register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Puuride teritus  
Poster Message
Kotkapesa
Puuride teritus
Tere,
kas keegi oskab kirjutada, kuskohas on võimalik lasta teritada metalli - ja kivipuure? Enamus on 3 - 12 mm. Sahtlis on suur - suur peotäis nürisid, mida kahju ära visata.
29.03.2006 at 08:23
kadjakas
Puuride teritus
http://www.teratoimitus.ee/index.php?page=8
29.03.2006 at 09:02
Kotkapesa
Puuride teritus
Uurisin, neil ei ole sellist masinat ja nad ei tee, teevad ainult puupuure.
29.03.2006 at 09:08
E24
Puuride teritus
paaris tööriistapoes olen näinud suht odavat (vist oli alla 100 eegi) puuriteritajat müügis, kui tõhus vahend see on ei oska kommenteerida.
29.03.2006 at 09:35
madis
Puuride teritus
Natuke kirves soovitus, kuid kui sul käi on, harjuta ise. Tavalise käia peal natuke raskem, ristkettaga käia puhul kergem.
Ei ole üldse raske ja kui on käpas, käib väga kiiresti.
Palu kellelgi ette näidata (mõnel vanakooli mehel) ja selgitada, millist nurka ja millist kukalt teha.

Abivahendid, mida müüakse, eeldavad minu arust ristkettaga käia (käi on lapiti sinu poole)
29.03.2006 at 09:57
Astro SS
Puuride teritus
Endal on plaanis midagi sellist tellida : http://www.genext.drilldoctor.com/index.php

29.03.2006 at 10:38
Qubik
Puuride teritus
quote:
Astro SS: Endal on plaanis midagi sellist tellida : http://www.genext.drilldoctor.com/index.php
kui oled ära katsetanud anna teada kuidas toimis.. siiani ma analooge proovinud ja ei ole toiminud, vôi kui siis väga lyhikest aega. teemantkäi on kallis aga kui kaevasta vanast töööpetuse raamatust pôhitôed välja siis saab harjutades peris hea tulemuse
30.03.2006 at 08:38
diesel
Puuride teritus
vene ajal oli meil tsehhis paar papit, kes pika moosimise pääle siis mõne puuri ää teritasid. ma ei suut kuidagi aru saada, miks mehad ise ie terita. korralik käi oli ka olemas. niisama peenike kivi ühes otsas ja teemant teises.
mehad parem murdsivad puuri nii pooleks, et pidi riistakambrist uue asemele saama.
hakkasin siis salaja katsetama ja tuli välja, et teritamine päris kukesupp. vähemalt vanasti olid vene puurid otsast lõpuni ühtlase karastusega ja kui vaid vältisid siniseks laskmist siis käiamisega materjali peeti ei keeranud kuidagi. no ja igatsugu nurkade ja muude asjade teemal ma mingit teooriat taga ei ajanud. lõpuks käis asi tunde järgi ja puurid saivad ausõna väga head.
a esialgu katsetades sai tehtud hulgem selliseid millega kolmnurkseid või viisnurkseid auke sai puurida. ja ühe korra suutsin ka hakkama saada ruudukujulise augu puuriga.
:)
ühesõnaga osta hea käi ja muudkui proovi.
puuril ju pikkust jätkub, mida maha käiata.
30.03.2006 at 11:31
pontu kuus
Puuride teritus
Puuride teritamine - see on imelihtne! (3 aastat 6.KKK) Kui käi on olemas siis pole probleemi. Kui mõnda toimivat puuri lähemalt silmitseda ja endale selgitada mis pidi puur ringi käib siis keerulist pole seal midagi.Esmatähtis on, et puuri esiserv (lõikeserv) oleks tagaservast kõrgem. Ja kui tehase poolt etteantud kallet säilitada (mitte liiga terav - nagu pliiats,või lame - nagu frees) siis ta puurib kindlasti (midagi).
Julget pealehakkamist!
02.04.2006 at 15:52
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Puuride teritus  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.