Poster |
Message |
ajutorm |
camaro ölisurve...
kas keegi oskab öölda midagi tarka kui mootor läheb soojax siis vajub ölinäidik ära(mudu poole peal käima pannes) aga samas söittes akkab näidik üles alla üplema. ja kui korrax seisma panna ja uuesti käivitada siis töuseb poole peale tagasi. |
21.11.2006 at 19:25 |
|
jass |
camaro ölisurve...
Õli pump? |
21.11.2006 at 20:04 |
|
Madman |
camaro ölisurve...
Ma mõõdaks igaks juhuks mehaanilisega ära. Kui soojalt ära kukub siis tavaliselt ta enam väga kaua ei sõida (saaled läbi). Anduri jama võib ka olla.
22.11.2006 at 01:18 |
|
hirax |
camaro ölisurve...
Aga soojana tühikäigu surve?
22.11.2006 at 01:36 |
|
ajutorm |
camaro ölisurve...
jh aga saaled ei saa vist eriti olla sest siis peax ölisurve ju kogu aeg maas olema ,mitte üplema üles alla. ja kui korrax seisma jätta ja käivitada siis surve tuleb nats tagasi,umbes poole peale.. |
22.11.2006 at 10:39 |
|
California |
camaro ölisurve...
Vaata, et õlirõhu andur ise ei leki!
Mul hakkas kunagi mittenäitav seier (oli autot ostes mittenäitav) ühel heal päeval üles-alla hüplema. Algne suur rõõm, et hakkb äkki tööle, sai otsa, kui nägin loiku auto all ning kuiva õlivarrast. Oleks trassil juhtunud, oleks mootorit remontida saanud...
Igatahes jooksis õli mõnuga andurist läbi ning klemmide juurest välja.
22.11.2006 at 16:58 |
|
saloon |
camaro ölisurve...
quote: ajutorm: kas keegi oskab öölda midagi tarka kui mootor läheb soojax siis vajub ölinäidik ära(mudu poole peal käima pannes) aga samas söittes akkab näidik üles alla üplema. ja kui korrax seisma panna ja uuesti käivitada siis töuseb poole peale tagasi.
Mul sama probla! Vahetasin õli ja filtri.... enam sellist assja ei tee!!!! |
26.11.2006 at 00:03 |
|
ajutorm |
camaro ölisurve...
mudu vist tahab öli vahetust ka saada ple teinud aga ex see nv saab asja ette vötta äki. |
29.11.2006 at 13:21 |
|