register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Rehvitöökojad kuhu saaks löögile? Tallinnas  
Poster Message
lundve

Rehvitöökojad kuhu saaks löögile? Tallinnas
on keegi lugejatest saanud ka lähipäevil kärmelt kummid vahetatud?

Jeep Grand Gherokee 4,7 Limited ´00
Jeep Grand Cherokee 3,0 CRD Overland´07
04.11.2006 at 18:39
rat_013

ma nägin täna rocca rimi parklas rehvibussi :S (whatever that was, igatahes maaalt varastati sähkö ja järtsu poldki)

04.11.2006 at 19:20
lundve

kummid vahetetud:)
hind ja töö väga viis:)

järjekorda ei ole... 1-2 autot umbes
lennake kohale ja saate rehvid vahetatud...

aadress Paldiski mnt. 125
infot võite kysida telefonilt 5231002

Lahti ollakse nii kaua kuni autosid on (vähemalt viimased paar päeva nii olnud)

http://otsing.delfi.ee/m.php?preset_map_x1=538093.444444&preset_map_y1=6587732&preset_map_x2=538594.555556&preset_map_y2=6588142&kihid_on=&div_on=aip

04.11.2006 at 20:33
anryo
Pääskülas Raba tänaval peaaegu raudtee ääres on päris hea koht. Vähemalt meeletut järjekorda ei ole ukse taga. Mina sain järgmiseks päevaks aja (so. siis täna hommikuks juba).

04.11.2006 at 23:15
friik

Minu meelest on see paarinädalased-kuuajased järtsud pullikaka jutt. Ajakirjanik helistab vianori-rehvieksperdi-oscarrehvid läbi ja saabki artikli kirjutada. Natuke ringi vaadata võib alati järgmiseks päevaks aja saada. Või isegi samaks päevaks.
Ja muidugi need putkad mis suure tee äärde jäävad. Pirita tee rehvipunkti järts on nagu 15 aastat tagasi bensujaamas :D

Sry. OT
05.11.2006 at 00:17
paxmees
Olles ise väikest sõrme pidi teemas sees, siis üleks, et see järjekora jutt ei ole sugugi nii jama....hetkeseisus järjekorda ei mõista öelda, aga ntx. neljapäeval oli meite( Pärnu mnt.-l Pääskülas) rehviruumis (kummi vahetagu iga mees ise) esimene vaba aeg 16-x nov.-x. Ja telefoni sai ikka seoses aegade kinnipanekuga väga tihedalt tõsta. Ja kuna poisse päris ära ei taha tappa siis töötavad ca. 8.00 - 18.30(19.00)

05.11.2006 at 22:07
lundve

mis jutt:)
ma sain eile kummid lõdvalt Paldiski Maantee 125 asuvas kohas vahetatud ja kogu aktsioonile koos sinna ja tagasi sõitmisega läks alla tunni.
Suuurtes kohtades muidugi järtsud , igasugu liisinguautod ja värgid tekitavadki järjkorra.

05.11.2006 at 22:24
F.I.R.E
paari lisa-sajalise eest sain ka järjekorrast sõltumatult asja aetud... :)

05.11.2006 at 23:31
riisiveski
Sry, kuid näiteks ainult Tallinnas ja suurtel põhiteedel sõites ei ole mina veel viimase paari nädala jooksul tundnud vajadust talverehvide järele. Vägagi normaalselt saab sõita.
Kui oleks pidevalt asja kuhugi kõrvalteedele, siis võibolla vahetaks kiiresti ära. Senini aga pole paarinädalase rehvivahetuse aja vastu autoesinduses mul mitte midagi.

06.11.2006 at 09:45
wax

Kas te ei arva, et kokkuvõttes tuleb odavam ning mugavam osta komplekt lisavelgi talvekate jaoks, ja nad ise lume tulles hommikul enne tööletulekut alla visata? :) Jääb ära 2x aastas tõmblemine ja närvitsemine :D
06.11.2006 at 09:50
Vanaisa

Moderator
quote:
wax: Kas te ei arva, et kokkuvõttes tuleb odavam ning mugavam osta komplekt lisavelgi talvekate jaoks, ja nad ise lume tulles hommikul enne tööletulekut alla visata? :) Jääb ära 2x aastas tõmblemine ja närvitsemine :D
miks siis enne tööle minekut :D Kui silmad peas, siis saab vast ennegi aru, et lumi maas.

06.11.2006 at 10:00
reimo
quote:
wax: Kas te ei arva, et kokkuvõttes tuleb odavam ning mugavam osta komplekt lisavelgi talvekate jaoks, ja nad ise lume tulles hommikul enne tööletulekut alla visata? :) Jääb ära 2x aastas tõmblemine ja närvitsemine :D
Eks see oleneb velgede hinnast-saadavusest.
Olen päris mitu aastat igal sügisel-kevadel otsinud pruugitud plekkvelgi Fiatile (4x98, 14" ), siiani pole leidnud, uue komplekti hind on piisavalt suur, et võin lasta 2x aastas rehvitöökojal tööd teha.
Ja kui magasin õige aja maha, siis praegu ei tõmble vaid sõidan teeoludele vastavalt :) ja linna selle autoga ei roni. Küll need järjekorrad nädala lõpus järgi annavad...

06.11.2006 at 10:17
tfr

quote:

Oleneb ilmselt autost. :)

Ma nüüd sügisel autot vahetades tükk aega mõtlesin sellel teemal, aga lõpuks jõudsin ikkagi järeldusele, et kahte komplekti 17" valuvelgi ei suuda ma oma rahakotile kuidagi ratsionaalselt selgeks teha. 17" plekke/kilpe vist ei tehtagi, väiksemad alla ei lähe ja suveks suuremaid alla panna ka ei taha.
06.11.2006 at 10:28
FM02

pirita teepealt üles keerates sisekaitse-akadeemia poole ja sis mäepealt peale paari kurvi jääb bussijaam paremat kätt, peale seda alla keerata, sõita peaaegu lõppu ja siis vasakule ja siis kõrvaltänavalt lõppu... seal 2kohaline garaas, kus pole ükski aasta eriti ootama pidanud, kas saab kohe vahetatud või siis paari h pärast.... eile oli hind veel 250.-
06.11.2006 at 13:51
Märt
Kohe roomus lugeda:)

Meil oli kah ykspaev pilv taevas ja esimese vihmani on veel aega...

Paikest

Varjus tana 33c.....

06.11.2006 at 15:40
Tim

quote:
reimo: Eks see oleneb velgede hinnast-saadavusest.
Olen päris mitu aastat igal sügisel-kevadel otsinud pruugitud plekkvelgi Fiatile (4x98, 14" ), siiani pole leidnud, uue komplekti hind on piisavalt suur, et võin lasta 2x aastas rehvitöökojal tööd teha.
Ja kui magasin õige aja maha, siis praegu ei tõmble vaid sõidan teeoludele vastavalt :) ja linna selle autoga ei roni. Küll need järjekorrad nädala lõpus järgi annavad...

Aga äkki oled valesti otsinud. Ladal on täpselt sama poldivalem ja ma ei tahaks uskuda, et ladale 14" plekki saada pole. :)
06.11.2006 at 16:34
Yll
Käidud siis Paldiski mnt 125,tund ootamist ja pool tundi tööd,rehvid all nagu niuhti!Ja mina olen rahul
06.11.2006 at 16:36
tfr

Lisaks see, et reaalselt õnnestub vist Fiatile/Ladale ka 4x100 veljed alla keerata. Igatahes mu Fuego originaalvalud (4x100) teenisid tükk aega ausalt sõbra kopikast krossika all.
06.11.2006 at 16:37
ylovoitka
Kräkel OÜ
56 49 15 35
Vana-Narva mnt. 9A, Maardu

Tavaliselt saab järgmiseks päevaks aja.
06.11.2006 at 16:46
supp
maardus sai nädalavahetusel grossi poe juures elavas järjekorras tunniga rattad alla, kesklinna piirkonnas saab kuulujärgi peale tööd +500.- rattad alla kohta ei ütle kes tahab leiab ise (äkki on töömeeste haltuura)
06.11.2006 at 21:52
reimo
quote:
tfr: Lisaks see, et reaalselt õnnestub vist Fiatile/Ladale ka 4x100 veljed alla keerata. Igatahes mu Fuego originaalvalud (4x100) teenisid tükk aega ausalt sõbra kopikast krossika all.
4x100 mõte laideti rehvimeeste poolt maha, kevadel 2000 suverehve alla pannes läksin 4x100 velgedega Rehvieksperti kohale, seal siis saingi teda, et Fiatil rattad all poltidega nagu Ladal ja poldivalem ka sama (ega kui sügisel uue auto salongist kätte saad, siis niisama heast peast ilukilpe maha katkuma ei lähe ju...). Öeldi, et nad võvad küll tihvtid välja keerata ja selle velje ka alla panna, aga head nahka sealt ei tule

Mis Lada velge puutub, siis korra käis peast läbi mõte osta 13" talverehvid - velg ei maksa midagi ja rehv ka üsna odav, ei tea ainult kas pidurile peale mahuvad.
Ja otsinud olen börsist-soovist jne müügikuulutusi lugedes.

07.11.2006 at 09:40
Ragnar
quote:
FM02: pirita teepealt üles keerates sisekaitse-akadeemia poole ja sis mäepealt peale paari kurvi jääb bussijaam paremat kätt, peale seda alla keerata, sõita peaaegu lõppu ja siis vasakule ja siis kõrvaltänavalt lõppu... seal 2kohaline garaas, kus pole ükski aasta eriti ootama pidanud, kas saab kohe vahetatud või siis paari h pärast.... eile oli hind veel 250.-
Kas on sellel kohal ka nimi olemas või mõni kontakt nr?
13.11.2006 at 09:19
mrtn
nüüd saab juba igal pool löögile. esimesed paanikahaiged on rattad alla saanud. ma tavaliselt enne jaanuari ei vaheta, kui on vaja norrasse sõita vms, aga seekord olin odav ja vahetasin juba saaremaale sõidu pärast ära.
13.11.2006 at 23:40
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Rehvitöökojad kuhu saaks löögile? Tallinnas  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.