register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : vajan abi auto toomisega tartust-tallinna  
Poster Message
atomic
vajan abi auto toomisega tartust-tallinna
Tere

Kas keegi oskab soovitada norm hinnaga kohta kust saaks treiler teenust. Nimelt oleks vaja Tartust-Tallinnasse üks Firebird ära tuua.

Kont 5033007
01.08.2007 at 13:01
epsum
Kui sa leiad sobiva treilamehe, siis mul oleks üks auto tarvis mööda piibet Talna lähedalt (piibe algusest) jõgevale toimetada, niiet äkki saaks ühistada veod ja hoiaks mõnevõrra raha kokku:) ?

Toomas
toomasanijarv@gmail.com
01.08.2007 at 15:59
vedaja
Julgen soovitada ühte Tarmo nimelist meest.Tegutseb assakul ja hinnad minu meelest norm.Tel.5138888
01.08.2007 at 18:41 2 edits. Last edited 01.08.2007 at 18:42 by vedaja
atomic
tean et Tartust Tallinnasse tulevad treilad suht tühjalt tagasi, kui keegi oskaks vaid öelda kes

quote:
vedaja: Julgen soovitada ühte Tarmo nimelist meest.Tegutseb assakul ja hinnad minu meelest norm.Tel.5138888

01.08.2007 at 19:41
DevilDeVille

quote:
atomic: tean et Tartust Tallinnasse tulevad treilad suht tühjalt tagasi, kui keegi oskaks vaid öelda kes

quote:
vedaja: Julgen soovitada ühte Tarmo nimelist meest.Tegutseb assakul ja hinnad minu meelest norm.Tel.5138888

selles plaanis ehk kaval mõne Tartu autoesinduse tegelasega suhelda, mingit Toyotat, Hondat ja Konnakoibi peaks ka sealmail hoolega kaubaks minema ning need päevselgelt treiladega sinna ette veetakse.

01.08.2007 at 21:30
priitsuvila

quote:
atomic: tean et Tartust Tallinnasse tulevad treilad suht tühjalt tagasi, kui keegi oskaks vaid öelda kes

quote:

Ma olen näinud firma Hert treilereid Tartusse uusi autosid toomas, samas ka tihti Tartu - Tallinn otsa tühjana sõitmas. Võid neilt uurida, ehk saad mingile kokkuleppele.

Priit
02.08.2007 at 00:21 1 edit. Last edited 02.08.2007 at 00:21 by priitsuvila
tqhq.ee foorum : Vaba teema : vajan abi auto toomisega tartust-tallinna  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.