register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : võõrtähed USA formaadiga autonumbrites?  
Poster Message
markmax
võõrtähed USA formaadiga autonumbrites?
tekkis siis selline küsimus kõigi usa autode omanikele, fännidele austajatele...
nii palju kui mina neid usarauda eestis ( ARK registris) olen näind,märgand (endalgi), on kõigil registri numbris võõrtähed sees. Milles asi? miks nii? või lihsalt kokkusattumus? Kas seaduses asi? (ma ei ole öösiti magada saand kah selle pärast)

eks siis kommenteerige:D:D
teie arvamused teretulnud
tervitused kõigile!
:p:p:p

EDIT by Newton: katsume panna ikka selliseid pealkirju, mis teema sisust aimu annavad, mitte ainult sellest, kas teemas on peaasjalikult jutustavad, hüüd- või küsilaused. "Küsimus" ei ole hea pealkiri ja "Küsimus suurele ringile" ei ole just palju parem, nagu ka "Appi!" või "Aidake!"
30.10.2006 at 10:28 2 edits. Last edited 30.10.2006 at 10:53 by newton (Moderator)
ivoalaska

Z täht on reeglina sees
30.10.2006 at 10:40
tfr

Kui need "USA-formaadis" numbrimärgid kunagi aegade alguses tulid, siis esimene ports tuli "xx ASU" kombinatsioonidega - kas see oli lihtsalt kokkusattumus või ikkagi pandi meelega USA tagurpidi, ei tea. :) Edasi on jah läinud nii, et võeti ZAA, ZAB ja sealt nii edasi, väljaarvatud siis eritellimusena tehtud kombinatsioonid.
30.10.2006 at 10:43
Vanaisa

Moderator
ehk siis lihtsamalt öeldes - seda usakate numbriformaati hakati lihtsalt mingil ajal tähestiku tagapoolt ettepoole välja andma.

30.10.2006 at 11:23
epsum
Ja selle põhjuseks oli see, et vältida olukorda, kus tekiks paralleelselt kasutusele number 123 AVA ja 12 AVA.
Ei miskit muud müstikat.
30.10.2006 at 17:46
reimo
quote:
epsum: Ja selle põhjuseks oli see, et vältida olukorda, kus tekiks paralleelselt kasutusele number 123 AVA ja 12 AVA.
Ei miskit muud müstikat.
Olen näinud kõrvuti seisma 999ETV ja 99ETV, nii, et see ei ole ilmselt probleem. Probleemiks võiksid olla siis ilmselt 099ETV või 012AVA neis näidetes..

30.10.2006 at 20:30
tqhq.ee foorum : Vaba teema : võõrtähed USA formaadiga autonumbrites?  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.