Poster |
Message |
riitus |
VIN koodi asukohad
Search ei andnud tulemust!
Probleem järgmine : paar sõpra juba arkis hätta jäänud oma usaka arvele võtuga kuna ainus leitav VIN kood aknataga peidus, needitud ribal.
Võiks teha topiku kus erinevate USA automarkide omanikud kirjeldaks "peidetud" keresse löödud VIN koodi asukohtasid kirjeldaksid, et kui keegi midagi ostab ja arkis hätta jääb, siis oleks väike viide otsimisele.
Samas ei ole leidnud ka enda Pontiac Grand AM-il VIN koodi mujalt kui esiklaasitagant.
Sama sõbra Fieroga.
OT-d ei soovi.
Edit: Onu arkis ytles, et peaks olema kokku kolm VIN koodi? |
16.11.2006 at 19:55 |
1 edit. Last edited 16.11.2006 at 19:56 by riitus
|
Vanaisa Moderator |
VIN koodi asukohad
Sellest klaasitagusest ribast ju piisab. Tegu ilmselt lolli ülevaatajaga või -maakonna ARKiga.
Aga muidu on reeglina VIN ka raamil, juhi pool kuskil esiratta lähedal (vanad Caddyd nt.) või siis esiukse all raamil (uuemad Caddyd nt).
16.11.2006 at 19:58 |
|
hirax |
VIN koodi asukohad
Minu Plymouth Sundance 88 on üks VIN veel parempoolse esimese poolraami peale löödud.
Ju ta on sama koha peal ka Dodge Shadow-l ja võib-olla veel paljudel selle ajastu chrysler-itel.
Ega seda vist mingi peegliga ka kerge leida pole. Mina avastasin selle siis kui poritiivad olid maha võetud.
Edit: Ega ei olegi enam niiväga kindel, et paremal pool oli. Võib-olla ka vasakul.
16.11.2006 at 23:34 |
1 edit. Last edited 16.11.2006 at 23:36 by hirax
|
FM02 |
VIN koodi asukohad
irw, mulle meenus et kui siauliais arkis olin siis ametnikut tõstsid kapoti üles ja vaatasid siit sealt, otsisid kubatuuri : mis oli suurelt mootori ees radikal kirjas... ja seda nägid ka siis kui ise näpu peale panin... igast lambaid on ikka selliste kohtadepeal.. |
16.11.2006 at 23:50 |
|
Maik |
VIN koodi asukohad
preagu just kõndis arki vana uksest sisse ja küsis,et kus krt on neon-il teine vin kood..klaasialusest ilmselt siis siiski ei piisa nagu näha. pole endal õrna aimugi,kus camarol see on, eelmine kord arki kadalippu ei läbinud.
17.11.2006 at 09:16 |
|
anryo |
VIN koodi asukohad
quote: Inferno:eelmine kord arki kadalippu ei läbinud.
OT.
Mul see tee just läbi käidud - mis neil siis hinge kriipima jäi? Enamjaolt on nad tainad ja ise tuleb seadustes kodus olla.
17.11.2006 at 09:46 |
1 edit. Last edited 17.11.2006 at 09:46 by anryo
|
Maik |
VIN koodi asukohad
ma pidasin silmas seda,et polnud vaja mul neile midagi näidata. Sai ka niisama hakkama.
pregu ümberregades autot vist pole vaja masinat enam ette näidata ju ? Või on ikka ?
17.11.2006 at 11:01 |
|
antennimees |
VIN koodi asukohad
Autot ei pea näitama kui on olemas: tüübikood, ülevaatus, kindlustus ja ei taha teha passi mingeid muutusi peale omaniku vahetuse.
17.11.2006 at 11:08 |
1 edit. Last edited 17.11.2006 at 11:09 by antennimees
|
tfr |
VIN koodi asukohad
quote: antennimees: Autot ei pea näitama kui on olemas: tüübikood, ülevaatus, kindlustus ja ei taha teha passi mingeid muutusi peale omaniku vahetuse.
Peaks piisama minu teada tüübikoodist ja ülevaatusest. Kindlustust nõutakse siis, kui Sa autot ette näitama tuled, kuna vastasel korral ei või omal jalal angaari sõita. Ja ilma näitamata peaks saama teha kõiki selliseid tehinguid, mis ilmtingimata auto ettenäitamist (nagu näiteks värvi või mootori muutus) ei vaja. |
17.11.2006 at 18:49 |
|
Maik |
VIN koodi asukohad
ei ole nii tfr, ma täna just lugesin arki lehelt asjad üle, allpool on täpsemalt kirjas.
Näiteks ostumüügi lepinguga peab olema kindlustus ja mingil juhul pidi veel olema kindlasti.
17.11.2006 at 19:58 |
|