register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mellil oma fanclub?  
Poster Message
41Degree
Mellil oma fanclub?
Tallinnas Hiiu kandis sai trehvatud üks mitte tutt-uus Opel Omega Caravan (ehk lihtrahva keeli: Kaubalift:lol) ja tagumisel klaasil kiri: KAUBALIFT FANCLUB. :eek
On see mingi eraalgatuslik kleebis või on vastav organisatsioon ainult minu eest end varjanud?:p
Minu meelest oleks sellised ühendused drag racingus vägagi tervitatavad :)

PS: kui mõeldakse seda, et kogume kõik Omega Caravanid kokku, millel kolm-null peal tuksub, siis sorry, a minu jaoks on ainult ÜKS Kaubalift :hail
08.11.2005 at 22:09
imre16
Mellil oma fanclub?
Kas see nn. KAUBALIFT FANCLUB mitte olnudki meeskonna auto?
Pead küll ei anna, aga kusagilt nagu jäi silma, et need Opelid suht lähedased olid. Üks veel teist isegi pukseeris?
08.11.2005 at 22:13
rat_013

Mellil oma fanclub?
seda fanclubi asja olen soo tn alguses ühes hooovis juba ammust aega seismas näind.. niiet mis ta nüüd nii uus.. aga tausta ei tea.:)

08.11.2005 at 22:23
Marko L

Mellil oma fanclub?
Drag üritustel on fanclub alati kohal olnud oma suure lipuga.

08.11.2005 at 23:23
harz
Mellil oma fanclub?
ma arvan, et vist tartus oli see nightrace kus nad kohal olid. Ja, et kui ikka juua ei osata siis võiks üldse joomata jätta.
09.11.2005 at 01:25
Olds

Mellil oma fanclub?
quote:
harz: ma arvan, et vist tartus oli see nightrace kus nad kohal olid. Ja, et kui ikka juua ei osata siis võiks üldse joomata jätta.
Seda räuskamist oli kohati tõesti liialt. Kummaline on ka see, et fännid ronisid pidevalt stardialasse...arvan, et siinkohal on kohtunkel ja ka nendel fännidel, mida mõelda. Fanclub on tore asi kuid kõik peaks siiski jääma mõistuse piiridesse.

09.11.2005 at 07:20 Last edited 09.11.2005 at 07:20 by Olds
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Mellil oma fanclub?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.