register | account recovery | profile | help / abiinfo | search
show today's posts | mark all read
ukraina
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Miinimumkaal  
Poster Message
jeff01

Miinimumkaal
Lihtsalt huvi pärast sooviks teada kas kunagi üldse on variante, et lubatud miinimumkaalu vähendatakse?
Kas kardetakse sellega meeletut auto nõrgestamist (A-la katuse asendmine süsinikplastiga) või on praegused kaalunormid kuidagi seotud kuidagi mingite kõrgemate reeglite või standarditega vms?
Huvitav kui paljudel on autod üle kaalus ja kui paljud leiavad et autot saaks turvaliselt veel kergendada aga reegel ei luba?

Mina pole loomulikult mitte mingi tegija ja minu pärast midagi muutma pole mõtet hakata ja kindlasti ei hakatagi. ......eile sai kaalude juures vaadataud ja kuulatud ja tundus, et nii mõnigi kergendaks veel või sõidaks suurema töömahuga või peab praeguse kaalu pärast OL is sõitma. Lihtsalt pani mõtlema kui arvutasin et oma autole ülelaadimise lisamisega peaksin seda üle 200kg raskemaks tegema aga autot oleks võimalik hoopis 100kg veel kergemaks teha. Ei ole lõiganud ära ma ühtegi tükki plekki ega vahetanud välja originaal klaasegi. Isegi pigimatt ja müraisolatsioon on sees aga auto pmt miinimumkaalus. Tegelikult on veel 1 kere ootamas mis sobiks selle ala jaoks aga auto kaalu arvestades peaksin sinna vist 1,6 liitrise vabalthingava panema mis tundub natuke vale.

Ei ole see postitus mõeldud nii et minu pärast muutke seda reeglit ja kellegi teise pärast mõnd muud jne. Lihtsalt puht sportlikust huvist tahaks teada kas on sama pidi mõtlejaid?

EDIT: Üleliigsete lisade tõttu rikkusin ka ühe olulise sõidu kui suutsin kojamehed stagedes sisse lülitada ja kangi otsides avastasin järsku et roheline juba põleb ja kojamehed ikka käivad, Kõik peas segi ja lasin ka piirajasse. Murraks kangi ära vot aga reegel ei luba :) :) :) Peab vistt lisaballasti peale mõtlema, saaks ehk õiget otsa raskemaks.

17.05.2009 at 12:46 2 edits. Last edited 17.05.2009 at 12:50 by jeff01
tqhq.ee foorum : Vaba teema : Miinimumkaal  
Log in:
Account recovery

muskelautod | kiirendusvõistlused | tehnika | üritused | autoesitlused | foorum | sõnastik | kalkulaatorid
tqhq'st | sisukaart | e-mail
© tqhq.ee 2000 - 2024. Loe meie materjalide linkimisest ja kopeerimisest.