register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Buick Osta.ee-s  
Poster Message
jyr21

Buick Osta.ee-s
Kas keegi siinsetest?http://www.osta.ee/index.php?fuseaction=item.info&id=722571
02.06.2006 at 12:09
supp
Buick Osta.ee-s
huvitav kuulutus, see auto on minu hoovis ja üks tüüp pidi ära ostma, veel pole ostnud aga juba müüb
02.06.2006 at 13:34
supp
Buick Osta.ee-s
muuseas kere on korralik st peale remonti pole sõitnud
02.06.2006 at 13:35
vr_

Buick Osta.ee-s
aga sa tuuni see hind 500 EEK odavamaks oksijoni lõpphinanst:P

02.06.2006 at 13:36
epsum
Buick Osta.ee-s
Ilmselt on see seesama, mille kunagi 88ndal aastal ostis mu lihane sugulane koos oma sõbraga kahe peale ühe võrus resideeruva mehe käest. Värv, aasta ja mudel on sama, seisukord umbes ka kui ma teda viimati nägin (kunagi 93 aastal). Auto on olnud eestis pikka aega (juba sügaval nõuka ajal), umbes kolm kuud peale ostmist läks käigukast katki, siis ei saadud sellega kusagil hakkama, lõppeks jäi ta seisma , seisis miski pea aasta mu maakodus, siis veeti ta minema (auto teine omanik oli tegija leidnud, kes lubas kasti ja kere uuesti üles kõpitseda). Kasti ja kereremondi käigus varastati sealt kõik liistud ja isegi rooliratas minema. Peale seda pisijuhtumit seisis ta mitu aega Raadil , Pikkuusi töökoja hoovil (praegu on seal Roosi lammutus ja rehvitöökoda), ja siis kadus silmapiirilt.

Niiet enne uuri kõiki liiste ja muid iluvidinaid.. muidu oli tegemist ägeda autoga ja esimese usakaga, mida ma ise näpuga katsuda ja sõita sain :D
02.06.2006 at 13:39
V8voge

Buick Osta.ee-s
quote:
supp: huvitav kuulutus, see auto on minu hoovis ja üks tüüp pidi ära ostma, veel pole ostnud aga juba müüb
:lol selliseid imelikke "businesmen"isid on vahepeal liikvel kellel on selline rahateenimis stiil....

02.06.2006 at 13:42
Vanaisa

Moderator
Buick Osta.ee-s
heh - pakkuge siis korralik hind - nii 6000...7000 eeku ja kui taat sult ostma tuleb, siis ütle, et ei tahagi enam nii odavalt anda :lol

02.06.2006 at 13:45
jyr21

Buick Osta.ee-s
quote:
supp: huvitav kuulutus, see auto on minu hoovis ja üks tüüp pidi ära ostma, veel pole ostnud aga juba müüb

Eks nüüd tead vähemalt palju pead tüübi käest küsima.
02.06.2006 at 13:46
supp
Buick Osta.ee-s
ei no las müüb, ega ma kade ei ole, on jah see auto kus jupid ära varastati, mulle saadeti ka uued jupid aga need jäid kuskil soome tollis kinni, auto oleks korras peast ülikõva, tegu on mingi erimudeliga isegi netist ei leia pilte (muidu nagu tavaline lesbre aga esi osa on eriline)
02.06.2006 at 13:49
V8voge

Buick Osta.ee-s
quote:
supp: ei no las müüb, ega ma kade ei ole.............................................................

huvitav kas sa siin tikus-takus ka seda oled proovinud müüa? Muidu on väega kena mudel.

02.06.2006 at 16:06
supp
Buick Osta.ee-s
müüa pole proovinud, kuna oli kuri plaan auto ikkagi ära komplekteerida ja remontida, aga kuna aega ja raha pole ning koduhoov on nagu automuuseum (tõsi kõik autod ootavad tegemist), siis läks müüki, kuna selle osta.ee tüübiga on põhimõtteliselt diil tehtud siis las ta ise tegutseb praegu, kui ta alt ära peaks hüppama siis kõik pakkumised on teretulnud
02.06.2006 at 16:22
ROKIPEER

Buick Osta.ee-s
quote:
supp: ...tegu on mingi erimudeliga isegi netist ei leia pilte (muidu nagu tavaline lesbre aga esi osa on eriline)

Midagi on aga ei näe esiosasid võrrelda.

1974 LeSabre Convertible

Üks link
02.06.2006 at 16:26 1 edit. Last edited 02.06.2006 at 16:29 by ROKIPEER
supp
Buick Osta.ee-s
selles ongi vahe, et muidu on auto nagu piltidel aga kapott ei lange all ja tuled ei ole poolenisti uputatud kapottiserva nagu pildil vaid iluvõre on sirge 4ümmarguse tulega
02.06.2006 at 16:59
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Buick Osta.ee-s  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.