register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Hummer H1 tootmine tahetakse lõpetada.  
Poster Message
Stealth

Hummer H1 tootmine tahetakse lõpetada.
Täpsem jutt siis siin:
http://www.auto24.ee/uudised/uudised.php/uid=3140

Nii need, ülekantud tähenduses "isikupärased või omapärased Ferdinandid" ära tapetakse, kui tsiteerida Vanaisa ühes foorumiteemas öeldud lauset.

Ausalt öeldes, ma ei kujuta eriti hästi ette näiteks USA sõdureid kusagil selle kingakarbikujulise H2-ga kõrbes ringi kulgemas aga noh, inimene pidi harjuma kõigega...

Võibolla tulevikus avaneb ehk niisugune vaatepilt, kus teleriekraanilt vaatab vastu liivadüünidel ukerdav spetsiaalselt USA armeele ümberehitatud mingine Mazda kastikas või dziip, selles mundrimehed sees loksumas...
Võimalikud on variandid.

03.05.2006 at 12:45
udu

kui sa hästi loed, siis on kirjas, et tsiviilmaasturi tootmine lõpetatakse, mitte militaar.

03.05.2006 at 12:48
Kummipuru

kas ka mitte militaarseks kasutamiseks ei disainitud spetsiaalset liikurit, mis pidi H1 hakkama välja vahetama. Nägi teine välja nagu veoauto...

03.05.2006 at 13:37 1 edit. Last edited 03.05.2006 at 13:38 by Kummipuru
Kloss
http://www.amgeneral.com/vehicles_hmmwv_models.php

Hummer ja HMMWV (Humvee) on kohati, olenevalt mudelist, väga erinevad. Aga veoka moodi näeb välja LSSV.
http://www.amgeneral.com/vehicles_lssv.php
03.05.2006 at 15:26 1 edit. Last edited 03.05.2006 at 15:27 by Kloss
Astro SS
Üllatavalt kaua on neid juba toodetud, alates 2 jaanuar 1985 :eek

03.05.2006 at 16:04
Madman

quote:
Kummipuru: kas ka mitte militaarseks kasutamiseks ei disainitud spetsiaalset liikurit, mis pidi H1 hakkama välja vahetama. Nägi teine välja nagu veoauto...

Mul on ka nagu kusagilt kõrva taha jäänud et tehti hange ja GM ei võitnud nagu eelmisel korral. Kas see võitja mitte Unimog ei olnud mis nüüd Hummeri välja vahetab, igatahes oli tegu suht moodsa tehnikaga, hübriidjõuallikas jne.

Aga see jutt on puhtalt militaarsõidukitest USA sõjaväele.

03.05.2006 at 17:24
_martin_

Militaar-Hummeri e. Humvee tõenäoline mantlipärija

03.05.2006 at 19:58
Stealth

quote:
udu: kui sa hästi loed, siis on kirjas, et tsiviilmaasturi tootmine lõpetatakse, mitte militaar.

Samas ma täna töö juures jäingi mõtlema et mu see lause sõnastus sai valesti esitatud. Aga no ega sellest tootmise lõpetamise otsusest midagi juhtu. Kui siis ainult seda, et sellise otsusega on selle konkreetse tsiviilversioonis masina kultusobjektiks muutumine enam kui kindel. Ma pakun et 20-30-ne aasta pärast on Hummer oma erinevate spetsifikatsioonidega kollektsionääride seas suht hinnatud auto.
Võib ju vaielda et "oh siis pole enam eriti naftatki järel" jne. aga ma arvan et need, kes selliste masinate kollektsioneerimisega tegelevad, neid see nafta puudulikkus või kõrge hind eriti ei loksuta. Esimese variandi puhul need kogutavad Hummerid kas siis niisama seisavad kusagi angaaris vaiba peal ja omanik käib neilt siis pühapäeviti tolmu pühkimas või siis teise variandi puhul hinnast olenemata pannakse paak ikkagi täis ja sõidetakse ringi :)
04.05.2006 at 00:07
rat_013

quote:
Stealth:
Võib ju vaielda et "oh siis pole enam eriti naftatki järel" jne. aga ma arvan et need, kes selliste masinate kollektsioneerimisega tegelevad, neid see nafta puudulikkus või kõrge hind eriti ei loksuta.
1 variant on veel - selle aja peale kui nafta otsa saab leiutatakse naftatootmistehnoloogia :)
sest KUSKILT peab ju see jõud tulema :D

04.05.2006 at 00:54
Madman

quote:
rat_013:
1 variant on veel - selle aja peale kui nafta otsa saab leiutatakse naftatootmistehnoloogia :)
sest KUSKILT peab ju see jõud tulema :D

Minu arust on nanotehnoloogiaga sellega juba algust tehtud. See pidavat teoreetiliselt täiesti võimalik olema. Kus, kes ja millal on iseasi.

04.05.2006 at 00:58
Sören
quote:
Madman:
Minu arust on nanotehnoloogiaga sellega juba algust tehtud. See pidavat teoreetiliselt täiesti võimalik olema. Kus, kes ja millal on iseasi.

sorry for OT, aga küsimus ei ole selles, kas nafta (või vesiniku) tootmine on võimalik vaid küsimus on selles, kust võetakse selleks vajalik energia. Naftas on sisulisest aastatuhandete jooksul salvestunud energia, mida me nüüd hoolega kasutame (kujuta ette suurt patareid). Energiat ei ole võimalik toota, seda on võimalik koguda ja salvestada (päike, tuul jms) või siis kasutada varem salvestatud energiat (fossiilsed kütused).
Seda kui kauaks fossiilseid kütuseid jätkub ei oska tegelikult keegi öelda (ühelt pool on OPECi riigid vassinud nende maardlates olevate varude kohta - lubatud ekspordikogus sõltub koguvarudest ja teiselt poolt ei ole kaugeltki kõik maardlad leitud), samuti ei oska keegi öelda kuidas kaetakse inimkonna energiavajadus, kui fossiilsed kütused otsas on või kui nende kaevandamine energiamahukam kui saadav energia.
ma ei ole mingi puuembaja ega maailmalõpu kuulutaja, aga faktid on sellised.
tulevik on tume...

04.05.2006 at 07:12
Madman

Mina olen rohkem optimistlikum tuleviku suhtes. Praegu areneb tehnoloogia nii kiiresti et täna me ei suuda isegi ette kujutada mis homme on juba reaalsus ja töötab. Varsti tuleb ka see aeg kus naftafirmad hakkavad peale maksma et nende kaupa ostetaks ja siis on alles jäänud veel käputäis entusiaste oma vanade uunikumide ja hobiautodega mis veel iidsel kombel töötavad. Muu maailm on läinud oma teed moodsate, hüper, super, ökonoomsete jne -suguste esmatarbeautode suunas mille võib pärast kasutamist kokku voltida ja prügikasti panna. Vot siis tuleb meie aeg ja ma arvan et mina seda küll veel näen :D.

Ja siis tuleb ka uus Hummer Asimo lapselapsega roolis.

Ehk nagu keegi kunagi on öelnud. Selleks et galaktika kaugeima planeedi peale lennata ei ole mõtet praegu startida. Tehnika areneb nii kiiresti et hilisem startija jõuab alati varem pärale.

04.05.2006 at 16:39
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Hummer H1 tootmine tahetakse lõpetada.  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.