Poster |
Message |
uputaja |
Oldsmobile Delta 88 royal
Tere .
Tahaks osta oma esimeseks USA-rauaks eelpool mainitud auto . http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/147/auto_php-id=282147-www_auto24_ee.html
Kas keegi on seda oma silmaga lähedalt näinud ja käega katsunud?
Mõni küsimus ka tehnovallast : Kas 5,8 l mootor on vastupidav , kas tegu on karpamootoriga , mis AT kast tavaliselt sinna järgi käib .
Kas on mingei olulisi nüansse tarvis silmas pidada auto ostul ?
Anud isend peaks veel nn täisraamil auto olema ?
Kuidas on varuosade kättesaadavuse ja hinnaga? Alates õlifiltrist kuni rattalaagriteni jne.
Ehk oskab keegi vastata. |
05.06.2008 at 12:25 |
|
Draakon |
quote: uputaja: Tere .
Tahaks osta oma esimeseks USA-rauaks eelpool mainitud auto . http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/147/auto_php-id=282147-www_auto24_ee.html
Mõni küsimus ka tehnovallast : Kas 5,8 l mootor on vastupidav , kas tegu on karpamootoriga , mis AT kast tavaliselt sinna järgi käib .
Kuidas on varuosade kättesaadavuse ja hinnaga? Alates õlifiltrist kuni rattalaagriteni jne.
Ehk oskab keegi vastata.
80.a. oli nendel mootor veel Oldsi oma toodang n.ö. ja kestma peaks kaua-kaua - vana Rocketi järglane. Minu meelest on karpaga, elektrooniline karpa tuli neile 81 aga parandage kui eksin. Manuaali minu teada ei pakutud neile üldse, samas AT marki ei tea. Uuem, od-ga kast tuli ka hiljem-oli vist ka 81. Üldiselt auto suure algustähega minu meelest, nagu tank. Tundub et silindrid on üle puuritud (töömaht 5,8 L). Mine katsu, uuri ja vaata. Müügis on kaua olnud mitte et sellest miskit tarka järeldada, olen ka ise kiiganud. Minu meelest muhe auto, piiiiiiiiiik ajalugu siiski taga. Katsun kasti margi kuskilt leida. Juppide kohta uuri a la põhiasjad üle näiteks summitis ja muudes netipoodides, peaks ikka saada olema. Ostaks ise aga vaene tudeng siiski
05.06.2008 at 14:26 |
|
Indrek_S |
kulujupid (ka. sillaosad) on sigaodavad
05.06.2008 at 16:08 |
|
SAUL |
Tegemist peaks olema jah täisraamil masinaga, ja veermiku jupid on tõesti normaalse hinnaga enda oldile sai Oü Morgenist tellitud
05.06.2008 at 17:15 |
|
79capri |
2 Uputaja
Kas sellist variandi ei taha vaadata?
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=26476&page=1#230189 |
06.06.2008 at 13:10 |
|
Draakon |
Eks käi vaatamas ja uuri mõlemaid, aga Olds on Oldsmobile ja see on peamine Ma jään nüüd vait.
07.06.2008 at 16:49 |
|
Ri-Q. |
quote: Draakon: quote: uputaja: Tere .
Ehk oskab keegi vastata.
80.a. oli nendel mootor veel Oldsi oma toodang n.ö. ja kestma peaks kaua-kaua - vana Rocketi järglane. Minu meelest on karpaga, elektrooniline karpa tuli neile 81 aga parandage kui eksin. Manuaali minu teada ei pakutud neile üldse, samas AT marki ei tea. Uuem, od-ga kast tuli ka hiljem-oli vist ka 81. Üldiselt auto suure algustähega minu meelest, nagu tank. Tundub et silindrid on üle puuritud (töömaht 5,8 L). Mine katsu, uuri ja vaata. Müügis on kaua olnud mitte et sellest miskit tarka järeldada, olen ka ise kiiganud. Minu meelest muhe auto, piiiiiiiiiik ajalugu siiski taga. Katsun kasti margi kuskilt leida. Juppide kohta uuri a la põhiasjad üle näiteks summitis ja muudes netipoodides, peaks ikka saada olema. Ostaks ise aga vaene tudeng siiski
Mootor on Oldsi oma küll, kuid sellel autol peaks see siiski samuti Rocket olema. Originaalis on mootor on 4-lõõrilise karpaga. 5,8 kipub vähe tõsisemale remondile viitama. Manuaali ei olnud ja 350-sel on TH-350 kast. Peaülekanded olid neil sellise suure kruiiseri kohta küllaltki aeglased - kõige kiirem oli 2,73. Pakun, et kui see päris hobiautoks ei tule, siis 4-käiguline kast oleks ilmselt kõvasti taskukohasem.
Juppidega on sellise auto puhul hea eelis see, et sarnaseid on Soomes väga palju ja romulad pakuvad poejuppidele alternatiivi. Muidu nendel Royaledel näikse salong ka päris kena ja mugav olevat, eriti baasvariantidega võrreldes.
07.06.2008 at 19:46 |
|
uputaja |
Minu poolt teema lukku . Hing ihkas ikka 4 wd masinat . Wõtsin prooviks Wrangleri ligi , saab näha mis saab. |
07.06.2008 at 21:50 |
|
|