Poster |
Message |
Stang-R |
Pilupill ei pidurda pikalt
http://auto.delfi.ee/autondus/autoindustry/article.php?id=14383372 |
22.11.2006 at 11:58 |
|
Olds |
Kuna sealt Hiinast midagi korralikku on tulnud?
22.11.2006 at 16:53 |
|
PlyVal64 |
quote: Olds: Kuna sealt Hiinast midagi korralikku on tulnud?
Püssirohi ja paber näiteks. Ja veel miljon pisiasja, ilma milleta valge inimene poleks kunagi domineerivaks saanud... |
22.11.2006 at 17:26 |
|
Alts7 |
Kusjuures kõiksugused pastatooted (spagetid, makaronid) on algselt Hiinast pärit, alles Marco Polo tõi nende valmistamise oskuse keskajal euroopasse.
Teemasse ka - tea kuidas http://www.landwind.ee/ vendadel äri läheb ja kui kiiresti nende kaup romustub? (mitte, et ma mingigi hinna eest neid imesid osta kavatseks)
22.11.2006 at 17:33 |
|
Gambrinus |
quote: PlyVal64: quote: Olds: Kuna sealt Hiinast midagi korralikku on tulnud?
Püssirohi ja paber näiteks. Ja veel miljon pisiasja, ilma milleta valge inimene poleks kunagi domineerivaks saanud...
Jah, aga ma ei usu, et need asjad ilma hiinlastetta leiutamatta oleks jäänd - varem või hiljem... arvatavasti hiljem
Kuigi jah, nende kultuur oli kõrgel tasemel tol ajal. |
22.11.2006 at 18:12 |
1 edit. Last edited 22.11.2006 at 18:13 by Gambrinus
|
Märt |
quote: Alts7: Kusjuures kõiksugused pastatooted (spagetid, makaronid) on algselt Hiinast pärit, alles Marco Polo tõi nende valmistamise oskuse keskajal euroopasse.
Teemasse ka - tea kuidas http://www.landwind.ee/ vendadel äri läheb ja kui kiiresti nende kaup romustub? (mitte, et ma mingigi hinna eest neid imesid osta kavatseks)
Landwind Motors Baltic müüdud mudelitele laieneb tootja tehase kaheaastane garantii ilma läbisõidu piiranguta.
Eesti teede kohta julge lubadus! Kas keegi teab kedagi kes teab kedagi kes oleks Landwindi ost?
22.11.2006 at 18:24 |
|
Cardo |
Palju nende aastane läbimüük on ? Kas 5 või 10 autot, palju hiinlasi Eestis elab , võibolla 5 % nendest ostab omale sellise
Ma ei ole rassist, aga pulkadega ikka ei söö |
22.11.2006 at 19:32 |
|
Astro SS |
quote: Cardo: Palju nende aastane läbimüük on ? Kas 5 või 10 autot, palju hiinlasi Eestis elab , võibolla 5 % nendest ostab omale sellise
Ma ei ole rassist, aga pulkadega ikka ei söö
Ole õnnelik,et pilukad ei ole lusikat avastanud
22.11.2006 at 20:36 |
|
mr. RocknRoll |
See viimane ju Trooper/Frontera? Kone ka mitsult.
22.11.2006 at 21:39 |
|
vvt |
Garantii on kahe otsaga asi, selle juurde käib üks papper nimega "garantii üldtingimused" vms. Paljudel autodel on seal kirjas, et enamus on normaalselt kuluvad osad, va käigukang ja rooliratas. Samuti tehakse garantiitingimusi selliselt, et klient peab olema spetsialist ja kõike kohe märkama. Omaette nali on veel korrosioonigarantii tingimused, kus on kohutuslik punkt "garantii ei kehti kere/põhja katte vigastuse korral". Näiteks jaapani autodel, mida olen altpoolt vaadanud, on 1/3 põhjast kaetud vaid alusvärviga ja mastiksit polegi paljudes kohtades. Liiv peseb alusvärvi ja tsingi maha ja ongi punane. On vigastus? Järelikult oled ise süüdi ja ise maksad kahjud. Niiet selle hiina maatuule garantiitingimusi tuleks ette süvenenult lugeda ja siis rõõmustada/kurvastada.