Natuke nostalgiat. Kuuba.Oleks nagu Kuuba, jah. Aga see silt "America", see on samahea, kui Tallinnas Raekoja platsil Raeapteek kirjutada vene tähtetega.
Natuke nostalgiat. Kuuba.
Kuuba autopark on üks huvitav asi... ja hea näide, et USA raud kestab.
23.11.2005 at 13:54
kaku
Natuke nostalgiat. Kuuba.
quote:kalev35:Kuuba autopark on üks huvitav asi... ja hea näide, et USA raud kestab.
Sellises kliimas kestab peaagu iga raud, aga jah kuuba autopark on vaatamist väärt. Sisuliselt muuseum või reservaat.
24.11.2005 at 20:37
41Degree
Natuke nostalgiat. Kuuba.Selle kuubatamisega seoses tuli pisike juhtumine meelde...
õeraas käis nimelt seal paar aega tagasi, ja suht hiljuti näitas pilte... ja sis tuli pilt (pildiseerias loomulikult viimane ja seda saatuse tahtel) "mingist vanast autost, mis sõitis taksot"... ma pidin kadedusest roheliseks minema, sest tegu oli võrdlemisi hästi säilunud Bel Airiga, mis on üks minu lemmikuid... aga üldine tänavapilt on seal päris huvitav: kõrvuti seisavad 6-ukseline (jah, KUUEukseline) null-üks ja Caddy....
Natuke nostalgiat. Kuuba.Kunagi oli ka mingis Eesti Päevalehe või Postimehe laupäevases väljaandes ka terve lugu Kuuba autodest. Sealgi oli pilt sellest Nullühest. Tohutud torud olevat veel raamiks kasutatud, et ei murduks.
quote:chopper: Kunagi oli ka mingis Eesti Päevalehe või Postimehe laupäevases väljaandes ka terve lugu Kuuba autodest. Sealgi oli pilt sellest Nullühest. Tohutud torud olevat veel raamiks kasutatud, et ei murduks.
Kas need isegi mitte raudteerelsid ei olnud seal kasutusel?
Ma hakkasin seda isegi kirjutama, aga siis hakkasin mõtlema, et kurat, et kas ma äkki kuidagi valesti seda asja ei mõtle/mäleta ja siis veel end lolliks siin niiviisi teen
Aga jah, olid küll.
Natuke nostalgiat. Kuuba.Nostalgikutele! Muide eile/ täna/ homme on Haapsalus Nostalgia päevad. Astuge läbi. Täna laval Boney M . Eelmise aasta pilte saab vaadata siit näiteks