register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : pinksi mängimine  
Poster Message
mustang11

pinksi mängimine
tegelikult tahaks teada kus saab õhtuti pinksi mängida välja arvatud kool??
10.11.2006 at 19:25
Madlobster
pinksi mängimine
pista käed tasku ja mängi palju kulub ja kus aga tuju tuleb
10.11.2006 at 20:39
vr_

pinksi mängimine
Alustasin just ise ka vana harrastuse ülessoojendamisega ja uurisin välja nädal tagasi..

tty spordihoone 80eek/h laud.. juustreketi laenutus 10.- aga see on mul õnneks endal olemas.. avatud vist 21:00ni.. 19- on laudu nabani saadaval.. muidu populaarne muude spordi alade osas seega parkimisega võib probleem olla, seal on miskeid muid hinnaskeeme ka.. http://www.ttusport.ee/index.php?top=Hinnad&main=3&lang=est

Zelluloos miski 100.- /h laud ka miskid lisa hinnaskeemid
http://www.zelluloos.ee/sulglaua.html
avatud 23:00ni peale kella 21 ma seal kyll miskeid hõuivatuse märke inäinud
L-P ja enen kella 16 maksab 70/h
seal ka reketeid vist laenutatakse

Kristiine spordihoone forelli 12 peale kella 19:00 pidid miskid trennipoisid kadund olema ja õhk puhas maksab 40.- per kärss ja mängi kaua tahad
seal viimases kohas on ka www.pingpong.ee pood.. saab igast soga osta lauatennise asju soovitan.

Loodan et oli abiks.

10.11.2006 at 22:40 3 edits. Last edited 10.11.2006 at 22:42 by vr_
Timo

pinksi mängimine
peris soolased hinnad seal linnas. kunagi sai isegi mängitud, peaks ka proovima uuesti. õnneks ei pea ma selleks väljaminekuid tegema, vaja ainult spordisaali minna ja toksi vanameestega kaua viitsid. mul naaber peaks isegi mingi eesti meister olema seeniorites.

11.11.2006 at 13:04
PlyVal64
pinksi mängimine
Ehh, me juba korra püüdsime kaasa ja tema sõbrjanega Forellisse mängima minna. Kahjuks oli sel õhtul mingite suurvõistluste eelne trenn ja me pääsenud löögile. Aga huvi on säilunud, pinks on mõnus liigutamismäng. Peaks konsolideeruma.
11.11.2006 at 13:31
Jansa
pinksi mängimine
Kui keegi omale garaaži või kuskile isiklikku lauda tahab, siis veikse joogi eest mult saaks :)

selle forelli kohta- kui nüüd sama koht on, siis mõni aasta tagasi käisin seal ja jube pisike ruum oli. Malet olnuks paras mängida.
11.11.2006 at 21:13 1 edit. Last edited 11.11.2006 at 21:15 by Jansa
mustang11

pinksi mängimine
ok ma hiiumaal tean mõnda kohta kus saab mängida.

koolis käib nagu pidevalt mäng. räme kaklus käib selle pärast
11.11.2006 at 23:17
tqhq.ee foorum : Vaba teema : pinksi mängimine  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.