Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!Tere kõigidele!
Rõõm kõigele teatada et varsti on jälle meil ühe Caddy võrra rohkem.
Loodan et tänu Raulile varsti saab minust selle auto omanik: http://www.usaraud.ee/?id=4_4_27_3645
Aga sellest saab juttu pikemalt rääkida siis kui see kohal on.
Praegu aga seisab minu ees üks teine probleem.
Nimelt minul on suured kahtlused et ma saan selle auto garaazi panna.
Garaazi mõõdud küll piisavad, aga kas ma saan autot ukse sisse manööverdada - see on küsimus.
Kahjuks, aga, ega mingi muu auto mis on minu valduses ei ole Caddyga mõõtemete poolt sarnane
Seoses sellega siis üks suur palve full-size Caddy omanikele - kas äkki keegi oleksi nõus ühel ilusal õhtul osaleda eksperimendis millega saaks paika - kas auto garaazi mahub või mitte. Koht on Mustamäe.
Terv.,
Denis
08.10.2007 at 14:25
1 edit. Last edited 08.10.2007 at 14:25 by denis23
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!siit saad auto pikkuse teada. - 6,22 meetrit
Polegi muud vaja, kui mõõdulinti http://www.100megsfree4.com/cadillac/cad1960/cad67f.htm
Üks selline auto on meil muidugi siin olemas ka - ehk saad omanikuga kaubale...
08.10.2007 at 14:42
1 edit. Last edited 08.10.2007 at 14:43 by Vanaisa (Moderator)
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!Tänud)))
Auto pikkus on 5.80. Tegemist on Fleetwood 60
Garaazi (6.3X3.2) see mahub igal juhul
Küsimus kas see suudab sinna sisse manööverdada. Garaazidevaheliste koridori laius on 5.40. Sellega küsimus mitte selles kas auto mahub või mitte, vaid selles kas pöörab sisse.
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!kasutaja DevilDeville teab selle siin oleva auto omaniku kontakte - ehk saad kaubale, et ta tuleb autoga kohale...
kui mahub, siis ainult tagurdades - nii pöörab paremini.
08.10.2007 at 14:53
1 edit. Last edited 08.10.2007 at 14:54 by Vanaisa (Moderator)
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!http://www.estpresto.ee/sisustus.php?menu_id=1&sub_id=2 selliste asjadega peaksid saama auto sisse manööverdatud küll. Ja loomulikult õnnitlused õige margi valiku puhul !
Edit: see minu sõbra jagu on series 75, ehk tiba pikem versioon.
08.10.2007 at 14:55
1 edit. Last edited 08.10.2007 at 14:58 by DevilDeVille
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!suured tänud.
aga rõhutan veel - see on mõõtmete poolest tavaline 60-ndate Caddy. Ei ole pikk versioon. Enamus Fleetwoode olid ju tavapikkusega. 75 poleks isegi mõtted proovima minna.
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!Aitähh asjaliku soovituste eest! Olen sellest kõigest mõelnud. Need veoplatvormid on head asjad aga nendega ei saa garaazilävest üle. Kahjuks. Nii et küsimus on endisel jõus.
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!pakuks, et kasutaja labor auto mõõdud peaksid olema sobilikud (1964 DeVille) ja ega nende platedega pea üle läve saamagi - ainult auto vaja sirgeks saada, seejärel võib asjad rahulikult alt ära tungida.
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!jah, kui juttu on ilusast valgest caddyst millega koos oleme nädala tagasi raekoja platsil käinud, siis olen selle omanikuga juba kontaktis. loodan et saab asja korda. tänud siis
mis puutub auto ajamist vastu garaaziukse, siis ongi probleem et auto pikkus 5.80 ja koridor on 5.40
et kui sisse saab siis ainult kui kohe saba sinna sisse ajada diagonaalis. aga see suhtkeeruline
08.10.2007 at 15:09
1 edit. Last edited 08.10.2007 at 15:12 by denis23
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!ha ha see on mustamäe maalune garaaz. Kõige lihtsam variant on kokku leppida et vastas garaazide uksed teeks lahti - sellega koridor oleks kohe piisaval lai. Teine variant lihtsalt talvekorteri otsida. Ja olen natukene mõtisklenud - enne pakutud veokärude variant tegelikult ka asjalik.
Cadillac Fleetwood Brougham 1967 tulemas. Vaja abi!sellest teemast hea näida abivajajale. Kui midagi küsida siis vastust ei saa. Või kui saab vastuse siis suht mõtetu.