register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Millist mootorit eelistada kas R6, V8 või hoopiski 3 ne diisel?  
Poster Message
senco
Millist mootorit eelistada kas R6, V8 või hoopiski 3 ne diisel?
Juttu siis Jeep Grand Cherokeest, soovitavalt 99-02 aasta mudelitel, millist mootorit peaks ostes eelistama?
Kas R6 või V8? Või hoopiski 3 st diisel mootorit?
13.08.2006 at 15:55
peep

Moderator
kasuta otsingut, infi on siin palju
13.08.2006 at 16:02
senco
Thx vihje eest, kuid ega nyyd päris sellist juttu leidnud, mis oleks minu huvi rahuldanud.( saad äkki mõne lingi panna)
Äkki keegi siiski kiidab oma või laidab sõbra oma, dialoogist teeks omad järeldused.
Ette tänades
13.08.2006 at 16:19
erik
quote:
senco: Thx vihje eest, kuid ega nyyd päris sellist juttu leidnud, mis oleks minu huvi rahuldanud.( saad äkki mõne lingi panna)
Äkki keegi siiski kiidab oma või laidab sõbra oma, dialoogist teeks omad järeldused.
Ette tänades
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=19578
Siin teemas konkreetselt mina kurtsin ühe pereringis oleva diisli kohta. Tänaseks on selgunud niipalju, et kolmeks nädalaks jättis teenindus selle veel enda kätte vea otsimiseks (lisaks sellele ajale, mida ma seal teemas mainisin). Võimalik, et tegemist on pigem kiviga Silberi kapsaaeda kui dislade pihta üldiselt, niiet eks ma annan teada, kui mingi lahendus tuleb.
13.08.2006 at 16:28 1 edit. Last edited 13.08.2006 at 16:28 by erik
tqhq.ee foorum : Autod : Millist mootorit eelistada kas R6, V8 või hoopiski 3 ne diisel?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.