register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : ALLDATA diagnostika ja remondi andmebaas  
Poster Message
Bundy
ALLDATA diagnostika ja remondi andmebaas
Avastasin FunFile torrentite lehelt ALLDATA kõige uuema versiooni 9.5.
ALLDATA on mõeldud USA turule ja sisaldab 1982-2008 valmistatud autode remondiinformatsiooni.
Endal veel tõmbamine pooleli aga esimeste plaatide järgi tundub palju asjalikum kui AUTODATA.
FunFile lehel registreerimiseks vajaliku koodi sain siit

Kokku on seal lehel:
2 ford DVD-d
1 chrylser DVD-d
3 gm DVD-d

Ja alles üles laadimisel
7 Euroopa ja Jaapani DVD-d
11.03.2008 at 09:15
kps

Eurooplaste puhul sisaldab see suuresti "tagavara ratta alla panemise" juhendeid. Samas sirvisin nõks vanemal versioonil ka usaraua infot ja mina küll pettusin selles olluses. Natuke vektorgraafikat, siis mingi käkk kuratteab kust sisse tõmmatud ja tekstikommentaaridega oli ikka rõvedalt koonerdatud. DIY mõõtu see küll välja ei andnud. Liiga palju head korraga ei saa lihtsalt hea olla kokkuvõttes on minu erapooletu kokkuvõte :) Aga oma silm peast välja ja närvid krussi tõmbajatele :)
Edit: a jah unustasin lisada, enda kätte saadud käkk kaalus kah mingi ~25GB kellele see midagi ütleb, mitte polnud mingi ühesiidii versioon.
11.03.2008 at 23:23 2 edits. Last edited 11.03.2008 at 23:25 by kps
aimar12
Nii ,vaatasin natuke Fordi asju seal. DIY on jah suht nigel. Meeldis see ,et auto juppide joonised on suht pulkadeni ja oem koodiga(mingi hind ka) . Ütleme nii ,et mulle kulub ära, kuid remontimiseks siiski peab hankima ikkagi korraliku repair manuali.
14.03.2008 at 00:11
tqhq.ee foorum : Vaba teema : ALLDATA diagnostika ja remondi andmebaas  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.