Poster |
Message |
Guits |
cadillac sts 1999.a
tere!
mida arvata sellest masinast
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/823/auto_php-id=476823-www_auto24_ee.html
on keegi käinud vaatamas et kas tasuks osta või tasuks veel otsida? |
14.04.2008 at 22:11 |
|
Gunn |
cadillac sts 1999.a
Ma käisin vaatamas. Et p6hjalikku ülevaadet saada peab muidugi ameerika autos v6i muus sellises kohas üle vaatama, kus t6stukid, spetsid, programmid, jne. Natuke ärevust tekitas minus käigu sisse lülitamisel justkui n6ksuga sisse lülitumine. Kolksu ei teind ega midagi lihtsalt kuidagi järsult, teised (A8-V8) näiteks teevad seda vähe sujuvamalt. Asi v6is olla ka selles, et mootor veel oli külm ja siis pöörded n6ks suuremad ja tulebki ehk pöörde pealt sisse ja teeb liialt suure n6ksu. Samuti v6is see mu liigne ettevaatlikus olla et "äkki on minemas ja siis on kallis rem-ida". Kere ilus korralik, metallik värv vägagi metallik st. ilus. Salong ilus, puhas, hoitud ja korralik. Niiet soovitaks "igaksjuhuks" kuskil spetsimas kohas üle vaadata ja ära osta! Muidu ostan ehk suve poole ise Kui soodsamat liisingut tahad siis kogu sissemaks 30tuh, annad 20 neile ja nad teevad pangale 90 peale hinna, annad 10tuh sissemaksu pangale ja saad kaskovaba liisingu!
Päikest ja j6udu! |
14.04.2008 at 22:32 |
|
Guits |
cadillac sts 1999.a
sai isegi vaatamas käidud ja sa ka sõidetud ja tundus et nagu ei tahaks eriti edasi minna?või olin lihtsalt liiga arg et vajatada kuidas sulle tundus?
|
14.04.2008 at 22:40 |
|
Madman |
cadillac sts 1999.a
Sel nädalavahetusel sõitis üks selline Tartu mnt-l pikalt mul ees ühe veoka sabas, ei saanud ega saanud mööda kuigi pidevalt üritas. Veokas (mitte rekka) liikus ca 80 km/h, ma meelega ei üritanud mööduda, kulgesin niisama Trans Spordiga taga. Aga ongi ta nii mannetu möödasõidul või oli lihtsalt rooli taga keegi liialt alalhoidlik? Ei ole ise ühegi Cadillaciga mitte kunagi sõitnud. Kw peaks ju jaguma tal.
14.04.2008 at 23:07 |
|
Indrek_S |
cadillac sts 1999.a
STS astub mehiselt edasi.
kui ei astu, siis kas kickdown ei tööta või on mootor 2.2 Opeli oma vastu vahetatud.
STS-i käimakasti kohta pole üheltki kontinendilt murettekitavalt palju probleeme kuulda olnud
15.04.2008 at 16:30 |
|
Saabotska |
cadillac sts 1999.a
Sts liigub ikka väga nobedalt kui korralikult peale astuda. Ostmisel tasub kontrollida veakoode ja silla kolinaid tasub ka kuulata ( õõts maksab 8800.- , pukse eraldi saadaval pole ). Täpsemat infot saad loomulikult http://www.cadillac.pri.ee sellelt lehelt. Kuidas koode vaadata jne. Enda omaga olen nüüdseks sõitnud umbes 10 000km ja olen ülirahul. Ainsaks veaks ostul tegin oli see et silla kolinaid tähele ei pannud, hetkel olen vahetanud 1 õõtsa ja tagumise rattalaagri.
16.04.2008 at 10:18 |
1 edit. Last edited 16.04.2008 at 10:28 by Saabotska
|
Vanaisa Moderator |
cadillac sts 1999.a
Mis jutt see on?
õõtsa puks rockautos 11...19 taala
sharniir 17...60 taala
esiõõts GMPartsDirect´is ca 230 taala
meie butiigid jah panevad oma kasumi asjale juurde.
Aga asjast - esimene töö jah koodide kontroll ja teine - sõita ja vaadata, et mootor üle ei kuumeneks, temp. näidik imelikult edasi tagasi ei vänderdaks ja kõik elektriasjad ka korralikult toimiks.
16.04.2008 at 10:31 |
|
Saabotska |
cadillac sts 1999.a
Huvitav. Mulle väideti top partsist et õõtsa pukse ei saa aga sarniiri saab eraldi.
16.04.2008 at 11:41 |
|
Soul |
cadillac sts 1999.a
Kääntelje pukse pead silmas??
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
16.04.2008 at 17:07 |
|
Gabriel |
cadillac sts 1999.a
Toparts väidab igasugu toredaid asju.Käändtelje pukse jah ei saa eraldi,KUID AB pannakse ka need sinna sisse,et ei pea ka seda vidinat kalli raha eest ostma.Mina pöördun ikka oma STS iga kõigepealt AB et teada saada ka teistest variantidest,kui pelgalt uue tükki ostmine. |
16.04.2008 at 18:49 |
|
Soul |
cadillac sts 1999.a
Õigus, mina olen ka oma STSiga ainult ABs käinud ja teen seda jätkuvalt, mul savi mida üks või teine asutus "väidab". Kääntelje puksidest saab ka siit lugeda http://www.cadillac.pri.ee/phpBB/viewtopic.php?f=1&t=642
Ja möödasõidust nii palju et ei kujuta küll ette, millisel hetkel see STSile keeruliseks peaks muutuma, konkreetse näite puhul ehk olid muud faktorid ikka et mööda ei läinud (ot küsimus, aga mis värvi sts see oli, kes sellest rekkast mööda ei saanud?)
Chevrolet Astro 4x4 Tiara
Lincoln Mark VIII ´97
Cadillac STS 1997
Thunderbird 3.8 LX |
16.04.2008 at 19:12 |
|
Madman |
cadillac sts 1999.a
quote: Soul: Ja möödasõidust nii palju et ei kujuta küll ette, millisel hetkel see STSile keeruliseks peaks muutuma, konkreetse näite puhul ehk olid muud faktorid ikka et mööda ei läinud (ot küsimus, aga mis värvi sts see oli, kes sellest rekkast mööda ei saanud?)
Tumebeež või helepruun oli ja Seville oli ta küll aga STS koha pealt enam nii kindel ei ole.
16.04.2008 at 20:12 |
|
Guits |
cadillac sts 1999.a
aga mida arvata selle auto hinnast kas normaalne või palju?nii et soovitate ikka osta siis tuleb enda omast lahti saada mis ka ei ole eriti lihtne |
16.04.2008 at 20:13 |
|
PlyVal64 |
cadillac sts 1999.a
quote: Guits: aga mida arvata selle auto hinnast kas normaalne või palju?nii et soovitate ikka osta siis tuleb enda omast lahti saada mis ka ei ole eriti lihtne
Hind on igal juhul ilus. Uuena maksid BM'ist müüdud 800K+... Auto ise - viimasepeal! Tegu siiani (jättes välja BB esimesed Toronadod) võimsaima esiveolise moodsa autoga. Kui veakoodid korras, elektriasjad toimivad ja ülalpidamiseks tarberaha ikka on, siis paremat igapäevaliikurit hästi ei leia. Kuigi omatmoodi "valeotsavedu", siis STS puhul võiks seda vaat et vooruseks lugeda. |
16.04.2008 at 22:19 |
|
Guits |
cadillac sts 1999.a
mis moodi seda veakoode vaadata saab? |
16.04.2008 at 22:27 |
|
MrMackey |
cadillac sts 1999.a
Aga palun.
Use the 3 switches located to the right of the Driver Information Center (DIC) to activate and respond to the OBD prompts on the DIC.
ON/OFF = YES
INFO RESET = NO
INFO DOWN or INFO UP = manual toggle
Ignition ON, acknowledge any warning messages; press ON/OFF and INFO UP together for 2 to 3 seconds. Everything in front of you lights up for 4 or 5 seconds, then you will see:
Display shows "ALL?"
Answering YES will display "ALL CODES?"
Answering YES will run automatic test sequence and display codes, if any.
"ALL CLEAR CODES?" will display at the end of the automatic test. If you are satisfied you have the information you need, answer YES to clear/erase all error codes.
Answering "ALL?" with INFO DOWN will toggle systems test manually in order.
Answering "ALL?" with INFO UP will toggle system test manually in reverse order.
Press INFO RESET to reset DIC to "ALL?" to start again.
Ignition OFF to exit.
SYSTEMS: (as of 1998)
ABS (Antilock Brake System)
AMP (Amplifier)
DDM (Door Driver Module)
DIM (Dash Integration Module)
IPC (Instrument Panel Cluster)
IPM (Instrument Panel Module)
IRC (Integrated Radio Module)
PCM (Powertrain Control Module)
RFA (Remote Function Actuation)
RIM (Rear Integration Module)
SDM (Sensing and Diagnostic Module) Includes airbag crash data. Under RF seat
VTD (Vehicle Theft Deterrent)
MSM (Memory Seat Module)
TTM (Tilt/Telescoping Module)
RSS (Road Sensing Suspension)
"History" means that the fault is no longer detected. It will stay in history for 50 ignition cycles then be deleted unless it becomes "Current" again or is cleared manually.
|
16.04.2008 at 22:58 |
1 edit. Last edited 16.04.2008 at 23:00 by MrMackey
|
Guits |
cadillac sts 1999.a
aga kui vastu pidav on sts ja mis on ta tüüp vead?kui neid on. |
17.04.2008 at 14:47 |
|
Vanaisa Moderator |
cadillac sts 1999.a
quote: Guits: aga kui vastu pidav on sts ja mis on ta tüüp vead?kui neid on.
Kasuta otsingut, see teema ammu juba läbi käidud
võid siit ka mõne mõttetera leida
17.04.2008 at 14:59 |
1 edit. Last edited 17.04.2008 at 15:06 by Vanaisa (Moderator)
|