Poster |
Message |
taaniel |
Pulbriline radiaatori hermeetik
Oskab keegi soovitada, kust võimalik leida pulbrilist radiaatori hermeetikut?
Ühtlasi on kellelgi pakkuda radiaatorit TransSpordile `90, 3.1? Karta on, et minu radiaator on õhtal ja lappima seda mõtet pole hakata ja kes teab kas üldse saabki.
|
18.10.2005 at 15:06 |
|
wax |
Tekkis huvi, et mille poolest see pulbriline vedelast parem on? |
18.10.2005 at 15:11 |
|
mrtn |
EDIT: ok, ise tead, mis teed. läbu kustutet. |
18.10.2005 at 15:15 |
Last edited 18.10.2005 at 15:25 by mrtn
|
taaniel |
Rääkivat, et ei lähe klimpi ja ummista valesid kohti ära. Pidavat olema pulbriline, kuni õhuga kokkupuutumiseni.
Ehk on kellelgi midagi harivat lisada? |
18.10.2005 at 15:16 |
|
taaniel |
mrtn, kisub läbuks vaikselt?
Ma päris hästi ei mõista su lauset tegelt...tarkade foorum |
18.10.2005 at 15:18 |
|
wax |
quote: bonanza: Rääkivat, et ei lähe klimpi ja ummista valesid kohti ära. Pidavat olema pulbriline, kuni õhuga kokkupuutumiseni.
Ehk on kellelgi midagi harivat lisada?
Minu rumal loogika ütleb, et ennem kisub pulber klimpi, kui sama aine vedelal kujul Soovitan külastada näiteks Järvel BEN-i - seal kindlasti olemas nii tahkel kui vedelel kujul.
|
18.10.2005 at 15:39 |
|
Vanaisa Moderator |
pole ise kokku puutunud sellise asjaga, aga olen mitmelt poolt kuulnud, et ei soovitata seda pulbrit.
Just liig suure ummistamise riski pärast.
Kui ikka radikas tilgub, siis tuleb ta ära parandada.
Kõik muu on ajutine, st. enamus selliseid pudinaid müüakse hästi maha, kuna sa soovid seda uskuda, mis pakendil kirjas.
18.10.2005 at 17:45 |
|
taaniel |
Vanaisal võib täiesti õigus olla. Eks siin on lugu nagu on lugu kõikide teiste asjadega. Arvamusi seinast seina. Kuna autoga sõita vaja, siis otsisin kiireimat lahendust. Igatahes mingi mögaga (tänud Antennimehele) ta praegu kinni vist jäi. Eks homne päev ole jälle targem.
Ajutised lahendused ei ole lahendused
Kes uut radikat tahab pakkuda? |
18.10.2005 at 18:33 |
|
Ri-Q. |
Helista 56465227 (Kalle), mees tegeleb radiaatoritega ja pakub Sulle kindlasti sobiva lahenduse. |
19.10.2005 at 17:27 |
|
jaak |
Olen huvi pärats pulbrilist kasutanud oma vanal 1984 aasta Patrolil, mille radikas oli korralik pisike auk. Võttis kinni küll selle. Palju mujale mõjus ei tea, aga kuni radika vahetamiseni ajas ilusti asja ära. |
19.10.2005 at 19:08 |
|
BENBEN |
Minu kogemus üteb, et parandamine on parim rohi lekke vastu. Kui ise kasutasin, seda pulbrilist, siis tundus, et asi toimis siis kui moto temp oli saavutanud normaali. Ennem seda ikkagi lekkis ja mootori suuremate pöörete ajal hakkas ikkagi ka töötemp-ga lekkima. Nüüd on katkised asjad vahetatud, aga vaatamata korduvale pesule tuleb ikka mingit ollust...
www.benben.ee |
19.10.2005 at 20:47 |
|
Vanaisa Moderator |
Tõstaks vana teemat - nimelt sai käidud ka Kalle Kirsipuu juures (56 465227, Pärnu mnt. 393, silt ka väljas).
Tõeline vana kooli mees, teeb kõike, mis radikatega teha annab, remondib, lapib, vahetab kärgi kui vaja jne.
Soojalt soovitan.
03.07.2006 at 14:06 |
|
supp |
olen kasutanud ja müünud teistele comma vedelat hermeetikut, siiamaani (2,5aastat) on kõigil hästi toiminud |
03.07.2006 at 14:18 |
|