Poster |
Message |
Sören |
topsihoidjat?
mure selline, et kust võiks eestist leida normaalset topsihoidjat autosse (see peaks usa autode teemasse minema küll, kuna sealmaal on kohvitops autos pea standardvarustus). kui eelmisesse autosse otsisin, siis mg autost leidsin midagi, aga see ei ole ka päris see, mida ma tahaksin.
enamik siinmail pakutavatest topsihoidjatest on sellised hamburgeriputkas tasuta jagatavate asjade moodi, kuhu ehk papist topsi julged sisse panna. minul on vaja sinna paigutada pooleliitrine roostevabast termostass, seega peaks hoidik korralik olema. ideaalne oleks veel, kui topsihoidja normaalne välja näeks ja auto täispuit/nahk mööbliga sobiks
07.11.2007 at 21:18 |
|
viplala |
topsihoidjat?
quote: Sören: mure selline, et kust võiks eestist leida normaalset topsihoidjat autosse (see peaks usa autode teemasse minema küll, kuna sealmaal on kohvitops autos pea standardvarustus). kui eelmisesse autosse otsisin, siis mg autost leidsin midagi, aga see ei ole ka päris see, mida ma tahaksin.
enamik siinmail pakutavatest topsihoidjatest on sellised hamburgeriputkas tasuta jagatavate asjade moodi, kuhu ehk papist topsi julged sisse panna. minul on vaja sinna paigutada pooleliitrine roostevabast termostass, seega peaks hoidik korralik olema. ideaalne oleks veel, kui topsihoidja normaalne välja näeks ja auto täispuit/nahk mööbliga sobiks
Vaata Audide poole, A6 A8. |
07.11.2007 at 21:50 |
|
Sören |
topsihoidjat?
quote: viplala: quote: Vaata Audide poole, A6 A8.
ma tean jah, et vähemalt a6 topsihoidja on ok, aga ma ei otsinud mitte topsihoidjat, mille küljes oleks auto vaid olemasolevasse autosse topsihoidjat.
sisseehittatud topsihoidjad ei ole enamasti lihtsalt eemaldatavad.
08.11.2007 at 08:23 |
|
hundu |
topsihoidjat?
Maritimi kataloogis, 6peatükk, lk.322 on nii puidust, kui ka plastist topsihoidjad.
Kataloogi saad siit: Maritim
Tellimiseks pöördu privasse
08.11.2007 at 09:26 |
|
P6tu |
topsihoidjat?
Hetkel olevast kataloogist ma miskit peale ühe terasest topsihoidja ei leidnud.
Mul on kah mure,et autos puuduvad paar topsihoidjat (uputatavat) ning puudub ka üks tuhatoos.
Kas teab keegi,kust saada või on ehk kellelgi üle?
56711841
www.ClassicRent.eu |
12.03.2008 at 09:19 |
|
|