Poster |
Message |
TaaviV8 |
Tunnen huvi Jõgeval oleva Chevi vastu.
Ma pidevalt sõidan maale jõgeva kaudu ja kui tartu poolt tulla siis seisab enne jõgeva linna silti üks Chevi kastikas, ninaga tee poole. Ta seal pikemat aega seisnud. Üks päev sõitsin aeglaselt mööda et vaadata kas on kedagi hoovi peal liikumas, et uuriks maad, aga ei kedagi.
Teab äkki keegi siin sellest isendist. Jubedalt meeldib mulle see masin.
Tänud |
26.03.2006 at 18:41 |
|
Astro SS |
Seal vedeleb minu mälu järgi '80 keskpaiga (kandilised tuled) pika kasiga j alühikese kabiiniga Chevy , vist on ka ainult tagavedu
26.03.2006 at 19:03 |
1 edit. Last edited 26.03.2006 at 19:03 by Astro SS
|
Sebastien |
Vedeleb seal juba väga kaua. Seisma jäi mootori rikke tõttu. Mootor 5,7 naftapõletaja. Paar aastat tagasi tekkis endalgi huvi, kuid hind oli ikke täiesti üle mõistuse. Tagavedu ka veel, nagu AS Tross mainis juba.
Kui soovid kontakte, saada mulle mail. |
26.03.2006 at 19:12 |
|
TaaviV8 |
Aga Sebastien: mis oleks õige hind selle masina eest?
ja kui sa vaatamas käisid kuidas olid lood roostega, ma ise pole ligi läinud tee äärest vaadanud. |
26.03.2006 at 21:05 |
|
sniffer |
Sellest kastikast niipalju, et aastaks`84, mootoriks 5,7 L diisel ja viimati töötas nagu "kell"
Eelmisel suvel üritati enne ABCS ta liikuma panna, kuid peale käigukasti vahetust ei hakanud hoovastik korralikult toimima ja nii ta jälle seisab. Uut peremeest ootab see isend küll. Omaniku tel. 513 9696
|
27.03.2006 at 12:20 |
1 edit. Last edited 27.03.2006 at 22:22 by sniffer
|
Sebastien |
Helistasin ka eile omanikule ja mulle ütles ka, et nüüd korras. Polnudki mootori vaid käigukasti rike. Hind 35000.
Omaniku nimi Imre. |
28.03.2006 at 08:43 |
|
TaaviV8 |
tean uurisin ise kah maad juba. Täna sõidan jõgevale asja vaatama |
28.03.2006 at 08:44 |
|
diabolos |
kui ise kunagi vaatamas käisin ja endale usakat otsisin, väideti aastaks 1982. Käima läks, omanikuga kokku ei saanud, aga hind... paraku jah eriti kauplemisaltid ei oldud. |
31.03.2006 at 11:48 |
|
TaaviV8 |
82 aasta pill on ta küll. Teeäärest paistis korralikum. Tagatule klaasid katki, esimene klaas mõraline ja üks koopaäär roostest auk läbi. Aga mootor käis väga ühtlaselt. Kahjuks oli maasse külmund, ja rääkis midagi et käigukasti trossid paigast ära peale kasti vahetust ja jäi sõit tegemata. Sisu oli pillil enam vähem.
Tingimis ruumi ta eriti ei jäta jah.
Aga igatahes mulle ikkagi see pill meeldib. Gaasipedaali õrnalt puudutades hüppas kohe ilusti pöördesse kah.
Ostmist takistab see et ise nüüd kaheks kuuks iirimaale, ja ei taha osta ja maja ette seisma jätta pole ruumi. Seega loodad et püsi poole suveni seal siis toon ära kah ta sealt. |
31.03.2006 at 16:37 |
|