Poster |
Message |
ervin |
punane sillutustööde reklaamiga berlingo viimsis
igasugused vihjed oleksid teretulnud nimetatud auto kohta - firmanimi, veebiaadress vms. juhul kui sa ise satud lugema seda, lugupeetud autojuht, siis tea, et sinu argpükslik põgenemine peale sikli kummulisõitmist ja minu põlve rikkumist oli madal - helista mulle 53316100 kui mees oled. |
21.07.2008 at 13:56 |
|
sirr |
vanasti lahendas selliseid asju politsei. neil oleks ilmselt lihtsam autot-juhti leida. ja ilmselt on ka nende karistus/mõjutusvahendid ägedamad kui sa just karmi omakohust ei plaani. |
23.07.2008 at 09:07 |
1 edit. Last edited 23.07.2008 at 09:08 by sirr
|
ervin |
quote: sirr: vanasti lahendas selliseid asju politsei. neil oleks ilmselt lihtsam autot-juhti leida. ja ilmselt on ka nende karistus/mõjutusvahendid ägedamad kui sa just karmi omakohust ei plaani.
ei taha ülbena kõlada, aga ma ei vaja ei sinu ega ka kellegi teise õpetussõnu kuidas ja mis meetoditega mingeid asju lahendada. minu palve oli lihtne - kui keegi antud masina kohta midagi teab, siis ma oleksin väga tänulik kui ta mulle sellest teada annaks. samuti oleksin tänulik kui selles teemas igasugune läbu ja fleim ära jääksid. peace. |
23.07.2008 at 10:26 |
|
MitsuPower |
quote: sirr: vanasti lahendas selliseid asju politsei. neil oleks ilmselt lihtsam autot-juhti leida. ja ilmselt on ka nende karistus/mõjutusvahendid ägedamad kui sa just karmi omakohust ei plaani.
selliseid asju "peaks" lahendama politsei oleks vast õigem.....reaalsus on see, et see oleks vaid ajaraiskamine kui menti lähed sellega. Kogemused olemas selles vallas. Mendid oskavad vaid kiirust mõõta ja sedagi valesti
|
23.07.2008 at 15:10 |
1 edit. Last edited 23.07.2008 at 15:10 by MitsuPower
|