register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : esiotsata cherokee  
Poster Message
võhik
esiotsata cherokee
huvitav kas keegi on seda vaatamas käinud?
või teab tausta?

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/554/auto_php-id=254554-www_auto24_ee.html

kas sellist oleks mõtet doonorina omada?
piltidelt vaadates tundub ülehinnatud...
27.10.2006 at 15:31
roller
esiotsata cherokee
2.1 turbodiisel Renaulti mootor, Eestis uuena ostetud, suurema osa ajast Aegviidu metsameeste käes sõitnud. Minu kätte jõudis ca 2 aastat tagasi purunenud hammasrihmaga, sai korda tehtud, sõidetud, hiljem läks uutele jahimaadele. Minu käes oli veel oma värvis, tehniliselt korras. Nüüd nagu pildilt näha olukord kardinaalselt muutunud...
28.10.2006 at 14:39
Sebastien
esiotsata cherokee
quote:
roller: 2.1 turbodiisel Renaulti mootor, Eestis uuena ostetud, suurema osa ajast Aegviidu metsameeste käes sõitnud. Minu kätte jõudis ca 2 aastat tagasi purunenud hammasrihmaga, sai korda tehtud, sõidetud, hiljem läks uutele jahimaadele. Minu käes oli veel oma värvis, tehniliselt korras. Nüüd nagu pildilt näha olukord kardinaalselt muutunud...
Täpsemalt öeldes siis Aegviidu metsaülema auto. Müüdi maha oksjonil ja teadmata suunas. Küll on palju sooje ja häid mälestusi seoses selle masinaga. Väga hea masin oli kui moto välja arvata. Esimene USA auto millega elus kokku puutusin, kuigi tegelikult vist konkreetne isend Hiinas kokku pandud.
30.10.2006 at 09:31
tqhq.ee foorum : Autod : esiotsata cherokee  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.