Poster |
Message |
wax |
Kust saaks osta tina?
Garaazhiuksed tõusevad üles vastukaalu põhimõttel, ja hetkel ripuvad trosside otsas vastukaaluks malmist elektrimootorid ning traktori veljeraskused. Ruumi kokkuhoiu mõttes oleks tore kui nende asemel oleksid tinast silindrid, mis ukse üles tõstes maa sisse torru jookseksid. Aga - kust tänapäeval saaks tina osta? (Vanasti vedeles igasugusest materjalist sodi igal pool.) Või on äkki mõnel toredal foorumikaaslasel suuremaid tinast asju, mida kannataks ära sulatada? |
28.11.2006 at 15:43 |
|
Jansa |
Kust saaks osta tina?
äkki oleks lihtsam betoonist valada? |
28.11.2006 at 16:00 |
|
alambe |
Kust saaks osta tina?
mul jäi korra garaaziehitusest vähe betooni üle ja siis valasin u. 40cm ja 110mm läbimõõduga sitatoru sisse selle betooni ja surkasin 14mm armatuuri ka sisse.
kaaluvad nad vast umbes 10kg tükk, kui huvi on võin nad täpselt üle kaaluda-mõõta ja sulle loovutada. |
28.11.2006 at 16:14 |
|
wax |
Kust saaks osta tina?
quote: alambe: mul jäi korra garaaziehitusest vähe betooni üle ja siis valasin u. 40cm ja 110mm läbimõõduga sitatoru sisse selle betooni ja surkasin 14mm armatuuri ka sisse.
kaaluvad nad vast umbes 10kg tükk, kui huvi on võin nad täpselt üle kaaluda-mõõta ja sulle loovutada.
10kg/tk on väga vähe. Kuna tegu metallraamidega täispuidust paksu ja raske uksega, siis peaks kumbki "pomm" olema vähemalt 30-40kg, pole täpselt veel üle kaalunud.
|
28.11.2006 at 16:31 |
|
rutua |
Kust saaks osta tina?
Sõida rehvipostid läbi saad vana kasutatud raskustest ise valada. |
28.11.2006 at 16:37 |
|
madis |
Kust saaks osta tina?
Vana tüüpi pliist kaablihülsid ? Neid peaks Kuusakoskist saama. |
28.11.2006 at 17:40 |
|
sten666 |
Kust saaks osta tina?
Rutua on õigel teel, rehvitöökodades vedeleb seda lademetes. |
28.11.2006 at 19:12 |
|
rollingjack |
Kust saaks osta tina?
Esiteks, rehvikodades pole mitte tina vaid tasakaaluvihid on pliist, aga see selleks.
Lihtsalt vaevalt keegi neid, mis vähegi veel velje külge kannatavad panna, ära tahab anda.
Nimelt nüüd on uued tasakaalud tsingist ja hulga kallimad kui vanad pliist tehtud olid.
Mul oli omal ka millalgi sellist tüüpi garaaziuks. Kasutasin vastukaaluks vanu malmist stantsialuseid.
Need peaks mul vist veel kuskil järel olema. Mõõdult olid umbes 30x40cm ja kaalu oli igal üle 10kg.
28.11.2006 at 19:25 |
|
Pedaal |
Kust saaks osta tina?
Äkki kuskilt töökodadest leiad hoopis vanu laagreid mida vardasse ajada,
on kah kaalu oma jägu, ja kuju on paras torusse ajamisesks.
siin olijatel ikka garaazis mõni vana rattalaager vms. vedeleb,
teevad korjanduse jõuluks
tegelikult vedeleb mul omal tööjuures kastitäis (ikka üle 50 kg vist) laagreid,
sai neid koguma hakata ei tea isegi miks, nüüd juba hasart , et palju kokku saame.
kuna ruumi palju ei võta oma kaalu kohta siis las olla.
|
28.11.2006 at 19:51 |
|
madis |
Kust saaks osta tina?
Ma olen 101% kindel et wax tahtis pliid mitte tina.
Tegelikult tuli veel üks mõte: elektrimootori rootoriplekid. |
28.11.2006 at 21:37 |
|
Timo |
Kust saaks osta tina?
mine kuusakoskisse ja küsi sealt, seal kindlasti on. iseasi mis hinnaga, aga küsida tasub.
28.11.2006 at 22:02 |
|
madis |
Kust saaks osta tina?
kuusakoskiga meenus väike probla: nägin seal hiljuti silti et müüki enam ei toimu. |
28.11.2006 at 22:25 |
|
mr. RocknRoll |
Kust saaks osta tina?
Pliid ehk leiaks, leht silindriks keeratud, ca. 50kg/tk. Hind muidugi suts kõrge.
28.11.2006 at 22:38 |
|