Poster |
Message |
hunt |
Ühisost
Kuna nüüd teema mind ka isiklikult puudutab, siis haudusin välja ühe sõjaplaani, aga ju sellel on mingi loogikaviga juures, et keegi pole seda enne välja pakkunud-
Kas oleks mingi majanduslik põhjendus, kui näit. iga kuu tagumisel reedel läheks tikutaku rahva ühistellimus summitisse või keistooni või veel kuhu iganes |
22.03.2006 at 23:01 |
|
vr_ |
Ühisost
Sihuke ühistegevus viimasel ajal lahti läinud, et volodja oma mauseuleumis suunurga ülespoole vinnab, kommunism käes:P
aga andke minna
23.03.2006 at 00:53 |
|
ROKIPEER |
Ühisost
Seltsis ikka segasem, ja julgem tellida kah kui eestvedajaid on.
Eks leidub ju neidki kes ei oska ei taha ei saa või niisama
pelgavad. Ja kui mõnest kohast ühisostu puhul alet-ki tehakse
siis veel meeldivam. Uksetihendite müüja andis näiteks
25% alla - kõva sõna mu meelest. |
23.03.2006 at 00:56 |
|
LaSa Moderator |
Ühisost
quote: hunt: .. rahva ühistellimus summitisse või keistooni või veel kuhu iganes
ma jätaks valikutesse ka Rockauto sisse - sealt on stock-vidinaid suht mõistliku hinnaga võimalik saada. Ma isegi tahaks sealt mingihetk peotäie pisividinaid tellida, aga koos transaga tuleb hinnanumber natuke paha.
|
23.03.2006 at 08:13 |
|
hunt |
Ühisost
... just pidasingi silmas selliste pisividinate tellimist, mille hind näit. 10 taala. Käsitlustasud juurde liites läheb hind ikka täitsa käest ära. Küsitud ka partsudest, aga nemad ei paku.
Kui ainult eestvedaja leiduks ...
23.03.2006 at 08:31 |
|
Lef |
Ühisost
Rockautoga tuleks ka kampa. just selline nali et vidin ise on a'la 30 $ ja transa 100..... Loogika ütleb et kui mitme peale hunniku pisividinaid tellida on transa ikke 100$ suurusjärgus.
Isiklik häda on selles et suuremaks sebimiseks ei pruugi aega leida, kellegi teise ree peale hüppaks küll
23.03.2006 at 10:27 |
|
LaSa Moderator |
Ühisost
Nojah, ja ainuüksi tollivormistustasupealt (peaks olema konstantne 100.- raha vist per vormistus?) võidaks omajagu pappi juba kui tellimus mitmepeale teha.
Äkki siis Rockauto-huvilised kribavad mulle, et mis vidinaid tarvis on, ma paneks siis mingi esialgse siis kokku ja vaataks kuidas asjade/transa hinnasuhe tuleb. |
23.03.2006 at 10:47 |
2 edits. Last edited 23.03.2006 at 10:50 by LaSa (Moderator)
|
anryo |
Ühisost
See on hea mõte teil! Lükkame asja käima...
23.03.2006 at 12:25 |
|
LaSa Moderator |
Ühisost
Rockautoga mingi veider värk - ei saagi aru, kas alates mingist kindlasti summast, kaalust või mahust kaob ära shippinguvalikust EMS ja saab kasutada ainult FedEx-i shippingut (loe: $$$).
Saatsin neile meili kah, et mis värk on. |
23.03.2006 at 12:33 |
|
LaSa Moderator |
Ühisost
Uurisin siis Rockauto kuttide käest, et mis värk on - selgus, et mingid vidinad (ehk et siis mingid diilerid, kui täpne olla) on sellised, kes pakuvad ainult FedExi shippingut, sestap kaob valikutest ära ka EMS ja alles jääb vaid FedEx. Loogiline oleks samas, et see FedEx-i kirves oleks vaid usa piires ja edasi tuleks EMS-iga, aga ei vist... Saa siis aru. Ühesõnaga, kui saaks mingi tellimuse kokku panna, siis kannataks edasi kaeda, et mis ja kuidas asi kujuneb.
Rockauto suudab igatahes oma transahinnaga aeg-ajalt ikka ja jälle üllatada - toppisin siis eila prooviks nimekirja järjest endale vajalikke vidinaid, transahind seejuures suht ebaoluliselt muutus. Ja siis - lisades üks tagasihoidlik vaakummodulaator käimakotile, hinnaga $15, lisas see transahinnale hoobilt $20. Absurd.
PS: kui palju on EL toll varuosadele? |
25.03.2006 at 00:49 |
|
gets |
Ühisost
quote: LaSa: PS: kui palju on EL toll varuosadele?
Erinevatele varuosadele on erinev toll. Veermikujuppidele üks, mootorijuppidele teine jne. Kuskil oli vägev seadus selle kohta. Minul tuli mingi 3% kanti. Paari protsendiga kõigub see toll erinevate juppide puhul. |
25.03.2006 at 02:57 |
|
Lef |
Ühisost
Mängisin ka natike Rockauto-ga , saatmiskulud on paras müstika . Tundus et asja juhib juhuslike arvude generaator Ja teine oluline asi tundus olevat et oleks 1 shipping, et asjad tuleks ühest kohast?? Kui oli shipingut 2 siis hüppas transa astmeliselt üles.
Et kui keegi lähiajal hakkab tellima , siis äkki pistaks minu vidina ka korvi
vidinaks on 1 järgnevast kolmest:
Airtex Part # 5S1283 (OHV)
või
ACDELCO Part # 2131066 SENSOR,CM/SHF POSN {#88922296}
või
STANDARD MOTOR PRODUCTS Part # LX260 MFI,OHV {CAMSHAFT SENSOR}
hind kõigil kusagil 30 -35 $ ja isiklikku eelistust firma suhtes ei oma , ilmselt kõik töötavad
edit: kas keegi on paypal-iga ka rockautos maksnud?
28.03.2006 at 19:48 |
2 edits. Last edited 28.03.2006 at 22:11 by Lef
|
LaSa Moderator |
Ühisost
suhtlesin vendadega - põhjuseks siis transa hindade müstilisusel oli see, et osa diilereid pakub transat EMS-iga, osa ainult FedEx-iga. Ma nagu oletasin ise, et asjad kogutakse algatuseks RA poolt ühte punti ja siis shipitakse koos, aga vist päris nii see vist pole.. |
28.03.2006 at 22:26 |
|
Lef |
Ühisost
quote: LaSa: suhtlesin vendadega - põhjuseks siis transa hindade müstilisusel oli see, et osa diilereid pakub transat EMS-iga, osa ainult FedEx-iga. Ma nagu oletasin ise, et asjad kogutakse algatuseks RA poolt ühte punti ja siis shipitakse koos, aga vist päris nii see vist pole..
Tundub loogiline. Sealt ka see 1 ,2 paki fenomen. Kui kõik asjad ühe tootja käest võtta siis transa suhteliselt odav, niikui teine tootja mängus hakkab transahind kohe ülespoole kiskuma. |
29.03.2006 at 07:50 |
|
olevtoom |
Ühisost
üleskutse vanema raua omanikele:
1) kui keegi teab mõistlikku kohta, kust saab osta igasugu polstri-, kinnitus- jm. vidinaid *) kabiinisisustuse uuendamiseks, palun andke teada;
2) kui kellelgi on huvi sihukeste asjade soetamise vastu, võtke minuga ühendust. Ma tahaksin seda ja teist tellida, aga postikulud tapavad. Koos oleks ehk väljakannatatav?
*) vidinate all ma pean silmas näiteks sellist triviaalset asja nagu kroomitud 1 1/4 tolli pikkust #8 plekikruvi ovaalse #6 Philipsi ristpeaga , või siis "tuulenööri" (windlace, ehk kogenud restaureerijad oskavad SELLELE ka parema eestikeelse nime anda))
P.S. Arvake, kuhu Würth mind ülalnimetatud kruvi küsimise peale saatis.
20.04.2006 at 20:50 |
|
Maik |
Ühisost
see tuulenöör sarnaseb kahtlaselt mõne maja ukse või akna tihendiga,ei tea kas annab asendada...
20.04.2006 at 20:58 |
|
olevtoom |
Ühisost
quote: Inferno: see tuulenöör sarnaseb kahtlaselt mõne maja ukse või akna tihendiga,ei tea kas annab asendada...
Tegel't on ta vahtkummist silinder, millele riie ümber õmmeldud. Sisu tõenäoliselt leiaks (usutavasti ajaks asja ära ka kummivoolik), sobiva tekstuuri ja värvitooniga kanga leidmine aga pole enam niisama lihtne. Tellisin Kanteritelt näidised ja eks ma lähe nendega kangapoodi kah, aga olen üsna kindel, et tulen sealt tühjade kätega välja.
20.04.2006 at 21:15 |
|
Vanaisa Moderator |
Ühisost
Minu esimesel autol (M407) oli see tuulenöör ise tehtud - just mnagu originaalgi - kummivoolik kangasse õmmeldud. Seal oli asi muidugi lihtsam - see kest oli teist värvi ja erineva mustriga riidest, kui ülejäänud sisu.
20.04.2006 at 21:19 |
|
Stroker |
Ühisost
quote: olevtoom: üleskutse vanema raua omanikele:
1) kui keegi teab mõistlikku kohta, kust saab osta igasugu polstri-, kinnitus- jm. vidinaid *) kabiinisisustuse uuendamiseks, palun andke teada;
.
Siin http://www.restorationspecialties.com/ pakutakse väga palju sellist pudi-padi kraami. Äkki keegi leiab midagi. Vaadake kindlasti kataloogi kah, selle saa omale alla tirida
20.04.2006 at 21:56 |
1 edit. Last edited 20.04.2006 at 21:57 by Stroker
|
olevtoom |
Ühisost
quote: Stroker: Siin http://www.restorationspecialties.com/ pakutakse väga palju sellist pudi-padi kraami.
Aitäh, asja uuritakse lähemalt.
20.04.2006 at 22:12 |
|
Stang-R |
Ühisost
Teppo Suomisega väga meeldivad kogemused, see link
oli ka ühes varasemas topicus:
http://hmr.bittikeskus.com/nippelit/index.php |
21.04.2006 at 10:02 |
|
pelle |
Ühisost
Mul oleks ka sellist pisikest kraami päris palju vaja tellida, hetkel alles tegelen nimekirja koostamisega.
Moparile pakub http://www.rtspecialties.net/ sellist kraami.
21.04.2006 at 10:26 |
|
ammi |
Ühisost
quote: Stang-R: Teppo Suomisega väga meeldivad kogemused, see link
oli ka ühes varasemas topicus:
http://hmr.bittikeskus.com/nippelit/index.php
Olen ise kõik pisividinad sealt tellinud ja palju juppe on läbi minu ka Eestisse toimetatud.Kui abi vaja,võite ühendust võtta.(hea oleks enne "link" kopeerida ja mulle meilile saata,ning mitu tükki!Ja kellel vähe kiire,siis tulen 18.mai Eestisse käima ja võin jupid Tallinna sadama toimetada.Tähendab seda,et postikulu on ainult Teppolt minuni(soome sisene) Kahjuks suuremaid asju(meeter korda meeter)ei saa peale võtta kuna autol on koorem peal aga pisividinaid koti kaupa mahub vabalt.
NB! Ainult Tallinna sadamasse toimetan,või siis Rakvere!
|
21.04.2006 at 18:02 |
|