Poster |
Message |
Atxtuner |
Abi algelise autode business plan'i koostamisel, k i i r e!
Tere, austatud usakad!
Mul on selline probleem, et oleks vaja kiiremas korras abi lihtsamat sorti äriplaani koostamisel. Plaan on vaja teha majanduse tunni jaoks, pikkus max ~2-3 lk ja peab olema inglise keeles. Mul on juhend ja idee olemas, aga oleks vaja siiski teie abi. Tekkis mõte teha kuhugi Tallinnasse/Eestisse/USAsse või noh (soovitage, kuhu) tuning garage või midagi taolist (tegelikult oli see plaan mul taoline firma teha juba ammu välja mõeldud, tahaks kunagi ka ellu viia). Firma võiks väga edukalt tegeleda USA autodega. Igal juhul teoreetiliselt ostaks performance/body/visual juppe otse firmadelt ja müüks neid edasi ning soovi korral paigaldaks need autodele. Ehk oskab keegi mulle häid mõtteid anda? Ennast just huvitab aspekt, et kui teha Tallinnasse, siis mis peaks olema tingimused, et firma läbi lööks? Saan aru, et siiamaani on põhiprobleemiks olnud kesine juppide kättesaadavus - USAst toomisel võtavad kullerid suurt vaheltkasu ja seejuures võtab see ka päris kaua aega. Seega, äkki asutada firma üldse kuhugi USAle/Jaapanile lähemale? Ja kes on konkurendid? Palju inimesi oleks vaja?
Oleks tõesti väga hädasti abi vaja, sest ise veel 16 aastane ja eriti kogemusi ei ole, aga autodega tahaks tulevikku siduda küll. Oskab keegi nõu anda? Oleks vaja infot võimalikult kiiresti, eelistatavalt täna. Tõesti kahju, et siia foorumisse postimise mõtte peale tulin nii hilja, aga ehk siiski?
Plaani ülesehitus asub www.zone.ee/alariv8 -> business plan, lisaks on juures punktid funding ja financial report.
Loodan teie mõistvale suhtumisele ja abile. Tänud |
09.04.2006 at 19:32 |
1 edit. Last edited 09.04.2006 at 19:35 by Atxtuner
|
Astro SS |
Vihje : mine Meistri 20 ja küsi Piiriste nimelist tegelast ja meelita temast välja kõik ärisaladused .
Ta teab turu seisu, tarnijaid ja konkurente väga hästi
Juhul, kui sinu visiit lõppeb sinise silmaga,siis ära mind süüdista
09.04.2006 at 20:28 |
|
Atxtuner |
Tänud foke'le ja Erkile soovituste eest
Töö sai lõpetatud samal öösel kell 03:45 |
11.04.2006 at 20:53 |
|
|