah, esiklaas on liiklusohtlik - kui seal mõra on (ÜV-d ka ei anta naljalt). Tasub teha avaldus ära, iseküsimus on, kas klaasid on omavastutusege või mitte. Minu riisiraketil ei ole omavastutust, seega - kolm täket ja ka kolm klaasi.

-------------------
Ford Maveric/Escape (gone), Subaru Forester (gone), Jeep GC '03 (gone), xj Limited '91 (gone), xj Pioneer '89 (gone)
19.09.2005 at 14:03
Marx

Mõra esiklaasis ja kasko
Kindlustusse pole vaja üldse minna. Kui sul klaasiring omavastutuse alla ei kuulu, siis mine otse klaasitöökotta mida su kindlustus aktsepteerib. Nad vaatavad üle, teevad pildi ja saadavad ise kindlusse. Sina teed veel avalduse seal kohapeal ja nemad vahetavad klaasi. Probleeme pole. Aeg tuleb ainult ennem kinni panna :)
19.09.2005 at 14:13
Petruco

Mõra esiklaasis ja kasko
Mine otse Klaasiteenindusse, kõik käib kohapeal. Ei tasu isegi kindlustusse helistada.
19.09.2005 at 14:14
Royale
Mõra esiklaasis ja kasko
Ok, tänud :)
19.09.2005 at 15:13
urmas
Mõra esiklaasis ja kasko
quote:
Royale: vasakust piilarist algav ~20 cm pikkune horisontaalne mõra ...
Korra kopsikuga kuuma ja siis kohe külma vett ja see mõra jookseb kuha tahad.
19.09.2005 at 20:42
Royale
Mõra esiklaasis ja kasko
quote:
urmas:
quote:
Royale: vasakust piilarist algav ~20 cm pikkune horisontaalne mõra ...
Korra kopsikuga kuuma ja siis kohe külma vett ja see mõra jookseb kuha tahad.

Tundub, et sul on kogemusi ;)
19.09.2005 at 22:23
Marx

Mõra esiklaasis ja kasko
Mul hiljutine kogemus näitas, et piisab isegi Statoili pesulasse minemisest. Mõra hakkas juba esimeste piiskade ajal piki klaasi lippama.. :uhoh
20.09.2005 at 09:35
13piisab

Mõra esiklaasis ja kasko
"liiklusohtlik" on loogiliselt selline, millega LP võib erakorralisele ülevaatusele saata?
siis peab ta olema lihtsalt kojameeste tööpiirkonnas - ja Sinul ta seda ju on.

vastav seadus siis kah (sai ta vahepealse ARKga jagelemise käigus avastatud ja brauseri puukmarkidesse topitud):
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=2698

23.09.2005 at 11:36 Last edited 23.09.2005 at 11:37 by 13piisab
Royale
Mõra esiklaasis ja kasko
Leidsin ka ise selle kojameest jutu. Igatahse sai seal klaasiteeninduses ära käidud ja eilsest uus klaas ees ka.
23.09.2005 at 11:50
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mõra esiklaasis ja kasko  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.