register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Vargapoldi võti vajaka  
Poster Message
mortx

Vargapoldi võti vajaka
Kas kellelgi juhtub olema vargapoldi võtit, mis avaks sellise poldi, millel pealmine osa sile ning keskel kolm väikest auku.
Kui keegi saaks sellist vidinat laenata, siis oleks väga tänulik.

50 78 761
[email]rait@firebird.ee[/email]

17.04.2006 at 08:53
Madman

Vargapoldi võti vajaka
Mul on olemas küll aga kas nad mitte erinevad ei ole, see ju asja mõte? 3 auku siis poldi mitte võtme sees.

17.04.2006 at 09:32
mortx

Vargapoldi võti vajaka
Kolma auku poldis, pealmine osa oleks nagu miskist õhukesest plekist ning käib ringi.
Siin ka pilt, on küll kehvapoolne, kuid saab ehk aimu:

17.04.2006 at 10:14
Volvoman
Vargapoldi võti vajaka
Lõhu pealmine osa ära ja keera torutangidega lahti
17.04.2006 at 10:42
mortx

Vargapoldi võti vajaka
Proovisin, kuid ei ole see nii lihtne. Variant nr 2 on see, et sinna mutter otsa keevitada, kuid lootsin, et kellelgi ehk selline võti olemas ning saaks lihtsalt lahti keerata.

17.04.2006 at 10:54
tfr

Vargapoldi võti vajaka
Uuri, ega Sul tutvusringkonnas mõnda veljevarast pole :) Või ma ei teagi, kust allikatest nad neid oma spetsvõtmeid hangivad - oma silmaga ma neid näinud ei ole, aga detailsete kirjelduste kohaselt need mingid põlve otsas valmistatud ei ole.
17.04.2006 at 11:12
retro
Vargapoldi võti vajaka
aasta tagasi oli endal sama mure - see aukude paigutus on mutritel ikka erinev. abiks torutangid või mõni osavnäpp rehvivahetusfirmas.
17.04.2006 at 11:28
Madman

Vargapoldi võti vajaka
Kunagi "Roolivõimu" saates keegi müügiesindaja reklaamis just vargamutreid ja ütles et kui võti ära kaob siis neil on spets vahendid olemas ja keeravad lahti kui vaja. Firmat küll ei mäleta enam. Augud jah on ikka erinevad niiet suva võtmega ei tee ikka midagi.

17.04.2006 at 12:06
RICAMB
Vargapoldi võti vajaka
Keera ülejäänud polte veel jõuga kinni. Teinekord tuleb vargamutter seepeale isegi nii lahti, et saab näpuga maha keerata.
Vargamutrit ju üldjuhul täie jõuga kinni ei keerata.
17.04.2006 at 12:33
Joel

Vargapoldi võti vajaka
Selliseid polte keeratakse mu teada lahti padruniga, mille sees on titaanist tihvtid. Surutakse padrun otse peale, osad tihvtid lähevad aukudesse sisse ja siis keeratakse. Mul jäi ükskord samasuguste poltidega ratas sõbramehe auto alla kinni, kuna padrunil murdusid nagad seest ära. Keevitati poldid otsa. Julgen Sulle sama soovitada, sest uut padrunit pole sellistele poltidele kindlasti mõtet tellida...

17.04.2006 at 16:04
jaanus

Vargapoldi võti vajaka
mul on ... vist
aga enne nädalavahetust vaba aega ei paista ...
17.04.2006 at 17:34 1 edit. Last edited 17.04.2006 at 17:35 by jaanus
kefka
Vargapoldi võti vajaka

mutrid peale keevitada ja lahti keerata on kiireim lahendus.kui abi vaja leiad mu numbri poofilist.

17.04.2006 at 18:54
mortx

Vargapoldi võti vajaka
Tundub, et jääb tolle mutri keevitamise variandi juurde.

17.04.2006 at 20:03
racerx
Vargapoldi võti vajaka
On selline võti olemas. Vähemalt pildi järgi otsustades.
Kuskohas täpselt ta asub ei mäleta aga kuskil on :)
Kui veel aktuaalne teema siis helista 55 500 974.
Kui võimalik siis aitan. Aga ette juba teatan et asi peab toimuma kuidagi nii et saad võtme ja tagastad samal päeval. Ma ei viitsi pärast pool aasat hiljem näiteks nõutu näoga katkise kummiga ratast vahtida ja nuputada kus võti on :)
18.04.2006 at 19:42
Qubik
Vargapoldi võti vajaka
praktikas olen saanud sellised poldid lahti kasutades ylevalpool kirjutaja vihjet teiste poltide kôvasti kinni väänamise kohta ja ise olen löönud sellisele vana padruni vasaraga otsa.kui on see seestpoolt tiheda hambaline padrun siis need lôikavad kenasti rattamutrile jälhed peale ja hea ristvôtme vôi suruôhuga saad lahti
19.04.2006 at 08:58
mortx

Vargapoldi võti vajaka
Proovisime seda teiste poltide pingutamist, kuid paraku abi ei olnud. Vaadates rehvide vanust (toodetud 1997), siis kardan, et need vargapoldid on juba osa autost, st korralikult kinni roostetanud.
Homme natuke rohkem aega, eks püüab natuke nende kallal vägivallatseda.

19.04.2006 at 09:08
MitsuPower

Vargapoldi võti vajaka
mul enda autol on samad vargapoldid...kogemata jätsin ükskord võtme korralikult otsa panemata ja vigastasin lahti keerama hakates ühte neist. Ja oligi jama majas ei saagi lahti. Lõpuks peksin mingi padruni sinna otsa ja keerasin lahti:D
19.04.2006 at 09:36
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Vargapoldi võti vajaka  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.