Poster |
Message |
Archangel |
2004-2006a Mustangide ost
Tervist.
Küsimus selline:
Mõne kuu pärast on plaan tuua Saksamaalt päris mitu 2004-2006a Mustangi(orig. Usa-st pärit). Kuidas toimuks selliste masinate Eestis sõidukõlbulisteks muutmise paberimajandus?
Kas ARK hakkab väga palju jonnima, või on tegemist suhteliselt valutu protsessiga? Millisteks võivad kujuneda kulutused(Nii aeg, kui raha)?
Samuti, kui keegi on huvitatud sellistest masinatest, siis võib vaikselt mulle külje alla pugema hakata, üksikasjad saab paika pandud alles mitme kuu pärast, kuid masinate toomine tundub vägagi reaalne.
Tänud kõikide vastuste eest! |
30.03.2008 at 05:20 |
|
antennimees |
quote: Archangel: Tervist.
Küsimus selline:
Mõne kuu pärast on plaan tuua Saksamaalt päris mitu 2004-2006a Mustangi(orig. Usa-st pärit). Kuidas toimuks selliste masinate Eestis sõidukõlbulisteks muutmise paberimajandus?
Kust kohast neid mitteoriginaale ja mitte USA'st pärit autosid saab. Paberimajandus on mõttekas saksast kaasa võtta kui võimalik on.
Kas ARK hakkab väga palju jonnima, või on tegemist suhteliselt valutu protsessiga? Millisteks võivad kujuneda kulutused(Nii aeg, kui raha)?
ARK jonnib täpselt niipalju kui sul auto ettevalmistamisel tegemata jäi, kui kõik tuled ja viled on küljes ja õiged siis pole tal miskit jonnida
Samuti, kui keegi on huvitatud sellistest masinatest, siis võib vaikselt mulle külje alla pugema hakata, üksikasjad saab paika pandud alles mitme kuu pärast, kuid masinate toomine tundub vägagi reaalne.
Tänud kõikide vastuste eest!
30.03.2008 at 10:42 |
|
Archangel |
Nagu ma aru saan, et kui Saksas on kõik tip-top ja kõik vajalikud paberid olemas, siis ARK-is läheb asi samuti kiiresti? Selge pilt.
Ega mul suurt rohkem vaja teada ei olegi. Kartsin, et äkki tuleb hakata jälle ühe USA autoga mingisugust kadalippu läbima.
Tänud vastuse eest. |
30.03.2008 at 14:13 |
|
antennimees |
Üksiktüübikinnituse alla läheb see auto nii ehk naa, sellepärast tulebki saksast kaasa võtta üksiktüübikinnituse jaoks vajaminevad paberid. Ja kui ARK onul on paha tuju siis on kiirest asi kaugel, peedistatakse pisiasjadega, samas täiesti ajuvabadega. Viimane kogemus, et Chevy Van'il ei tohi number olla parema tagaukse küljes vaid tuleb tõsta koos valgustusega kas siis keskele (kuhu ta ei mahu) või vasakule tagauksele. Samas hiilgas ARK'i onu tarkusega, et paremalt ukselt tuleb ka numbrikoht ära kaotada. Ma siis küsisin, et huvitav kuidas siis ust lahti saab, kuna ukselink ja numbrialus on üks ja sama asi. Peale seda tehti mökk mökk ja lubati alles jätta kui valgustus ei põle.
30.03.2008 at 14:38 |
|
BlueStang |
miks 2004? |
30.03.2008 at 14:57 |
|
anryo |
Räägi Ameerika autost Rasmusega:
http://www.ameerikaauto.ee/?op=body&id=11
Temal on Mustangite vallas laiad kogemused - milleks ise hakata leiutama.
30.03.2008 at 15:54 |
|
kristjan_l |
Jah, miks 2004? 5. põlvkonda hakati valmistama ju 2005. aastast. Kui saladus pole, siis mida täpsemalt jahid?
30.03.2008 at 22:19 |
|
Archangel |
2004-2006 selle pärast, et selliseid aastaid pakuti. Kui vähegi võimalik otsustan muidugi 2005+ kasuks.
Täpsemalt ei jahigi otseselt midagi. Vaatan üle kõik pakutavad variandid ning toob niipalju, kui võimalik eestisse. Loomulikult oleks soov tuua võimsaimate mooterite ning lisadega masinaid, kuid nagu mainisin, siis hetkel on üksikasjad veel selgusetud.
Praegu on plaanis tuua kas 2 autot, põrutab otse Saksamaalt eestisse või siis juba ca. 4+ autot rekkaga tuua.
Kuna eeldatavalt tuleb auto hind koos transportimise kuludega nõksa odavam, kui eestis pakutavad isendid siis arvatavasti võtab ühe endale ning ülejäänud müüki. Arvavasti veidi odavamalt saab ikka pakutav lõpphind olema. Seega loodan ka siinsetele foorumikasutajatele mõned musklid maha müüa.
Kui huvi on suur siis ei välista, et kaugemas tulevikus toob veel masinaid lisaks.
Praegu kuulangi niiöelda maad veidikene, et kas huvi antud autode vastu siinmaal ka on ning kuidas paberimajandus välja näeb. Arvatavasti viskab pilgu peale ka naaberriikidele, kui siit ostjaid ei leia.
Igaljuhul endal on kerge vaimustus keres juba ning kalendris tõmban juba riste selle päevani, kui täpsed andmed käes ning minekuks läheb.
Ammu juba viimased Mustangid kere kuumaks kütnud |
30.03.2008 at 23:09 |
|
jaak |
Kuidas sul asjad lähevad Mustangite osas? Mul huvi musta või kollase manuaal GT vastu aastast 2005+
Tervitab,
Jaak |
18.05.2008 at 21:11 |
|
Riho |
Kui kellelgi on huvi, siis üks 2007 punane GT Mustang üle on.
Automaat, kõikide viledega.
12 000 km.
Kehtiv garantii (Ameerika Auto), talverehvid eraldi velgedel jne.
Priva-telefon abiks |
19.05.2008 at 09:59 |
|
autodusa |
sa võid pilve pealt alla tulla. Ma saan aru ,et sul on uuest mustangist endal ahvi vaimustus aga nõu annan sulle niipalju, et kui sa tood 4 ja rohkem autot siis on nendest hea õnne korral pooled sul ka järgmine aasta käes. Automüük hetkel ja eriti suurte mootoritega autodele on väga keeruline. Ja ega sa sealt saksast toodud autodega ei saa ka niivõrd hinnaga lüüa usast toodud autosid, et kohe maha müüd.
MB C43 AMG |
19.05.2008 at 10:07 |
|
Archangel |
Aeg hakkab lähemale jõudma, varsti peaksid esimesed detailid paika saama.
@ autodusa, jagan su arvamust. Ei ole endal mingeid illusioone tehingute osas. Hetkel tundub, et max 2 autot kui toomiseks läheb. Võibolla alustab üldse ühe masinaga. Sest vaba raha pole siin liigselt loopida ning ega ostjaid tõesti palju ei ole.
Praegu siis on olemas 1 potensiaalne ostja ning hetkel tundub kõik olevat päris lootusrikas.
Igastähes olen siin vaikselt ootel. Kui kellegil mingit huvi on masina vastu siis saab alati rääkida. Ning muidugi panen ka siia kirja kõik, mis tean. Kui ka keegi teine ei taha siis ühe masinaga kavatsen ise küll varsti linna vahel cruisida. |
12.06.2008 at 04:51 |
|
hunt |
quote: Archangel:
Igastähes olen siin vaikselt ootel. Kui kellegil mingit huvi on masina vastu siis saab alati rääkida. Ning muidugi panen ka siia kirja kõik, mis tean. Kui ka keegi teine ei taha siis ühe masinaga kavatsen ise küll varsti linna vahel cruisida.
No oletame, et mul on huvi. No räägime siis - millest - kas sellest, et ma mingile täiesti tundmatule vennale ettemaksu peaksin tegama või ?
12.06.2008 at 14:25 |
|
KOMMIONU |
quote: hunt:
No räägime siis - millest - kas sellest, et ma mingile täiesti tundmatule vennale ettemaksu peaksin tegama või ?
Mis hundi käes...see HUNDI oma... tuli üks vanasõna meelde
Selliste 2005+ mustangite müük tundub suht persest teema olevat... endal üks selline üle... Vedeleb Muuga sadamas veel, aga maksud makstud ja lähiajal lähen raibeskile järgi... kel huvi siis kirjutab... http://www.streetfighter.ee/Motikajubinad/Motikad_Autod/autod__ford_mustang_4.htm
13.06.2008 at 18:52 |
|
Archangel |
quote: hunt: quote: Archangel:
Igastähes olen siin vaikselt ootel. Kui kellegil mingit huvi on masina vastu siis saab alati rääkida. Ning muidugi panen ka siia kirja kõik, mis tean. Kui ka keegi teine ei taha siis ühe masinaga kavatsen ise küll varsti linna vahel cruisida.
No oletame, et mul on huvi. No räägime siis - millest - kas sellest, et ma mingile täiesti tundmatule vennale ettemaksu peaksin tegama või ?
No ole ka normaalne.
Kui on huvi siis saan kohapeal sobivat mudelit küsida ning endalgi parem tunne, kui tean, et autole on võimalik ostja olemas. Auto müük toimub nagu ikka...
Kui eestist ostjat ei leia siis kammin ka naaberriigid läbi. Siin reklaamin kogu värki kuna tegemist on ikkagist ameerika autoga ning tundus loogiline siis ka oma plaan välja käia. Siin ju kõik usa raua sõbrad, kust veel ostjat leida kui mitte siit?
Mõne mehe kommentaaridest jääb mulje nagu ma propageeriks siin ilget ümbernurga salaäri ja proovin kõigil taskuid tühjaks teha. Tegelikkuses on tegemist lihtsalt puht äriga. Mõnusa USA masina äriga. Kui ostjat pole siis jätan masina endale.
PS. Kommionu - hea masin. Edu müügiga. Üks selline punane kimab vanalinnas ringi, iga päev sõidab nina eest mööda... :P
|
14.06.2008 at 05:53 |
|
|