register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Autod : Ford thunderbird  
Poster Message
Sillakas
Ford thunderbird
Kas keegi oskab midagi rääkida sellise auto nagu Ford thunderbird headest ja halbadest külgedest?
03.06.2007 at 22:17
Vanaisa

Moderator
Ford thunderbird
mis aasta sind huvitab? 50ndad või 00ndad?
Proovi ikka täpsustada, mis sind huvitab.
Tbirdidest üldisemalt siit

03.06.2007 at 22:21
Sillakas
Ford thunderbird
Huviks kõik alates kaheksakümnendate lõpupoolest
03.06.2007 at 22:29
pif7

Ford thunderbird
Hea suur kupee. Ise ~ 3a. omanud, ei oska küll ühtegi halba sõna öelda. Eriti lagunenud ei ole, tänavapildis silmapaistev, suur ja mugav, kellelegi jalgu ka ei jää. Soovitaks suurema mootoriga isendeid.
06.06.2007 at 08:03
Soul
Ford thunderbird
Ma oskan kah omajagu rääkida, aint et keeruline nii rääkida kui miskit konkreetset ei küsita. Halbu külgesid ma ei teagi oma autol, peale selle et endine omanik selle eest vabshjee hoolt ei kandnud ja mina sain suured koolirahad makstud. Head küljed on need, et tõesti suur ja mugav auto on, astub eduliselt edasi, möödasõidud on konkreetsed ja lühikesed, ilusate joontega suur ja lai kupee on.
Kui väike võrdlus veel sisse tuua mu praeguse liikuriga, Cadillac Seville STSiga, siis thunderit on ilmselt oluliselt odavam üleval pidada, kuluosad on odavad ja nende vahetamisega saad ise hakkama kui võti käes püsib, kui pead silmas vaadata omale 3,8 V6 mootoriga isendit, siis selle küttekulu ei ole kah miskit utoopilist, ma sain korras mootoriga maanteel 8 litra sajale ja linnas 13 ringis hakkama...samas ma suht rahulik inimene ja kui ikka kahe jalaga parempoolse pedaali otsas elada siis hakkab ka civic 1,1 päris rajusid numbreid näitama

Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX
06.06.2007 at 09:12 1 edit. Last edited 06.06.2007 at 09:12 by Soul
tqhq.ee foorum : Autod : Ford thunderbird  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.