Poster |
Message |
filimax |
Camaro 4gen pildistamiseks
Tere koigile. Olen siin esimene kord, aga olen soitnud ameerika autoga juba 3 a. See aja jooksul mul olin ainuld kupeed: Mercury Cougar 3.8 1989, Buick riviera 3.8kompressor 1996(on olemas veel juhipoolne ukseklaas) ja viimane Chevy Camaro 3.4 1995. Mul on niisugune probleem: soitsin camaroga koos turvavooga, aga politseiametnikule tundus et mu turvavoo on kinnitamata ja kirjutasid valja trahvi 3000eek!!! Mul on juba olemas video tv3 kuidas see oli( kellele on huvitav voib vaadata www.tv3.ee-interneti tv-tv3 uudised-13 marts) aga seal on halb kvaliteet. Camarol on niisugune konstruktsioon et kinnitatud turvavoo tuleb uksekorguse allapool,kellel on niisugune auto saab mind aru. Praegu auto on maha muudud (http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/739/auto_php-id=571739-www_auto24_ee.html), ja on vaja leia samasugune auto pildistamiseks, et naidata politseinikule kuidas valja naeb kinnitatud turvavoo. Et Camaro omanikud, kellele ei kahju esitada oma autot pildistamiseks,voite vaga aidata mulle selle asjaga. Ise elan Tallinnas ja voin tulla kuhu on vaja. Vaga palun teid! |
24.04.2009 at 13:22 |
|
rescue |
camaro sisu muutus 97 aastal kui ma ei eksi, kuidas lood turvavöödega olid selles jään vastuse võlgu, Tallinnas aga leidub kindlasti kodanikke kellel sama kere jne jne, iseasi ainult selles et paljud neist lähiajal foorumisse jõuavad, sest homme äkkitsi enamus raffast Tartus |
24.04.2009 at 14:14 |
|
032 |
Turvavöö asetus on ikka samaks jäänud. |
24.04.2009 at 14:47 |
|
rrrr |
Selle video järgi tundub, et vööd siiski ei olnud peal. Aga miks Sa ei võiks Camaro uue omanikuga ühendust võtta, et soovitud pilt teha. Või palu AmeerikaAutot, et nad müüdavast Camarost selle pildi lubaksid teha.
ja doonorid |
25.04.2009 at 01:20 |
|
Ziilike123 |
ei tea kurat..minuarust jummala lahti vöö ju:S..aga mis ütleja mina olen!
Sisu Pasi XA-188 |
25.04.2009 at 09:35 |
|
filimax |
Praegu minu auto asub Eestis teisel pool, et palju soita muidugi ei tahaks. AmeerikaAutost juba motlesin, kui ei leia sel nadalavahetusel, siis esmaspaeval ikka tulen nendele kulla |
25.04.2009 at 12:23 |
|
Bikerman |
Ainult lahtisel on uksest allpool-nagu minu omal.Kinnisel vöö kinnitub kõrgemale.Edek
|
27.04.2009 at 21:40 |
|
hunt |
98+ Eurovariandil neid kõrvu seal peatugede küljes küll igatahes ei ole.
27.04.2009 at 22:21 |
|
erik |
quote: hunt: 98+ Eurovariandil neid kõrvu seal peatugede küljes küll igatahes ei ole.
2002 z28-l on. |
28.04.2009 at 19:17 |
|
Maik |
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/article.php?id=24072467
17.06.2009 at 07:08 |
|
sobi |
Paneks enda konflikti ka siia posti. Mõned päevad tagasi sama lugu, politsei pidas kinni ja väitis nagu ma sõitsin ilma turva vööta kuigi mul vöö peal. Vaidle mis sa vaidled aga üks kahe vastu ei saa. Ähvardati, et kui kaua vaidled siis komisjon ja 3000.- kohe. Küsimuse peale, et palju siis kohe- tuli vastuseks- noo 180.- see miinimum.
Ei viitsinud (mõtetu tegevus) enam siis vaielda ja lasin ära teha. Nüüd ongi sitt tunne, proovid mis sa proovid korralikult liigelda ära tehakse ikkagi. Mulje jääb selline- peame iga n. viienda kinni ja teeme lihtsalt ära (tuttava tuttaval sama situatsioon olnud), meil ju turvavahendite kampaania ja vaielda mõtetu me ju politseid (loe- riigi ametlik mafia) Sitt ongi see, et mina nüüd nö. liiklus hulikaan ja märge aastaks sees (teine kord -6000eeku ja kolmas kaaned läinud). Politsei peaks liiklust suunama ja aitama abivajajaid mitte riigi kassat täitma ja oma kuppude pärast muretsema. Vabandust kui liiale läksin, aga tigedaks ajab küll.
17.06.2009 at 07:31 |
|
AK1 |
quote: sobi: Paneks enda konflikti ka siia posti. Mõned päevad tagasi sama lugu, politsei pidas kinni ja väitis nagu ma sõitsin ilma turva vööta kuigi mul vöö peal. Vaidle mis sa vaidled aga üks kahe vastu ei saa. Ähvardati, et kui kaua vaidled siis komisjon ja 3000.- kohe. Küsimuse peale, et palju siis kohe- tuli vastuseks- noo 180.- see miinimum.
Ei viitsinud (mõtetu tegevus) enam siis vaielda ja lasin ära teha. Nüüd ongi sitt tunne, proovid mis sa proovid korralikult liigelda ära tehakse ikkagi. Mulje jääb selline- peame iga n. viienda kinni ja teeme lihtsalt ära (tuttava tuttaval sama situatsioon olnud), meil ju turvavahendite kampaania ja vaielda mõtetu me ju politseid (loe- riigi ametlik mafia) Sitt ongi see, et mina nüüd nö. liiklus hulikaan ja märge aastaks sees (teine kord -6000eeku ja kolmas kaaned läinud). Politsei peaks liiklust suunama ja aitama abivajajaid mitte riigi kassat täitma ja oma kuppude pärast muretsema. Vabandust kui liiale läksin, aga tigedaks ajab küll.
Võib-olla aitaks kui vööle panna külge midagi kirjut mis silma paistaks. Siis lihtsam vaielda. |
17.06.2009 at 09:45 |
|
speedbird |
Milleks peaks keegi meist oma muidu ilusa auto turvavöö sellepärast kirjuks maalima, et politsei sedavõrd absurdset tööd teeb. Kindlasti vaidlusta. Ma räägiks ka meediaga sel teemal, eriti kui juba mitu juhust olnud. Ütle kui abi vaja.
17.06.2009 at 11:02 |
|
mikimouse |
quote: Sitt ongi see, et mina nüüd nö. liiklus hulikaan ja märge aastaks sees (teine kord -6000eeku ja kolmas kaaned läinud).
wtf??
VÖÖ pärast ve??
lolliks on läinud se elu siin ve? suht oma asi kas tahan surma saada või ei taha. selle eest nüüd kaaned ära, no comoon....sul on äkki valeinfo. |
17.06.2009 at 11:38 |
|
tfr |
quote: mikimouse: wtf??
VÖÖ pärast ve??
lolliks on läinud se elu siin ve? suht oma asi kas tahan surma saada või ei taha. selle eest nüüd kaaned ära, no comoon....sul on äkki valeinfo.
Ei ole valeinfo, peale viimast Liiklusseaduse muudatust nüüd nii ongi jah.
Aga - riigi jaoks see päris Sinu asi ei ole. Riik on Su täiskasvanuks kasvatamise peale kulutanud hunniku raha (lastetoetused, hariduskulud) ja kui Sa nüüd ennast surnuks sõidad, siis jääb neil see maksude näol tagasi saamata. Veel hullem, kui päris nii sitasti ei lähe ja vigaseks sõidad - siis peab riik selle Sinu "oma asja" ravimisekulud kinni maksma ja kehvemal juhul Sulle ka elu lõpuni invaliidsuspensioni plekkima. |
17.06.2009 at 11:44 |
1 edit. Last edited 17.06.2009 at 11:45 by tfr
|
sobi |
quote: speedbird: Milleks peaks keegi meist oma muidu ilusa auto turvavöö sellepärast kirjuks maalima, et politsei sedavõrd absurdset tööd teeb. Kindlasti vaidlusta. Ma räägiks ka meediaga sel teemal, eriti kui juba mitu juhust olnud. Ütle kui abi vaja.
Vaidlustada pole mõtet, sõitsin autos üksi ja kaks poliisi nägid mul turvavööd mitte peal olevana. Kohaliku lehe toimetajale saatsin meili oma murega aga tundub, et ei huvita. Ära tehti samal päeval http://www.virumaateataja.ee/?id=132512
18.06.2009 at 08:14 |
|