tqhq.ee foorum : Vaba teema : soov rentida kohta kus saaks vahel ise oma usakat ehitada tallinnas või tallinna lähedal
|
Poster |
Message |
triksi |
soov rentida kohta kus saaks vahel ise oma usakat ehitada tallinnas või tallinna lähedal
mul seisab pärnus oldsmobile toronado 5,7d 1981a. kahjuks on tallinnast pärnu natuke liiga pikk maa uhada et vajadusel auto juures midagi nokitseda. auto ise on sõidukorras st.ei ole vaja seisu kohta kuid märtsis peaks usast saabuma pakk ja peale seda tahaks tegutseda, et suveks tehniliselt päris korda saada. mootor ja kast on korras kuid veermiku kallal peab vähe nokitsema. kõige suurem mure on kere ja raami vaheliste puksidega. nede vahetuseks on kindlalt vaja kanalit või tõstukit ja keevitus võimalust sest paar kere kinnitust on läbi mädanenud. endal on mul enamus tööriistad olemas. enne mu elu ümber kolimist tallinna sai pärnus kõi tööd tehtud kodu garaazis või tutavate juures kahjuks ei ole mul siin linnas palju tuttavaid kelle p
oole pöörduda. seega äkki ledub keegi kellel on selline ruum või koht olemas ja oleks nõus seda aegajalt välja rentima. olen kuulnud vaid et tallinna usa autode klubil võimingil seltskonnal pidi olema mingi ühine garaaz kui saaks kuskilt nende kontaktigi.
minu nr. 53541190 teid ette tänades. |
20.02.2007 at 15:07 |
|
Jesper |
soov rentida kohta kus saaks vahel ise oma usakat ehitada tallinnas või tallinna lähedal
http://www.tamgarage.com/ on see koht ilmselt. |
20.02.2007 at 15:39 |
|
|
tqhq.ee foorum : Vaba teema : soov rentida kohta kus saaks vahel ise oma usakat ehitada tallinnas või tallinna lähedal
|
|
|
|
muskelautod | kiirendusvõistlused
| tehnika | üritused | autoesitlused
| foorum
| sõnastik | kalkulaatorid |
tqhq'st | sisukaart
| e-mail |
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest. |
|