register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Avariilise masina Helsinkist Tallinna toimetamine  
Poster Message
Jutulind
Avariilise masina Helsinkist Tallinna toimetamine
Nii, nagu mu signatuurist näha võib sai eile otsa selle masina ajalugu. Ei, ma ei olnud ise roolis, ei, ma täpselt ei tea kui katki auto on. Seda siis küsimuste ennetamiseks.
Samas kuulda nii palju et masin läks libedaga käest ära ja tabas juhiuksega telefoniposti nii et uks enam kinni ei käi ja klaasi ees ei ole. Seisab hetkel Helsinkis ühes pooltööstusrajoonis ringi lähedal ja mind hoiatati et sealkandis tehakse masin nädalaga pudipuhtaks. Olekski nõu vaja kuidas asja eestisse kiirelt/valutult/odavalt saada. Samas kui keegi teab Helsinkis mõnda kohta kuhu masin nädalakeseks natuke turvalisemalt hoiule torgata oleks ka abi.

'06 Fiat Panda 4x4
08.01.2006 at 08:05
urmas
Kui auto vähegi liigub, siis tuleb omal jalal ära tulla.
08.01.2006 at 10:34
mr. RocknRoll

Ehk on odavam masin sinna jätta kui treilaga järgi minna. Teisalt, kui uks nööriga kinni tõmmata ja mootor käima läheb, tasub omal jalal ära sõita.

08.01.2006 at 10:44
Jutulind
Nii,

Tänu abivalmile foorumikasutajale teisel pool lahte hakkab tunduma et saab asja korda. Edastaks juba ette oma tänud Mad-le kiire tegutsemise eest. Nähtavasti saab masina täna ohutusse kohta ja järgmine nädalavahetus trikitaks ta eestisse. Pilt ise siis masinast aga selline -

Pic1
Pic2
Pic3

Oligi tegelikult plaanis miski hetk tehnika musta peale tõsta ja mustaga liiklema hakata ... Nüüd lihtsalt sunnitakse seda varem tegema kui plaanitud ...

'06 Fiat Panda 4x4
08.01.2006 at 13:15
Astro SS
Paistab,et see ei olnud selle Chevy esimene avarii , uksel pahtlit mitme kilo jagu ;)

08.01.2006 at 14:55
Jutulind
quote:
Astro SS: Paistab,et see ei olnud selle Chevy esimene avarii , uksel pahtlit mitme kilo jagu ;)

See ka põhjus miks mul oli nii või teisiti plaanis tehnika teisele kerele tõsta - see masin on oma elus väga palju vatti vist näinud, pakun et paar foorumiliiget vast teavad siin selle halli ajalugu paremini kui mina ja oskavad sõna võtta.

Seni kindel et ta on juhipoole varem laksu saanud ( praegu välja koorunud pahtel ), katusel on mõnes kohas näha ca 3-4mm pahtlikihti, esimene poolraam oli juba minu kätte jõudes nii kõver et radikavahetuseks pidin seda väänama jne jne jne ...

'06 Fiat Panda 4x4
09.01.2006 at 02:38
Riho
Oled sa kindel, et sellelt peale numbrite (arvelt maha võtmiseks), üldse midagi on mõtet kaasa võtta?

Riho@kah päris hästi seda masinat teab.
09.01.2006 at 12:22
Jutulind
quote:
Riho: Oled sa kindel, et sellelt peale numbrite (arvelt maha võtmiseks), üldse midagi on mõtet kaasa võtta?

Khm, kui arvestada palju pilpaid ma musta pealt sinna juba ümber kolinud olen siis vast ikka tasub :) Ütleme nii et minu kätte jõudmisest on mootor korralikult tööle hakanud, esipidurid vahetatud, rooliotsad vahetatud, radikas vahetatud + veel nipet-näpet :) Nüüd tõstaks lihtsalt asjad musta peale tagasi. Miks musta kohe ehitama ei hakanud - siiani tegin asju mis raha ei nõudnud, st. võtsin asju töötava auto pealt, millel omakorda vaja esiklaasivahetust ja natuke plekitööd+pahteldamist/värvimist. Ehk siis asju mida ilma rahata teha ei saa.

EDIT: Aga üldiselt võib teemale taba anda. Tänu Mad ennastsalgavale ja kiirele tegutsemisele on võimalik masin ca. laevapileti hinnaga eestimaale tagasi toimetada ja selle raha eest on seal pilpaid küll :)

'06 Fiat Panda 4x4
09.01.2006 at 18:20 Last edited 09.01.2006 at 18:23 by Jutulind
Riho
Siis on teine asi:).
09.01.2006 at 23:04
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Avariilise masina Helsinkist Tallinna toimetamine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.