Poster |
Message |
jaak |
Viron Nopein Auto
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/175/auto_php-id=288175-www_auto24_ee.html
Et kas siis ongi nii nagu kuulutuses kirjas? |
10.11.2006 at 21:57 |
|
kadjakas |
Viron Nopein Auto
Elämä on laiffi! |
10.11.2006 at 22:50 |
|
vkx |
Viron Nopein Auto
Mis puutub siia eesti Auto asub soomes, müüb soomlane?! On keegi seda autot eestis võistlustel, või üldse, näinud, et võiks väita "...viron nopein auto"?!
Sama hästi võiks ma ka öelda, et mul on "... fastest car in Bhutan...". Bhutan'i puhul tegu siis väikse budistliku kuningriigiga, kus tehnika arengule erilist rõhku ei panda.
11.11.2006 at 12:05 |
|
silver |
Viron Nopein Auto
Aga isegi selle väitega on ta tegelikult kodutöö jätnud tegemata, sest see pole Eesti kiireim auto |
11.11.2006 at 12:17 |
|
jaak |
Viron Nopein Auto
ja veel midagi huvitavat:
http://www.ac24.ee/soidukid/lopp.php?id=60739
|
11.11.2006 at 12:50 |
|
vvt |
Viron Nopein Auto
Viimane pill oleks OMC-l ilmselt tõsine küsija. Kiirendusel ja rinkal ilmselt mitte eriti.
11.11.2006 at 14:25 |
|
Stang-R |
Viron Nopein Auto
quote: vkx: Mis puutub siia eesti Auto asub soomes, müüb soomlane?! On keegi seda autot eestis võistlustel, või üldse, näinud, et võiks väita "...viron nopein auto"?!
Sama hästi võiks ma ka öelda, et mul on "... fastest car in Bhutan...". Bhutan'i puhul tegu siis väikse budistliku kuningriigiga, kus tehnika arengule erilist rõhku ei panda.
See "Viron nopein" on lihtsalt sarviku poolt pandud reklaamirosin, sama hea, kui tibi kapotil, rõuk üleval.
Ostjal peab ju tekkima mingi kiiks, miks siis mitte näit. lõunanaabrile virtuaalselt tagatulesid näidata kuskil Lapi tundras. |
12.11.2006 at 10:30 |
|
Sniper |
Viron Nopein Auto
quote: Stang-R: quote: vkx: Mis puutub siia eesti Auto asub soomes, müüb soomlane?! On keegi seda autot eestis võistlustel, või üldse, näinud, et võiks väita "...viron nopein auto"?!
See "Viron nopein" on lihtsalt sarviku poolt pandud reklaamirosin, sama hea, kui tibi kapotil, rõuk üleval.
Ostjal peab ju tekkima mingi kiiks, miks siis mitte näit. lõunanaabrile virtuaalselt tagatulesid näidata kuskil Lapi tundras.
väga hea kommentaar
|
12.11.2006 at 13:30 |
|
mr. RocknRoll |
Viron Nopein Auto
Tqhq-st on väike tipa-tapa foorum saanud.
13.11.2006 at 19:00 |
|
|